Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Over Floortec

showroom_dordrecht1 

Floortec is de specialist in het aanleggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloeren. Wij zijn al jaren actief in Nederland  en onze vestigingen zitten verspreid over heel Nederland. Het voordeel hiervan is dat de specialist altijd bij u in regio actief is. Hij kent de regio en de mentaliteit van haar inwoners, daarnaast kan hij snel ter plaatse zijn.

Maak snel een afspraak met een expert bij u in de buurt en maak uw wensen kenbaar tijdens de vloerinspectie. De expert zal met u de mogelijkheden overleggen om de vloer weer de uitstraling te geven die het hoort te hebben. Neem contact op via de telefoon of e-mail en ontvang binnen 2 dagen de informatie om een afspraak te maken.

De zelfstandige en betrokken ondernemers van Floortec

Onze vestigingen worden geleid door zelfstandige ondernemers. De ondernemers van Floortec staan bekend om hun betrokkenheid, ondernemerschap, verantwoordelijkheid en positieve instelling. U kunt ervan uitgaan dat ze er alles aan zullen doen om u tevreden te maken. De klant is koning. Heeft u positieve punten of verbeterpunten voor onze experts op het gebied van vloeren? Laat een berichtje achter op onze homepage. Wij zijn benieuwd naar uw mening.

Centraal Bureau Wonen lidmaatschap

Floortec is de organisatie die u helpt met de renovatie, aanleg of het onderhoud van uw (toekomstige) vloer. Natuursteen, parket of laminaat – wij weten alles van vloeren en kunnen deze kennis op een praktische manier inzetten. Kijk verder op onze website om alles te weten te komen over onze diensten of zoek een vestiging of showroom bij u in de buurt. Alle vestigingen van Floortec zijn lid van het Centraal Bureau Wonen. Dit lidmaatschap zorgt ervoor dat u zorgeloos zaken kunt doen met een van onze leden. Gegarandeerd. Kijk voor de algemene leveringsvoorwaarden op onze site.

cbw-2013

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!