Bel direct met Floortec

Floortec Totaal – Utrecht

Floortec Totaal verzorgt uw vloer in heel Midden Nederland.

Floor Studio Totaal is opgericht in januari 2014 door Ralph de Kock en Tonneke de Kock- Hillebrand. Ralph beschikt over meer dan 20 jaar aan expertise, Tonneke heeft de administratie en klantenbeheer in handen. Samen hadden zij al twee andere ondernemingen op het gebied van diverse vloeren. Zij merkten dat er veel behoefte vanuit de markt was naar een aanbieder van houten, pvc en laminaat vloeren. Zeker nu ze preferred- supplier van de Achmea schadegroep zijn, was het bieden van een divers assortiment van vloeren noodzakelijk. Zodoende is Floor Studio Totaal geboren.

Wij zijn uw vloerspecialist in de omgeving van: Amersfoort, Houten, Utrecht, Zeist, Veenendaal, Harderwijk en Apeldoorn.

Activiteiten Floortec Totaal:

In het centraal gelegen plaatsje Werkhoven,  ligt onze vloeren studio. Wij bieden een ruim assortiment nieuwe vloeren zoals multi/lamel parket,  laminaat en PVC. Tevens verzorgen wij renovatie en restauratie aan en van uw bestaande vloer. Daarnaast doen wij ook traprenovaties, zodat de trap weer net zo mooi wordt als uw vloer!

  • Multiplank parket
  • Parketrenovatie
  • Laminaat onderhoud en renovatie
  • PVC vloer onderhoud
  • Verkoop en leggen van laminaat, houten vloeren en PVC
  • Natuurstenen vloeren topslijpen en polijsten
  • Parketvloeren schuren, oliën en of lakken

Openingstijden:

 • Maandag t/m zaterdag: op afspraak
 • Zondag: gesloten

We bieden u ook de mogelijkheid om een afspraak in de avonduren te maken.

Adresgegevens:

Floortec Totaal
Herenstraat 98 c1
3985 RX Werkhoven
085 – 489 00 20
floortec@totalfloorcare.nl

 

Vloerrenovatie en traprenovatie in Amersfoort – Floortec Totaal

Floortec Totaal is gevestigd in Werkhoven. Wij zijn uw vloerspecialist in de omgeving van Amersfoort. Als vloerspecialist in Amersfoort helpen we u bij het aanleggen, onderhouden en renoveren van uw vloer. Ook voor een traprenovatie in Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat Floortec 6 vestigingen heeft verspreid door Nederland is er altijd een specialist bij u in de regio. Er kan dus altijd snel een vakman ter plaatse zijn.

Parket schuren Houten door de specialisten van Floortec

Bent u op zoek naar een specialist om uw vloer te schuren in Houten? Vloerrenovatie is één van onze specialismes. Maak snel een afspraak met een specialist in Houten en maak tijdens de vloerinspectie uw wensen kenbaar. Onze specialist neemt samen met u alle wensen en mogelijkheden door, zodat uw vloer weer de uitstraling krijgt die u wenst. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom, bijvoorbeeld wanneer u op zoek bent naar een nieuwe houten vloer of laminaat vloer. Deze is gevestigd op de Herenstraat 91 c1 in Werkhoven. Op onderstaande kaart vindt u een routebeschrijving vanaf uw vertrekpunt. U kunt hier gratis parkeren voor de deur en er is voldoende parkeergelegenheid.

Contact met Floortec Totaal

Vloerrenovatie en traprenovatie in Utrecht – Floortec Totaal

Floortec Totaal is gevestigd in Werkhoven. Wij zijn uw vloerspecialist in de omgeving van, Amersfoort, Houten, Utrecht, Zeist, Veenendaal, Harderwijk en Apeldoorn. Als vloerspecialist in Utrecht helpen we u bij het aanleggen, onderhouden en renoveren van uw vloer. Ook voor een traprenovatie in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat Floortec 6 vestigingen heeft verspreid door Nederland is er altijd een specialist bij u in de regio. Er kan dus altijd snel een vakman ter plaatse zijn.

