Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Is uw vloerbedekking of loper op de trap versleten? Wilt u uw trap renoveren?

Floortec kan u helpen met de traprenovatie. Binnen een dag kan u trap er weer als nieuw uit zien met de specialistische kennis van Floortec. Door middel van onze innovatie traprenovatie systemen worden uw trap en trapbomen snel en nauwkeurig aangepakt. Een trap renoveren is een kwaliteit die wij in de vingers hebben.

U kunt bij Floortec uit vele verschillende kleuren kiezen, of combinaties van kleuren. Als de beneden- of bovenverdieping(en) ook toe zijn aan een andere vloer, is het mogelijk om een gelijke uitstraling te krijgen.

Traprenovatie, onze werkwijze

Traprenovatie kan op een aantal manieren. U kunt een nieuwe kleed of tapijt over uw traptreden leggen. U kunt de trap verven. Helaas zijn deze opties zeer sterk aan slijtage onderhevig. Binnen korte tijd ziet u de slijtageplekken alweer terugkomen. Bij Floortec geven we de voorkeur aan een langdurige en grondige traprenovatie. Dit doen we als dealer van onze Floortec traprenovatiesystemen uit Nederland en Duitsland.traprenovatie meten trap

Wij plaatsen opzettreden van hout of laminaat – uw keuze – en binnen een mum van tijd heeft u een totaal andere trap. Floortec legt 2 typen trapbekleding aan, elk met unieke eigenschappen en een bijbehorend prijskaartje.

De systemen van Floortec voor het bekleden van trappen zijn:

Trap renoveren met Multi-stairs of Hafa Lamistairs 2011-12-14 13.23.15-4

Neem contact op met Floortec om de mogelijkheden voor uw trap te bespreken. Blijf niet langer zitten met een versleten trap, laat uw trap renoveren door Floortec! Laat uw trap renoveren met laminaat van Hafa of Floortec Multi-stair. Bij Multi-stair wordt de trap bekleed met houten verzettreden met een massief houten toplaag die verlijmd is op een multiplex plaat om krimping of uitzetting van de trede te voorkomen.

Bekijk hier onze werkwijze bij traprenovatie

Traprenovatie kosten2010-06-25 20.29.23

Wilt u uw trap laten renoveren en bent u benieuwd naar de traprenovatie kosten? Neem dan contact op met ons zodat we een passend advies kunnen geven met de traprenovatie kosten.

Om het u zo eenvoudig mogelijk te maken zijn er meerdere manieren om in contact kunt komen met één van onze professionals:

Neem contact op via het contactformulier op de website, binnen één werkdag zal een professional contact opnemen om uw wensen te bepalen en de traprenovatie kosten te bespreken.Contact

  • 2009-04-03 17.25.222010-01-22 19.12.14 - Traprenovatie

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!