Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Floortec Totaal

floortec-totaalAl sinds 1998 is Floortec Totaal actief als franchisevestiging van Floortec en derhalve actief in de regio Utrecht, Amersfoort, Soest, Ede, Apeldoorn en Zeist.

Parket schuren en afwerken

Bent u die vergeelde of versleten parketvloer meer dan zat, maar ziet u tegen dat schuren op omdat het zo’n stof geeft ?. Dat hoeft niet meer. Al jaren zijn we in het bezit van geavanceerde apparatuur om stofarm te schuren. Dat is prettig van u en gezond voor ons. We kunnen u adviseren over de mogelijkheden van uw parketvloer. Wax, olie, andere kleur of matte lak ? We komen u vrijblijvend informeren en brengen indien gewenst gratis een offerte uit.

De kracht van een landelijke organisatie met een regionaal karakter. Dat is de Floortec Specialist.

Marmer slijpen en polijsten

Als uw marmeren vloer vol krassen zit door het dagelijkse gebruik en het ziet er mat en onverzorgd uit, dan is de oplossing nabij. We kunnen uw vloer op diverse manieren behandelen, het marmer krijgt weer de uitstraling die het verdient. Zijdeglans, mat of hoogglans ?. Vraag ons naar de mogelijkheden. Ook andere natuursteen soorten kunnen opgeknapt worden, vaak tegen betrekkelijk lage kosten.

U wilt uw vloer vervangen?

Ook daarvoor ben u bij Floortec Totaal aan het goede adres. Prachtige houten vloeren of een onderhouds vriendelijke laminaat of pvc vloer. Niet alleen voor bekende merken kunt u bij ons terecht, maar ook voor exclusieve merken. In vele kleuren, maten en soorten. Van planken tot tegels.

Alle vloeren kunnen met een click systeem, laminaat, pvc en zelfs houten vloeren. Floortec heeft voor u een bijzondere Huiscollectie click laminaat vloeren geselecteerd. In trendy kleuren en direct te leveren.

Zoekt u een multiplank afgewerkt met vloerolie, naturel of bijvoorbeeld een trendy wit of grijs ?. We bieden ze u aan tegen aantrekkelijke tarieven. Als u handig bent legt u de vloer zelf, en anders kunnen wij dat voor u verzorgen. Floortec Totaal heeft eigen leggers. Secuur en netjes werkend.

Nieuwsgierig geworden ? kom eens een kijkje nemen op ons adres in de Herenstraat 98c1 te Werkhoven, of bel ons voor een gratis advies of om een offerte uit te brengen.

Openingstijden Showroom

Bel ons voor een afspraak.

Floortec Totaal verzorgt ook voor bedrijven

  • planmatig onderhoud van elastische vloeren zoals linoleum en pvc vloeren
  • eenmalig en periodiek onderhoud van houten en natuurstenen vloeren
  • slijpen van natuursteen en beton vloeren
  • periodiek onderhoud middels onderhoudscontracten

Wij zijn een de vloerspecialist in Utrecht, Amersfoort, Soest, Ede, Apeldoorn en Zeist.

Voor- Na foto

Onderhoud houten vloet voor-na