Bel direct met Floortec

Over Floortec

Floortec is dé specialist in het aanleggen, onderhouden en renoveren van vele soorten vloeren, maar ook voor een traprenovatie zijn wij uw specialist. Wij zijn sinds 1997 als Floortec actief in Nederland. Er zijn 6 vestigingen in Nederland met ieder zijn eigen regio. Het grote voordeel hiervan is dat er altijd een specialist bij u in de regio zit. Die kent de regio en de mentaliteit van haar inwoners, daarnaast kan er altijd snel iemand ter plaatse zijn.

Maak snel een afspraak met een specialist bij u in de buurt en maak uw wensen kenbaar tijdens de vloerinspectie. De specialist zal met u samen alle wensen en de mogelijkheden doornemen om de vloer weer de uitstraling te geven die u graag wilt. Neem contact op via de telefoon of e-mail en ontvang binnen 2 dagen de informatie om een afspraak te maken.

De ondernemers achter Floortec

Onze vestigingen worden geleid door zelfstandig ondernemers. De 6 vestigingen hebben ieder hun eigen regio, maar door een goede samenwerking kunnen wij onder één naam opereren. Door het delen van expertise en ervaringen zijn wij in staat om uw vloer of trap in hoge kwaliteit op te leveren. De ondernemers van Floortec staan bekend om hun betrokkenheid, ondernemerschap, verantwoordelijkheid en positieve instelling. U kunt ervan uitgaan dat ze er alles aan zullen doen om u als klant tevreden te maken.

“De klant is koning”

Heeft u positieve punten of feedback voor onze specialisten op het gebied van vloeren, trappen of presentatie? Laat het ons weten! Wij zijn altijd benieuwd naar uw mening.

Centraal Bureau Wonen (CBW) lidmaatschap

Floortec is de organisatie die u helpt met de renovatie, aanleg of het onderhoud van uw (toekomstige) vloer of traprenovatie. Natuursteen, parket of laminaat – wij weten alles van vloeren en kunnen deze kennis op een praktische manier inzetten. Kijk verder op onze website om alles te weten te komen over onze diensten of zoek een vestiging of showroom bij u in de buurt. Alle vestigingen van Floortec zijn lid van het Centraal Bureau Wonen (CBW). Dit lidmaatschap zorgt ervoor dat u zorgeloos zaken kunt doen met één van onze leden. U bent gegarandeerd van uw aankoop. Kijk voor de algemene leveringsvoorwaarden op de CBW-site.

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!