Bel direct met Floortec

Parketrenovatie

U onderhoudt uw parketvloer goed en maakt deze regelmatig grondig schoon, maar toch ziet uw vloer er niet meer zo netjes uit als voorheen. Wanneer uw vloer beschadigd is of u een nieuwe afwerklaag wenst is een parket renovatie nodig. Door het renoveren van parket ziet uw vloer er weer zo goed als nieuw uit en kunt u weer genieten van uw parket. Floortec komt graag bij u langs voor het renoveren van uw parket.

 

Wanneer laat u uw parketvloer renoveren?

Op het moment dat uw parket is beschadigd door krassen en deuken schakelt u Floortec in voor het renoveren van uw parketvloer. Ook wanneer er grote vochtplekken in de vloer zitten kunnen onze vloerexperts u verder helpen. Door de vloerrenovatie verdwijnen krassen en deuken waar u zich aan ergert en ziet uw vloer er weer zo goed als nieuw uit, zonder dat u een nieuwe vloer aan hoeft te schaffen.

Ook is een parket renovatie een uitstekende oplossing om kleine kleurverschillen in de parketvloer aan te pakken. Door zonlicht kan bijvoorbeeld een deel van de vloer lichter of juist donkerder worden. Dit lossen wij direct voor u op, zodat u geniet van een mooi egale vloer. Dit geeft uw interieur een stijlvolle en rustige uitstraling.

Renoveren van parket voor een andere uitstraling

Ten slotte kunt u kiezen voor het renoveren van parket als u niet langer tevreden bent over de kleur en iets anders wilt. Door uw parket te laten schuren en opnieuw laat afwerken met olie of lak krijgt uw vloer een andere kleur en uitstraling. Kies er bijvoorbeeld voor om de vloer lichter te maken zodat deze mooi past bij uw Scandinavische interieur of laat de vloer donkerder maken zodat uw kamer breder oogt. Floortec biedt een brede keus aan kleur mogelijkheden voor zowel een olie als lak afwerking van de vloer. Zo werken  wij graag met u mee zodat u de juiste kleur voor uw parketvloer uit kunt zoeken.

Wat Floortec voor u kan betekenen

Elke parketvloer verschilt, zo ook uw vloer. De ene parketvloer heeft een renovatie nodig omdat er veel krassen op de vloer zitten. De andere vloer heeft bijvoorbeeld vochtplekken in de vloer zetten. Voorafgaand aan de renovatie van de vloer voert Floortec een vloerinspectie uit, dit kan zowel bij u thuis of via opgevraagde informatie en foto’s. Gebaseerd op deze inspectie en uw wensen worden mogelijke behandelmethoden voor de parketrenovatie met u besproken. De volgende onderdelen (kunnen) vallen onder parketrenovatie 

Parket schuren

Als uw parketvloer slijtageplekken, krassen, beschadigingen, verkleuring of zwarte plekken door vocht laat zien is het belangrijk om actie te ondernemen. Door de vloer grondig te schuren maken we de vloer weer egaal, waarna we de vloer vervolgens in de lak kunnen zetten. Benieuwd naar hoe we te werk gaan? Lees hier alles over parketvloer schuren

Parket lakken

Over het algemeen gaat het lakken van uw parketvloer hand in hand met het schuren van de vloer. Voordat we beginnen met lakken wordt uw vloer grondig geschuurd, waardoor krassen en kleine beschadigingen verdwijnen. Kan uw parketvloer een schuur- en lakbeurt gebruiken? Bekijk dan de pagina over parket lakken

Parket beschermen

Naast parketvloer lakken is het ook mogelijk om uw parketvloer op een andere manier te beschermen. Zo kan er ook gekozen worden voor vloerolie, hardwax of waxoil. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk de pagina over parket beschermen

Parket aanhelen

Wanneer uw een muurtje heeft verwijderd of een uitbouw heeft laten plaatsen begrijpen wij dat u uw vloer het liefst ziet doorlopen. Om dit netjes te laten ogen kunnen wij uw parket aanhelen. Zo krijgt u weer een mooi geheel. Lees hier meer over parket aanhelen

Parket onderhoud

Uiteraard is het ook belangrijk dat u uw parketvloer goed onderhoud. Echter is het onderhouden van een parketvloer specialistisch werk. Het is een arbeidsintensief proces waarbij specialistisch gereedschap bij komt kijken. De vloerspecialisten van Floortec hebben kennis én materialen in huis om uw parket zijn verdiende opfrisbeurt te geven. Benieuwd naar parket onderhoud? U kunt meer lezen op de pagina: parket onderhoud. 

