Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Werkwijze traprenovatie

De traprenovatiesystemen van Floortec zijn snel en voordelig. Door gebruik te maken van innovatieve technieken en hoogkwalitatieve materialen geven wij uw trap binnen een mum van tijd een nieuwe look. Lees over onze werkwijze als het om traprenovatie aankomt.

houten traprenovatie

Kiezen voor passende traprenovatie

Afhankelijk van uw persoonlijke smaak en interieur kiest u tussen Floortec Lamistairs traprenovatie met laminaat opzettreden of Floortec Multistairs traprenovatie. Het Floortec Lamistairs systeem is beschikbaar in diverse uitvoeringen geborsteld laminaat en wordt over aluminium rails geplaatst om uitglijden uit te sluiten. Het multiplank trapsysteem bestaat uit opzettreden van berkentriplex met een toplaag van echt eikenhout. Onderhoudsarm, werkingsvrij en met een natuurlijke uitstraling.

Voorafgaand aan de renovatie

Wanneer uw trap aan vervanging toe is kan dit twee dingen betekenen: de bovenverdieping is een paar dagen onbereikbaar omdat u de trap laat vervangen of; met een van de renovatiesystemen van Floortec heeft u binnen één dag een vernieuwde trap. Om snelle montage en minimale overlast te garanderen bereidt u de trap voor. Voordat wij aan de renovatie van uw trap kunnen beginnen dient u het volgende uit te (laten) voeren:

 1. traptreden, wangen en stootborden ontdoen van eventueel aanwezig tapijt;
 2. zichtbare delen die niet bekleed worden met grondverf schilderen, bijvoorbeeld als de wangen niet gedaan worden.

Tijdens de renovatie

Wanneer de vloerbedekking of bekleding van de traptreden verwijderd is, kunnen onze vakmensen de trap binnen een dag renoveren. De kale trap wordt door de Floortec expert bekleed met één van onze trapsystemen. De specialist meet de trap op en voert zaagwerkzaamheden buiten uw huis uit zodat u zo min mogelijk overlast ervaart. Als het regent maken we gebruik van een speciale tent waaronder zaagwerkzaamheden veilig en droog uitgevoerd kunnen worden.

Na afloop 

Onze werkwijze heeft als doel dat u zo snel mogelijk gebruik kunt maken van uw gerenoveerde trap. De trap is na afloop van de traprenovatie dan ook direct beloopbaar. De enige uitzondering is wanneer multi-stair traprenovatie ter plaatse wordt afgewerkt. Het schuren en oliën of lakken van het eikenhout kan naar wens ook op voorhand gedaan worden. De zijkanten van de trap kunnen afgelakt worden op het moment dat de trap geplaatst is. Reinigen van de trap kan pas wanneer de kit uitgehard is, dit is na enkele dagen.

Heeft u vragen over onze werkwijze voor traprenovatie of de verschillende renovatietechnieken? Neem contact met ons op en wij beantwoorden uw vragen.

multistairs trap

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

  Neem eenvoudig contact op

  Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   

   

  Contact

  Floortec Nederland
  Bamendaweg 46
  3319 GS Dordrecht

   Tel: 0800 – 3566783
   Mail: info@floortec.nl

  floortec

  Binnen 24 uur advies?

  Wij nemen contact met u op!