Vloer schuren Zeist door Floortec Totaal

Parket schuren in Zeist laat u doen door een Floortec specialist. Ook uw natuurstenen vloer schuren en polijsten wij zorgvuldig, waardoor uw vloer in de meeste gevallen weer de uitstraling krijgt die het verdiend. Een goede vloer gaat een leven lang mee, maar heeft wel het nodige onderhoud nodig. Door uw parket vloer te laten schuren en dweilen, wordt deze weer helemaal naar wens. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Onze showroom op de Herenstaat 98 c1 in Werkhoven is gemakkelijk te bereiken vanuit Zeist. Met een halfuur bent u bij onze showroom, waar u advies kunt vragen aan onze vloerspecialisten of rond kunt kijken voor een nieuwe vloer. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Contact met Floortec Totaal

Vloerrenovatie en traprenovatie in Apeldoorn – Floortec Totaal

Het werkgebied van Floortec Totaal bestaat uit Amersfoort, Houten, Utrecht, Zeist, Veenendaal, Harderwijk en Apeldoorn. Floortec heeft 6 verschillende vestigingen verspreidt door Nederland, zodat er altijd een vloerspecialist te vinden is bij u in de buurt. Op zoek naar een vloerspecialist in Breda? Zoek niet verder. Floortec Totaal is specialist op het gebied van traprenovatie en vloerrenovatie in Apeldoorn.

Floortec Totaal inschakelen voor uw traprenovatie in Veenendaal

Is de loper of de vloerbedekking van uw trap versleten? Onze vloerspecialisten kunnen uw trap binnen een dag renoveren. Hierdoor past de trap weer mooi bij uw woning en krijgt het interieur een verzorgde uitstraling. Wij maken gebruik van slimme traprenovatiesystemen zodat uw trap direct na de renovatie te belopen is. Daarnaast gaan wij op een duurzame en grondige manier aan de slag en renoveren wij de trap met behulp van een houten toplaag of laminaat. Dit materiaal is niet sterk aan slijtage onderhevig.

Parket laten schuren in Harderwijk

Uw parket of vloer laten schuren in Harderwijk? Floortec Totaal zorgt voor een renovatie van uw houten- of natuurstenen vloer. Hierdoor gaat uw vloer weer jaren mee. Als u bent uitgekeken op uw huidige vloer kunt u kiezen voor een nieuwe vloer. Dit is echter stukken prijziger dan het laten renoveren en/of verven van uw huidige vloer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Contact met Floortec Totaal

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

Hoe verloopt uw aanvraag?

1. Contact opnemen

Vul hiervoor ons contactformulier in of bel naar 0800 - 3566783. U komt direct in contact met een vestiging bij u in de buurt!

2. Binnen 24 uur contact

De specialisten van Floortec nemen per mail of telefoon contact met u op om uw wensen te bespreken. U ontvangt vervolgens een offerte op maat!

3. Vloerinspectie

Kunt u zich vinden in de offerte, maar zijn er nog onduidelijkheden of heeft u advies nodig, dan komen wij graag bij u langs voor een vloerinspectie.

4. Laatste stap

Als alles duidelijk en naar wens is en de offerte is akkoord bevonden, wordt er met u een datum gepland.

Zij gingen je voor

9.2

Geweldig

Volledige aandacht en professioneel advies
- Houten

Prima !

Deze firma ,in de personen Ralph,Tonneke en hun medewerkers kwamen op ons pad na een vloerwaterschade. Meteen actie ondernomen, ze komen alle gemaakte afspraken na, werken netjes ,goed en schoon. Wat mij betreft kunnen ze zich beter " de Ontzorgers " gaan noemen want dát is precies wat ze doen !
- Wijk bij Duurstede

Prachtig resultaat!