Hoe gaan we te werk?

 • U neemt contact met ons op. Dit kan via telefoon, e-mail of website (contactformulier)
 • Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.
 • Op basis van uw gegevens maken wij een globale offerte om u een indicatie te geven van de mogelijkheden en de te verwachten kosten.
 • Is de offerte naar verwachting, dan maken wij graag een vrijblijvende afspraak met u voor een bezichtiging. (bij ons in de showroom of bij u thuis)
 • Tijdens de bezichtiging bij u thuis meten wijh alles op en nemen de offerte en werkwijze rustig met u door.
 • Naar aanleiding van de bezichtiging stellen wij de offerte bij indien nodig.
 • Nu ontvang u een offerte die specifiek op uw wensen is afgestemd.
 • Indien u akkoord bent met de definitieve offerte, plannen wij samen met u een datum in om de werkzaamheden uit te voeren.
 • Afhankelijk van de werkzaamheden kan er een aanbetalingsfactuur gestuurd worden.
 • Op de dag van de werkzaamheden zullen wij rond 08:00 bij u aanwezig zijn. Wij nemen dan nog de laatste details met u door, overhandigen u de bijbestelde onderhoudsproducten en starten met de werkzaamheden.
 • Zodra de werkzaamheden zijn afgerond zullen wij het afval netjes opruimen en meenemen. Het afval wat ontstaat m.b.t. het oliën nemen wij ten aller tijden mee in verband met brandgevaar.
 • De uiteindelijke eindfactuur en de onderhoudswijzers die va toepassing zijn worden per mail naar u toegestuurd.

Parket renovatie? Floortec staat voor u klaar

De vloerspecialisten van Floortec zijn gespecialiseerd in het aanleggen, renoveren en onderhouden van parketvloeren. Onze experts staan u bij in alle facetten van parket renovatie. Zo kunnen wij uw vloer schuren, beschermen, aanhelen en lakken in de gewenste kleur. Uiteraard helpen we u ook graag met het onderhoud van uw parketvloer. Wij hebben vestigingen door heel Nederland, zodat wij altijd bij u in de buurt zitten. Dankzij onze vaste basisprincipes weet u dat de klant altijd koning is. Wanneer u dat graag wilt, komen wij vrijblijvend bij u langs om de staat van uw parketvloer te beoordelen. Hierbij krijgt u een professionele beoordeling en maakt u kennis met de parketteur. Vervolgens maken wij een plan van aanpak voor uw vloer en gaan we aan de slag. Neem direct contact op voor meer informatie of om uw afspraak in te plannen.

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

Hoe verloopt uw aanvraag?

1. Contact opnemen

Vul hiervoor ons contactformulier in of bel naar 0800 - 3566783. U komt direct in contact met een vestiging bij u in de buurt!

2. Binnen 24 uur contact

De specialisten van Floortec nemen per mail of telefoon contact met u op om uw wensen te bespreken. U ontvangt vervolgens een offerte op maat!

3. Vloerinspectie

Kunt u zich vinden in de offerte, maar zijn er nog onduidelijkheden of heeft u advies nodig, dan komen wij graag bij u langs voor een vloerinspectie.

4. Laatste stap

Als alles duidelijk en naar wens is en de offerte is akkoord bevonden, wordt er met u een datum gepland.

Zij gingen je voor

9.2

Geweldig

Volledige aandacht en professioneel advies
- Houten

Prima !

Deze firma ,in de personen Ralph,Tonneke en hun medewerkers kwamen op ons pad na een vloerwaterschade. Meteen actie ondernomen, ze komen alle gemaakte afspraken na, werken netjes ,goed en schoon. Wat mij betreft kunnen ze zich beter " de Ontzorgers " gaan noemen want dát is precies wat ze doen !
- Wijk bij Duurstede

Prachtig resultaat!

