Bel direct met Floortec
0800 - 3566783
Indien u weer een mooie en gladde houten vloer wilt in uw woonkamer is het niet direct nodig om een nieuwe vloer aan te schaffen, uw houten vloer schuren en lakken is een perfect alternatief. Floortec is expert in het schuren van houten vloeren en onze specialisten willen uw vloer graag weer als nieuw maken.

Kies daarom niet meteen voor een nieuwe vloer, uw houten vloer schuren en lakken is een mooi alternatief, het maakt uw vloer weer als nieuw! Wilt u meer informatie over onze dienst: houten vloer schuren en lakken? Neem dan contact met ons op of bezoek één van onze vestigingen die zijn verspreid over het gehele land.

Houten vloer schuren en lakken, onze 6 stappen

Onze vloerspecialisten werken volgens een vaste werkwijze tijdens het schuren van uw houten vloer. Dit maakt het duidelijk en betrouwbaar voor de klant. Voordat we uw houten vloer kunnen lakken bewandelen we eerst 6 stappen.

  1. De mogelijkheden van de houten vloer schuren bij u in huis worden besproken;
  2. Wij komen graag langs om de staat van uw houten vloer te beoordelen;
  3. Zodra we weten wat er moet gebeuren maken we een plan van aanpak;
  4. Als we toestemming hebben gekregen wordt de houten vloer geschuurd zoals u het graag wilt;
  5. Lelijke plekjes worden weggewerkt en spijkergaatjes worden gevuld voor het mooiste resultaat;
  6. Om uw vloer mooi af te werken zullen we de vloer polijsten en oliën of de houten vloer lakken en u adviseren over parket onderhoud;

Houten vloer schuren en lakkenUw houten vloer schuren zoals u graag wilt, zodat u nog lang kunt genieten van uw houten vloer. Zodra het houten vloer schuren is gebeurd zullen we de houten vloer oliën of polijsten en afwerken, de afwerking kunt u zelf bepalen.

Floortec heeft alle technieken in huis voor het schuren van uw houten vloer en het netjes afwerken hiervan. Binnen een mum van tijd is uw vloer weer als nieuw en heeft u weer een frisse en nette uitstraling in uw huiskamer.

Onze garanties

Wij zorgen voor een mooie ‘zo goed als nieuwe’ houten vloer. Parket schuren doen we daarom graag met 4 garanties;

  1. Professionals die tot het uiterste gaan om uw houten vloer als nieuw te krijgen
  2. Het stofvrij schuren van de vloer zodat u geen last heeft van stof
  3. Een secuur afgewerkte houten vloer met een vernieuwde eigentijdse look
  4. Een tevreden klant

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over het opknappen en behandelen van uw houten vloer of advies over houten vloer onderhoud? Dan kunt u vandaag nog in contact komen met één van onze professionals op de volgende manieren:

Contact

Of bezoek één van onze vestigingen verspreid door heel Nederland zodat we u direct kunnen adviseren voor de beste oplossing.