Onze vloer was enorm vies en versleten en ziet er nu weer schitterend uit. Fijn ook dat het schuren en oliën zo snel ging en we dus ook weer snel op de vloer konden lopen.
- Tilburg

Prima vaklui, fijn contact

Prima
- Houten

Van begin tot eind zeer tevreden

Duidelijke uitleg wat er moest gebeuren met de vloer en welke mogelijkheden er waren. Afspraken gemaakt en keurig nagekomen. Er wordt netjes stofvrij gewerkt. De vloer ziet er weer als nieuw uit, top!
- Den Bosch

goed werk geleverd

Er was goed overleg over de planning en de werkzaamheden. Het schuren en in de olie zetten kon in één dag en daarna nog een dag drogen. De vloer zag er weer prachtig uit, na een week mocht ik hem een keer dweilen en was hij als nieuw. Ik ben zeer tevreden.
- Waalwijk

Prima ervaring met Nicole en Frans

Fijne mensen die prima werk leveren. Zou ze zo weer inschakelen.
- Tilburg

Fantastisch

Frans & Nicole hebben ca 25m2 nieuwe vloer ingevingerd aan een bestaande 20 jaar oude vloer. Vervolgens de complete vloer een aantal keer geschuurd en behandeld met als resultaat dat je geen verschil kan zien tussen de nieuwe en oude vloer! Wat een vakmensen!
- Karel

Aanrader

Afgelopen week hebben wij onze afzelia vloer laten bewerken door Floortec Midden Brabant. Via kennissen zijn wij terecht gekomen bij Frans en Nicole. Er werd snel contact met ons opgenomen en een eerste bezoek volgde. Onze vloer was erg donker en de wens was een lichte vloer. Frans stelde voor een testvlak te maken, dit gaf al direct een goed gevoel. Dat stapje extra konden wij erg waarderen. De opdracht werd al snel gegeven/gegund. De samenwerking tussen Frans en Nicole is erg goed. Een belangrijk detail het schuren is stofvrij! Binnen 2 dagen was alles naar tervredenheid gerealiseerd.
- GOIRLE

Uitstekende dienstverlening, hebben weer een hele mooi vloer!

Floortec heeft de houten vloer in onze woonkamer behandeld. Ze kwamen zeer snel met een offerte en voorstel voor een datum waardoor ik het makkelijk kon inpassen in onze planning. De communicatie in aanloop, tijdens en na afloop was prettig en efficiënt, waarbij ze goed hebben meegedacht. We zijn bijzonder blij met het resultaat. We raden ze ten zeerste aan.
- Purmerend

Na waterschade is het parket snel, maar vooral perfect hersteld.

Vanaf het eerste contact met Floortec na het opzwellen van ons parket door wateroverlast is door de medewerkers van Floortec alles in het werk gesteld de schade te beperken. Daarop is de vloer waar nodig hersteld. Zowel bij de communicatie als bij de uitvoering van de herstelwerkzaamheden is dat zorgvuldig en met deskundigheid gedaan. Het resultaat mag er dan ook zijn!
- Kerkdriel

Helden!

Door lekkage was reparatie van het parket op de overloop nodig. Nu was dat niet zo'n probleem. Maar het parket (wengé) waar ik zo blij mee ben, is blijkbaar niet populair, en lastig te vinden. Glenn en Mike van Floortec Verlaan hebben er echt ALLES aan gedaan om dat toch voor elkaar te krijgen. En het is ze gelukt. Daarna werd geduldig keer op keer gecheckt of de betonnen vloer genoeg was opgedroogd voor het nieuwe hout... Het resultaat is uiteindelijk prachtig geworden, en sluit mooi aan op het deel dat onbeschadigd bleef. Ik ben meer dan blij: oprechte mensen, veel toewijding, goede communicate, eerlijke prijzen en: weer een heel mooie vloer. Mijn danknis groot!
- Amstelveen

Top, heel klantvriendelijk, en vaklui.

Na waterschade kwamen ze van Floortec Verlaan om onze vloer te herstellen. Na overleg besloten heel de verdieping te vervangen. Meerdere offertes geen probleem en goede communicatie. Fijne vriendelijke mensen om mee te werken. Vaklui.
- Zoetermeer

Gewoon super!!