Onze vloer was enorm vies en versleten en ziet er nu weer schitterend uit. Fijn ook dat het schuren en oliën zo snel ging en we dus ook weer snel op de vloer konden lopen.
- Tilburg

Prima vaklui, fijn contact

Prima
- Houten

Van begin tot eind zeer tevreden

Duidelijke uitleg wat er moest gebeuren met de vloer en welke mogelijkheden er waren. Afspraken gemaakt en keurig nagekomen. Er wordt netjes stofvrij gewerkt. De vloer ziet er weer als nieuw uit, top!
- Den Bosch

goed werk geleverd

Er was goed overleg over de planning en de werkzaamheden. Het schuren en in de olie zetten kon in één dag en daarna nog een dag drogen. De vloer zag er weer prachtig uit, na een week mocht ik hem een keer dweilen en was hij als nieuw. Ik ben zeer tevreden.
- Waalwijk

Prima ervaring met Nicole en Frans

Fijne mensen die prima werk leveren. Zou ze zo weer inschakelen.
- Tilburg

Fantastisch

Frans & Nicole hebben ca 25m2 nieuwe vloer ingevingerd aan een bestaande 20 jaar oude vloer. Vervolgens de complete vloer een aantal keer geschuurd en behandeld met als resultaat dat je geen verschil kan zien tussen de nieuwe en oude vloer! Wat een vakmensen!
- Karel

Aanrader

Afgelopen week hebben wij onze afzelia vloer laten bewerken door Floortec Midden Brabant. Via kennissen zijn wij terecht gekomen bij Frans en Nicole. Er werd snel contact met ons opgenomen en een eerste bezoek volgde. Onze vloer was erg donker en de wens was een lichte vloer. Frans stelde voor een testvlak te maken, dit gaf al direct een goed gevoel. Dat stapje extra konden wij erg waarderen. De opdracht werd al snel gegeven/gegund. De samenwerking tussen Frans en Nicole is erg goed. Een belangrijk detail het schuren is stofvrij! Binnen 2 dagen was alles naar tervredenheid gerealiseerd.
- GOIRLE

Uitstekende dienstverlening, hebben weer een hele mooi vloer!

Floortec heeft de houten vloer in onze woonkamer behandeld. Ze kwamen zeer snel met een offerte en voorstel voor een datum waardoor ik het makkelijk kon inpassen in onze planning. De communicatie in aanloop, tijdens en na afloop was prettig en efficiënt, waarbij ze goed hebben meegedacht. We zijn bijzonder blij met het resultaat. We raden ze ten zeerste aan.
- Purmerend

Na waterschade is het parket snel, maar vooral perfect hersteld.

Vanaf het eerste contact met Floortec na het opzwellen van ons parket door wateroverlast is door de medewerkers van Floortec alles in het werk gesteld de schade te beperken. Daarop is de vloer waar nodig hersteld. Zowel bij de communicatie als bij de uitvoering van de herstelwerkzaamheden is dat zorgvuldig en met deskundigheid gedaan. Het resultaat mag er dan ook zijn!
- Kerkdriel

Helden!

Door lekkage was reparatie van het parket op de overloop nodig. Nu was dat niet zo'n probleem. Maar het parket (wengé) waar ik zo blij mee ben, is blijkbaar niet populair, en lastig te vinden. Glenn en Mike van Floortec Verlaan hebben er echt ALLES aan gedaan om dat toch voor elkaar te krijgen. En het is ze gelukt. Daarna werd geduldig keer op keer gecheckt of de betonnen vloer genoeg was opgedroogd voor het nieuwe hout... Het resultaat is uiteindelijk prachtig geworden, en sluit mooi aan op het deel dat onbeschadigd bleef. Ik ben meer dan blij: oprechte mensen, veel toewijding, goede communicate, eerlijke prijzen en: weer een heel mooie vloer. Mijn danknis groot!
- Amstelveen

Top, heel klantvriendelijk, en vaklui.

Na waterschade kwamen ze van Floortec Verlaan om onze vloer te herstellen. Na overleg besloten heel de verdieping te vervangen. Meerdere offertes geen probleem en goede communicatie. Fijne vriendelijke mensen om mee te werken. Vaklui.
- Zoetermeer

Gewoon super!!

