Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Onze werkwijze

Floortec vindt een heldere, nette en nauwkeurige werkwijze van telefoon
groot belang. De daden die deze woorden kracht bij zetten, zitten verwevenin het proces van werken. Het begint allemaal met u, de klant. Na een e-mail of een telefoontje nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden of een afspraak voor het verzorgen van een vloerinspectie.
De vloerinspectie heeft als doel om uw vloer te beoordelen en optimaal advies te kunnen geven omtrent de verschillende behandelwijzen en luisterend naar uw wensen. Na de inspectie stellen we een offerte op voor een aantal variërende behandel
methoden. Na uw akkoord starten we met de laatste en belangrijkste
fase. De fase waarin onze specialisten aan de slag gaan met uw vloer.

Nauwkeurige werkwijze voor uw vloer

Bent u bang voor beschadiging aan uw wanden en andere delen Lithofin Wash & Clean 5 litervan uw vloer? Het is altijd vreselijk als u één probleem oplost en achterblijft met vijf andere problemen. Floortec wil dit voorkomen door een nette en nauwkeurige werkwijze. De wanden en vloeren in uw kamer worden, indien nodig, afgeplakt en beschermd. Na de werkzaamheden wordt alles weer keurig verwijderd. De kwaliteit van de producten waar we mee werken is altijd hoog. Floortec werkt uitsluitende met professionele materialen en de beste producten op het gebied van vloeronderhoud. De kwaliteit
van de middelen staat voorop om het optimale resultaat te bereiken.

Kies voor zekerheid!

Alle Floortec-vestigingen zijn aangesloten bij het CBW, decbw-2013lande- lijke branche-organisatie voor de woningbranche. Het voordeel voor u is, dat als het nodig is, u kunt terugvallen op de zekerheid die het CBW biedt. Op al onze diensten en producten zijn dan ook de leveringsvoorwaarden van het CBW van toepassing.
Floortec werkt voor de vloerbehandelingen niet met aanbetalingen.
Alleen bij de aanschaf van vloeren kan een aanbetaling gevraagd
worden. Maar ook dit is gegarandeerd veilig.

Meer informatie over het CBW?Contact

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

Kalkhoudend natuursteen kristalliseren

Kalkhoudend natuursteen zoals marmer, travertin, hardsteen e.d. krijgen zogenaamde gebruikssporen en daardoor een doffe uitstraling. U wilt een oplossing? Schakel Floortec in. Wij hebben het antwoord in de vorm van polijsten en kristalliseren. Natuursteen kristalliseren is dé remedie tegen een uitgebluste vloer en een heel goede optie voor de renovatie van een natuursteen vloer. Door het kristalliseren van uw natuurstenen vloer krijgen de tegels een hogere glansgraad en een hardere toplaag.

Kan mijn vloer ook opgeknapt worden met kristalliseren ?

In sommige gevallen is natuursteen kristalliseren niet het antwoord op uw problemen. Diepe krassen, oneffenheden of scheuren worden niet weggewerkt in het proces. In dat geval kunt u beter uw vloer laten slijpen. Niet elke natuurstenen vloer kan worden gekristalliseerd. Er zijn 3 randvoorwaarden die van belang zijn in de besluitvorming;2013-09-11 15.08.14

  1. De vloer moet egaal zijn, oneffenheden die dieper liggen of die omhoog staan kunnen zorgen voor een verkeerde reactie met de poeder. Deze plekjes zullen doffer blijven.
  2. Uw natuursteen moet een hoge kalkwaarde hebben, de chemische reactie verloopt anders niet zoals gewenst.
  3. Welke oppervlaktebewerking is toegepast? Er moet gekeken worden naar de eerdere afwerking. Is de vloer verzoet of gepolijst. Misschien is de vloer behandeld met een polish.

     

    Natuursteen met een hoge kalkwaarde?

Natuursteen kristalliseren is enkel van toepassing op kalk-2013-09-27 13.47.53
houdende natuursteen soorten zoals Belgisch hardsteen, travertin en marmer. Deze kunnen na het polijsten gekristalliseerd worden. Met behulp van een, speciaal daarvoor bestemd polijstpoeder en een éénschijfsmachine wordt de toplaag behandeld door de professionals van Floortec. Er wordt een chemische reactie veroorzaakt tussen de kalk in de bovenlaag van de tegels en de chemicaliën. Het resultaat is een sterke en glansrijke vloer!

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Floortec. U krijgt direct contact met de specialist in uw regio.

Contact

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

Contact opnemen

Uw Naam (verplicht)

Straat (verplicht)

Postcode (verplicht)

Uw Woonplaats (verplicht)

Uw E-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp
ParketNatuursteenTraprenovatieNieuwe vloerAnders

Uw bericht

Contactgegevens

Floortec Nederland
Bamendaweg 46
3319 GS Dordrecht

KvK nummer 60902890

0800 - 3566783

Vestigingen