Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Traprenovatie

Is de vloerbedekking of de loper van de trap versleten? Floortec kan uw trap binnen één dag renoveren. Ontdek de mogelijkheden van traprenovatie.

Waarom uw trap laten opknappen?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen een trap te laten renoveren. Na veelvuldig gebruik kan het tapijt op de treden versleten zijn, wat zorgt voor een vervelend aanzicht. Een andere reden voor traprenovatie is wanneer de oude trap niet meer bij uw interieur past. Een trap is een prominent onderdeel van uw huis en u heeft graag dat dit mooi aansluit bij de rest van uw interieurdesign. Wanneer een woning in de verkoop gaat wordt er ook vaak gekozen voor renovatie van de trap. Ook wanneer mensen verhuizen wordt Floortec voor traprenovatie ingeschakeld.

Wat is een geschikt moment voor traprenovatie?

De trap laten opknappen kan een hele klus zijn. Echter wilt u natuurlijk niet dat bovenverdiepingen in uw woning een paar dagen onbereikbaar zijn. Daarom maken de specialisten van Floortec gebruik van slimme traprenovatie systemen. Wij renoveren uw trap binnen één dag en zorgen ervoor dat de trap na renovatie direct te belopen is. Een ander voordeel van uw trap laten renoveren door Floortec is de levensduur van uw trap. Renovatie van een trap door middel van tapijt of verf is van korte duur omdat deze opties sterk aan slijtage onderhevig zijn. Wij geven dan ook voorkeur aan grondige en duurzame traprenovatie waarbij wij de trap renoveren met behulp van laminaat of een houten toplaag.

Hout of laminaat voor de renovatie van uw trap, onze werkwijze

Als dealer van traprenovatiesystemen uit Nederland en Duitsland kunnen wij op snelle en innovatieve wijze uw trap opknappen. Past natuurlijk hout beter bij uw vloer op de overloop? Kies dan voor Floortec multistair traprenovatie waarbij we uw trap renoveren door deze met een houten toplaag te bekleden. Tijdens traprenovatie worden zowel de trap als de trapbomen nauwkeurig aangepakt. Hierbij kunt u uit verschillende kleuren of kleurcombinaties kiezen, zodat de trap na renovatie perfect bij de rest van uw interieur past. 

Laat uw trap renoveren door Floortec

Wilt u uw trap binnen één dag laten renoveren door de experts van Floortec? Dan komt een van onze trapspecialisten bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en professioneel advies te geven, zodat de renovatie van de trap precies naar uw wensen gebeurt. Wanneer u een vrijblijvende offerte accepteert wordt een datum voor traprenovatie uitgekozen. Om uw trap te laten renoveren en direct weer gebruik te kunnen maken van uw trap dient u als onderdeel van onze werkwijze traprenovatie bepaalde zaken zelf uit te (laten) voeren. 

Heeft u vragen over het opknappen van uw trap of onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs op een vestiging bij u in de buurt.

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!