Wij hebben een hele goede ervaring met Floortec Midden Brabant. Frans en Nicole verstaan hun vak en daarnaast zijn het ook nog eens hele vriendelijke mensen. Ze hebben onze houten vloer helemaal geschuurd en behandeld met olie. De vloer is prachtig geworden! Wij zijn daarom ook heel tevreden en zouden Floortec Midden Brabant dan ook iedereen aanraden!
- Gilze

5* service en kwaliteit

Wij kunnen Floortec aan iedereen aanraden. Hebben bij ons de vloer prachtig geschuurd en geolied. Goed advies gekregen op voorhand en goede nazorg ook. Prettige en betrouwbare mensen met veel passie voor hun vak. 5*
- Tilburg

zeer goed

kwaliteit en snelheid gaan hier in één hand
- ALPHEN NB

Schuren en lakken jatoba vloer van 20 jaar oud

De vloer ziet er weer helemaal mooi uit. Wat bijzonder is: snelle reactie op e-mails.
- Zaandijk

Perfecte service bij parketvloer renovatie

Heldere en snelle communicatie, betrouwbaar, laten de boel spik en span achter en een duidelijke vakman. Zeker aan te raden voor renovatie van een oudere parketvloer, ziet er als nieuw uit!
- Amsterdam

Very knowledgeable & responsive floor installation company

Floortec Verlaan installed a PVC herringbone floor with noise reduction underfloor in my 65qm apartment. The installation work has been done very well and the communication has been excellent! Thanks for the nice floor and I can totally recommend Floortec Verlaan
- Amsterdam

Floortec Noord, super bedankt

Oude eiken vloer laten schuren in 3 ruimtes waaronder een aangelegd stuk in de keuken. Vooraf een prettig overleg gehad. Dag van het schuren ¦ kort overleg, Jan en Mark zijn qwa werk zeer goed op elkaar ingesteld. Gebruiken goed materiaal en weten heel goed wat ze doen. Het schuur resultaat was al boven verwachting en zo goed als stofvrij maar nadat de witte was erop kwam zagen kregen wij door toedoen van Floortec Noord een geluksmoment zo mooi.... Tjonge wat zijn deze mannen goed in hun werk en omgang. Alleen lukte het ons niet om de mannen te verwennen met een gehaktbal.. Koffie vd klant en hun eigen brood vinden ze al goed genoeg, hoeft echt niet hoor zei Jan. Nogmaals na uren en uren zwoegen was de vloer klaar en kregen we nog een onderhoud setje en tips voor de vloer.
- Vledderveen dr

Top

Top service communicatie vakmanschap betrouwbaar. Aanrader!
- Breda

Onze nieuwe vloer ziet er fantastisch uit, heel strak.

De communicatie met het team van Floortec was tijdens de moeizame periode na water- en brandschade heel erg prettig. Mike en Glenn denken mee, adviseren en leverden tenslotte echt vakwerk en waren heel flexibel in het in- en aanpassen van de data en tijd. Geweldig dat het allemaal gelukt is.
- amsterdam

Mooie vloer en goede service

Ruime keuze uit verschillende materialen en kleuren. Goede service met snelle levering. De vloer ziet er fantastisch uit. Last minute nog plinten bijbesteld, ook dat was gelukkig direct geregeld.
- Tilburg

The Floortech team is amazing!

Floortech replaced the carpeting in our entire house with wooden flooring. From the beginning their service was superb and we immediately got the feeling that they knew what they were doing. We felt so confident that we left them to complete the entire project in our absence (away on holiday). We returned from the holiday with everything completed perfectly as agreed: on time and within budget. I cannot recommend them highly enough. Many thanks team!
- Heemstede

Kwaliteit en onvoorziene aanpassingen uitstekend aangepast

Nicole en Frans kwamen afspraken na en leverde vakkundig werk waarbij de werkruimte schoon werd gehouden. Het plaatsen van de metalen strips maakt de vloer helemaal af. Verder zijn door Frans en Nicole veel klemmen gebruikt om de planken vast tegen elkaar te houden.
- Tilburg
175 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Projecten & beoordelingen

Gemiddeld wordt Floortec Nederland met een 8,9 beoordeeld en hier zijn we hartstikke trots op! Uiteraard zijn we altijd op zoek naar verbeterpunten dus laat u alstublieft een review achter. Benieuwd wat klanten van ons vinden? Bekijk onze projecten en beoordelingen dan gerust!