Wij hebben een hele goede ervaring met Floortec Midden Brabant. Frans en Nicole verstaan hun vak en daarnaast zijn het ook nog eens hele vriendelijke mensen. Ze hebben onze houten vloer helemaal geschuurd en behandeld met olie. De vloer is prachtig geworden! Wij zijn daarom ook heel tevreden en zouden Floortec Midden Brabant dan ook iedereen aanraden!
- Gilze

5* service en kwaliteit

Wij kunnen Floortec aan iedereen aanraden. Hebben bij ons de vloer prachtig geschuurd en geolied. Goed advies gekregen op voorhand en goede nazorg ook. Prettige en betrouwbare mensen met veel passie voor hun vak. 5*
- Tilburg

zeer goed

kwaliteit en snelheid gaan hier in één hand
- ALPHEN NB

Schuren en lakken jatoba vloer van 20 jaar oud

De vloer ziet er weer helemaal mooi uit. Wat bijzonder is: snelle reactie op e-mails.
- Zaandijk

Perfecte service bij parketvloer renovatie

Heldere en snelle communicatie, betrouwbaar, laten de boel spik en span achter en een duidelijke vakman. Zeker aan te raden voor renovatie van een oudere parketvloer, ziet er als nieuw uit!
- Amsterdam

Very knowledgeable & responsive floor installation company

Floortec Verlaan installed a PVC herringbone floor with noise reduction underfloor in my 65qm apartment. The installation work has been done very well and the communication has been excellent! Thanks for the nice floor and I can totally recommend Floortec Verlaan
- Amsterdam

Floortec Noord, super bedankt

Oude eiken vloer laten schuren in 3 ruimtes waaronder een aangelegd stuk in de keuken. Vooraf een prettig overleg gehad. Dag van het schuren ¦ kort overleg, Jan en Mark zijn qwa werk zeer goed op elkaar ingesteld. Gebruiken goed materiaal en weten heel goed wat ze doen. Het schuur resultaat was al boven verwachting en zo goed als stofvrij maar nadat de witte was erop kwam zagen kregen wij door toedoen van Floortec Noord een geluksmoment zo mooi.... Tjonge wat zijn deze mannen goed in hun werk en omgang. Alleen lukte het ons niet om de mannen te verwennen met een gehaktbal.. Koffie vd klant en hun eigen brood vinden ze al goed genoeg, hoeft echt niet hoor zei Jan. Nogmaals na uren en uren zwoegen was de vloer klaar en kregen we nog een onderhoud setje en tips voor de vloer.
- Vledderveen dr

Top

Top service communicatie vakmanschap betrouwbaar. Aanrader!
- Breda

Onze nieuwe vloer ziet er fantastisch uit, heel strak.

De communicatie met het team van Floortec was tijdens de moeizame periode na water- en brandschade heel erg prettig. Mike en Glenn denken mee, adviseren en leverden tenslotte echt vakwerk en waren heel flexibel in het in- en aanpassen van de data en tijd. Geweldig dat het allemaal gelukt is.
- amsterdam

Mooie vloer en goede service

Ruime keuze uit verschillende materialen en kleuren. Goede service met snelle levering. De vloer ziet er fantastisch uit. Last minute nog plinten bijbesteld, ook dat was gelukkig direct geregeld.
- Tilburg

The Floortech team is amazing!

Floortech replaced the carpeting in our entire house with wooden flooring. From the beginning their service was superb and we immediately got the feeling that they knew what they were doing. We felt so confident that we left them to complete the entire project in our absence (away on holiday). We returned from the holiday with everything completed perfectly as agreed: on time and within budget. I cannot recommend them highly enough. Many thanks team!
- Heemstede

Kwaliteit en onvoorziene aanpassingen uitstekend aangepast

Nicole en Frans kwamen afspraken na en leverde vakkundig werk waarbij de werkruimte schoon werd gehouden. Het plaatsen van de metalen strips maakt de vloer helemaal af. Verder zijn door Frans en Nicole veel klemmen gebruikt om de planken vast tegen elkaar te houden.
- Tilburg
175 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Projecten & beoordelingen

Gemiddeld wordt Floortec Nederland met een 8,9 beoordeeld en hier zijn we hartstikke trots op! Uiteraard zijn we altijd op zoek naar verbeterpunten dus laat u alstublieft een review achter. Benieuwd wat klanten van ons vinden? Bekijk onze projecten en beoordelingen dan gerust!