Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Nieuwe Vloeren

Bent u op zoek naar een nieuw vloer? In dat geval bent u bij Floortec aan het goede adres. Wij repareren, renoveren en vernieuwen vloeren, maar bieden ook een ruim assortiment aan nieuwe vloeren. Het assortiment kan grofweg in vier typen worden onderscheiden:

 1. Laminaat
 2. PVC vloeren
 3. Klassiek/Traditioneel Parket
 4. Multiplank

Deze vloeren brengen elk hun eigen karakter mee en zijn onder te verdelen in vele andere subcategorieën. Het aanbod bij Floortec is zeer uitgebreid en biedt daardoor voor iedere wens de juiste oplossing. In de aparte scubpagina´s en hieronder leest u meer over de kenmerken van de vloeren.

Laminaat, PVC vloeren, Klassiek Parket of Multiplank

De nieuwe vloeren van Floortec onderscheiden zich in kwaliteit en prijs. We verkopen alleen topmerken met een lange garantietijd. Op de laminaatvloeren van Quick Step,
Douwes Dekker of Kronotex zit minimaal 20 jaar garantie.beautifloor laminaat 3Dit betekent niet dat het automatisch dure vloeren zijn. De LOC-Floor van Quick Step zit zelfs vanwege zijn voordelige prijs in ons assortiment.

De multiplank is in opkomst. Dit is een houten vloer met een toplaag van massief eiken en een andere – minder dure – onderlaag.Hierdoor heeft u een massief eikenvloer voor een goedkope prijs. Dit is niet het enige voordeel. Lees meer over de voordelen van multiplank/duoplank

 

eiken mutiplank

 


Klassiek
parket leveren we in de vorm van Tapisvloeren. Dit zijn massief houten die verlijmd en gespijkerd zijn op een van bijvoorbeeld spaanplaat. We noemen deze vorm van houten vloeren Traditioneel Parket.Na het leggen van de vloer wordt deze ” geschuurd in het werk” gaatjes van het spijkeren gestopt, waarna de vloer gepolijst en afgewerkt wordt met vloerolie, hardwax of lak. De vloerdelen zijn in veel houtsoorten leverbaar.

_MG_1242_2

Het leggen van dergelijke vloeren vereist vakmanschap. Niet alleen in het leggen maar vooral in de voorbereiding.

 

De PVC vloeren winnen de laatste jaren aan

uitstraling.
Het zijn relatief goedkope en sterke vloeren
die voorheen al veel in het bedrijfsleven werden gebruikt. Voor de woonkamer is de PVC vloer ook een zeer goede oplossing. De vloeren zijn onderhoudsarm, stil en warm. Daarbij zijn ze, net als laminaat ook in een click versie te koop. Simpel te leggen en geen ondervloer nodig. Een vlakke ondervloer is wel

PVC 1

 

Bel voor meer informatie of kom eens langs in één van onze showrooms.

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

Kalkhoudend natuursteen kristalliseren

Kalkhoudend natuursteen zoals marmer, travertin, hardsteen e.d. krijgen zogenaamde gebruikssporen en daardoor een doffe uitstraling. U wilt een oplossing? Schakel Floortec in. Wij hebben het antwoord in de vorm van polijsten en kristalliseren. Natuursteen kristalliseren is dé remedie tegen een uitgebluste vloer en een heel goede optie voor de renovatie van een natuursteen vloer. Door het kristalliseren van uw natuurstenen vloer krijgen de tegels een hogere glansgraad en een hardere toplaag.

Kan mijn vloer ook opgeknapt worden met kristalliseren ?

In sommige gevallen is natuursteen kristalliseren niet het antwoord op uw problemen. Diepe krassen, oneffenheden of scheuren worden niet weggewerkt in het proces. In dat geval kunt u beter uw vloer laten slijpen. Niet elke natuurstenen vloer kan worden gekristalliseerd. Er zijn 3 randvoorwaarden die van belang zijn in de besluitvorming;2013-09-11 15.08.14

 1. De vloer moet egaal zijn, oneffenheden die dieper liggen of die omhoog staan kunnen zorgen voor een verkeerde reactie met de poeder. Deze plekjes zullen doffer blijven.
 2. Uw natuursteen moet een hoge kalkwaarde hebben, de chemische reactie verloopt anders niet zoals gewenst.
 3. Welke oppervlaktebewerking is toegepast? Er moet gekeken worden naar de eerdere afwerking. Is de vloer verzoet of gepolijst. Misschien is de vloer behandeld met een polish.

   

  Natuursteen met een hoge kalkwaarde?

Natuursteen kristalliseren is enkel van toepassing op kalk-2013-09-27 13.47.53
houdende natuursteen soorten zoals Belgisch hardsteen, travertin en marmer. Deze kunnen na het polijsten gekristalliseerd worden. Met behulp van een, speciaal daarvoor bestemd polijstpoeder en een éénschijfsmachine wordt de toplaag behandeld door de professionals van Floortec. Er wordt een chemische reactie veroorzaakt tussen de kalk in de bovenlaag van de tegels en de chemicaliën. Het resultaat is een sterke en glansrijke vloer!

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Floortec. U krijgt direct contact met de specialist in uw regio.

Contact

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

Contact opnemen

Uw Naam (verplicht)

Straat (verplicht)

Postcode (verplicht)

Uw Woonplaats (verplicht)

Uw E-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp
ParketNatuursteenTraprenovatieNieuwe vloerAnders

Uw bericht

Contactgegevens

Floortec Nederland
Bamendaweg 46
3319 GS Dordrecht

KvK nummer 60902890

0800 - 3566783

Vestigingen