Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Over Floortec

showroom_dordrecht1 

Floortec is de specialist in het aanleggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloeren. Wij zijn al jaren actief in Nederland  en onze vestigingen zitten verspreid over heel Nederland. Het voordeel hiervan is dat de specialist altijd bij u in regio actief is. Hij kent de regio en de mentaliteit van haar inwoners, daarnaast kan hij snel ter plaatse zijn.

Maak snel een afspraak met een expert bij u in de buurt en maak uw wensen kenbaar tijdens de vloerinspectie. De expert zal met u de mogelijkheden overleggen om de vloer weer de uitstraling te geven die het hoort te hebben. Neem contact op via de telefoon of e-mail en ontvang binnen 2 dagen de informatie om een afspraak te maken.

De zelfstandige en betrokken ondernemers van Floortec

Onze vestigingen worden geleid door zelfstandige ondernemers. De ondernemers van Floortec staan bekend om hun betrokkenheid, ondernemerschap, verantwoordelijkheid en positieve instelling. U kunt ervan uitgaan dat ze er alles aan zullen doen om u tevreden te maken. De klant is koning. Heeft u positieve punten of verbeterpunten voor onze experts op het gebied van vloeren? Laat een berichtje achter op onze homepage. Wij zijn benieuwd naar uw mening.

Centraal Bureau Wonen lidmaatschap

Floortec is de organisatie die u helpt met de renovatie, aanleg of het onderhoud van uw (toekomstige) vloer. Natuursteen, parket of laminaat – wij weten alles van vloeren en kunnen deze kennis op een praktische manier inzetten. Kijk verder op onze website om alles te weten te komen over onze diensten of zoek een vestiging of showroom bij u in de buurt. Alle vestigingen van Floortec zijn lid van het Centraal Bureau Wonen. Dit lidmaatschap zorgt ervoor dat u zorgeloos zaken kunt doen met een van onze leden. Gegarandeerd. Kijk voor de algemene leveringsvoorwaarden op onze site.

cbw-2013

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

Kalkhoudend natuursteen kristalliseren

Kalkhoudend natuursteen zoals marmer, travertin, hardsteen e.d. krijgen zogenaamde gebruikssporen en daardoor een doffe uitstraling. U wilt een oplossing? Schakel Floortec in. Wij hebben het antwoord in de vorm van polijsten en kristalliseren. Natuursteen kristalliseren is dé remedie tegen een uitgebluste vloer en een heel goede optie voor de renovatie van een natuursteen vloer. Door het kristalliseren van uw natuurstenen vloer krijgen de tegels een hogere glansgraad en een hardere toplaag.

Kan mijn vloer ook opgeknapt worden met kristalliseren ?

In sommige gevallen is natuursteen kristalliseren niet het antwoord op uw problemen. Diepe krassen, oneffenheden of scheuren worden niet weggewerkt in het proces. In dat geval kunt u beter uw vloer laten slijpen. Niet elke natuurstenen vloer kan worden gekristalliseerd. Er zijn 3 randvoorwaarden die van belang zijn in de besluitvorming;2013-09-11 15.08.14

  1. De vloer moet egaal zijn, oneffenheden die dieper liggen of die omhoog staan kunnen zorgen voor een verkeerde reactie met de poeder. Deze plekjes zullen doffer blijven.
  2. Uw natuursteen moet een hoge kalkwaarde hebben, de chemische reactie verloopt anders niet zoals gewenst.
  3. Welke oppervlaktebewerking is toegepast? Er moet gekeken worden naar de eerdere afwerking. Is de vloer verzoet of gepolijst. Misschien is de vloer behandeld met een polish.

     

    Natuursteen met een hoge kalkwaarde?

Natuursteen kristalliseren is enkel van toepassing op kalk-2013-09-27 13.47.53
houdende natuursteen soorten zoals Belgisch hardsteen, travertin en marmer. Deze kunnen na het polijsten gekristalliseerd worden. Met behulp van een, speciaal daarvoor bestemd polijstpoeder en een éénschijfsmachine wordt de toplaag behandeld door de professionals van Floortec. Er wordt een chemische reactie veroorzaakt tussen de kalk in de bovenlaag van de tegels en de chemicaliën. Het resultaat is een sterke en glansrijke vloer!

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Floortec. U krijgt direct contact met de specialist in uw regio.

Contact

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

Contact opnemen

Uw Naam (verplicht)

Straat (verplicht)

Postcode (verplicht)

Uw Woonplaats (verplicht)

Uw E-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp
ParketNatuursteenTraprenovatieNieuwe vloerAnders

Uw bericht

Contactgegevens

Floortec Nederland
Bamendaweg 46
3319 GS Dordrecht

KvK nummer 60902890

0800 - 3566783

Vestigingen