Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Nieuwe vloeren laten leggen

Floortec repareert, renoveert en vernieuwd bestaande vloeren maar biedt naast vloerrenovatie en -onderhoud ook een ruim assortiment aan nieuwe vloeren. Als u op zoek bent naar een nieuwe vloer bent u bij Floortec dus aan het juiste adres. In ons uitgebreide aanbod vindt u zowel laminaat vloeren, PVC vloeren, parketvloeren en multiplank vloeren. Voor iedere woonwens bieden wij de juiste oplossing.

Nieuwe vloeren laten leggen: laminaat of multiplank

De nieuwe vloeren van Floortec onderscheiden zich in kwaliteit en prijs. Bij ons vindt u enkel topmerken met een lange garantietijd. Zo krijgt u op de laminaatvloeren van Douwes Dekker, Quick Step en Kronotex minimaal 20 jaar garantie. Daarnaast zijn deze laminaatvloeren goed betaalbaar. Een andere voordelige en hoogwaardige vloersoort die helemaal in opkomst is, is de multiplank. Dit is een houten vloer met een toplaag van massief eiken en een andere, minder kostbare, onderlaag. U koopt dus een massieve eikenvloer voor een lage prijs. Het vereist vakmanschap en kennis om de ondergrond goed voor te bereiden en een vloer te leggen. Bij Floortec kunt u een vloer kopen en laten leggen, zodat u verder nergens meer omkijken naar heeft.

Klassiek parket laten leggen

Klassiek parket staat zeer luxe in uw woning. Dit parket leveren wij in de vorm van tapisvloeren. Dit massieve hout wordt verlijmd en gespijkerd op een ondergrond, bijvoorbeeld spaanplaat. Na het leggen van de vloer wordt deze geschuurd, worden de gaatjes van het spijkeren gestopt en wordt uw vloer gepolijst en afgewerkt met vloerolie, parketlak of hardwax. Deze vloerdelen zijn in vele houtsoorten leverbaar en de vloer is zeer duurzaam. Bij het juiste parket onderhoud heeft u tientallen jaren plezier van uw parketvloer.

PVC vloeren

PVC vloeren zijn relatief goedkoop en zeer sterk. Deze vloeren werden voorheen voornamelijk in het bedrijfsleven gebruikt. De PVC vloer staat ook stijlvol in de woonkamer. Deze vloeren zijn namelijk warm, stil en onderhoudsarm. Daarnaast kunt u een PVC vloer aanschaffen in een click versie, net als laminaat. Hierdoor kunt u de vloer simpel (laten) leggen en is er geen ondervloer nodig. Wel is een vlakke ondervloer vereist.

Vloer kopen en laten leggen? Onze vloerspecialisten helpen u graag

Wilt u een vloer kopen en laten leggen? Maar weet u nog niet wat de juiste keuze is of heeft u andere vragen? De specialisten van Floortec staan voor u klaar en adviseren u graag over de meest geschikte vloer voor uw ruimte en wensen. Bel ons voor meer informatie, vul het contactformulier in zodat wij u kunnen contacteren of breng een bezoek aan één van onze showrooms om de hoogwaardige vloeren met uw eigen ogen te zien.

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!