Bel direct met Floortec

Onze werkwijze

Floortec vindt een heldere, nette en nauwkeurige werkwijze van groot belang. De daden die deze woorden kracht bij zetten, zitten verweven in het proces van werken. Het begint allemaal met u, de klant. Na een aanvraag via de website, e-mail of telefoon nemen we zo spoedig mogelijk contact op. Wij zullen dan uw vragen beantwoorden, een offerte met richtprijs per mail te verzenden of een afspraak maken voor een vloerinspectie.

De vloerinspectie heeft als doel om uw vloer te beoordelen en optimaal advies te kunnen geven omtrent uw wensen en de mogelijkheden. Alvorens wij langs komen heeft u vaak al een offerte als prijsindicatie ontvangen. Na de inspectie stellen we de offerte bij zodat u achteraf niet voor onvoorziene kosten komt te zitten. Na uw akkoord starten we met de laatste en belangrijkste fase. De fase waarin onze specialisten aan de slag gaan met uw vloer.

Nauwkeurige werkwijze voor uw vloer

Bent u bang voor beschadiging aan uw wanden of andere delen van uw vloer? Het is altijd vreselijk als u één probleem oplost en achterblijft met vijf andere problemen. De vloerspecialisten van Floortec proberen dit zoveel mogelijk te voorkomen door een nette en nauwkeurige werkwijze te hanteren. De wanden en
vloeren in uw kamer worden, indien nodig afgeplakt en indien mogelijk beschermd. Na de werkzaamheden wordt alles weer keurig verwijderd.

Daarnaast is de kwaliteit van de producten waar we mee werken altijd hoog. Floortec werkt uitsluitende met professionele materialen en de beste producten op het gebied van vloeronderhoud. De kwaliteit van de producten, materialen en machines staan voorop om het optimale resultaat te bereiken.

Kies voor zekerheid!

Alle Floortec-vestigingen zijn aangesloten bij het CBW, de landelijke brancheorganisatie voor de woningbranche. Het voordeel voor u is, dat als het nodig is, u kunt terugvallen op de zekerheid die het CBW biedt. Op al onze diensten en producten zijn dan ook de voorwaarden van het CBW van toepassing.

Floortec werkt voor de vloerrenovatie niet met aanbetalingen. Alleen bij de aanschaf van vloeren kan een aanbetaling gevraagd worden. Uiteraard is dit gegarandeerd veilig!

 

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!