Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Natuursteen onderhoud

Natuursteen onderhouden is de formule voor een vloer Lithofin Wash & Clean 5 liter voor Natuursteen onderhoud
met een lang leven. Floortec biedt daarvoor de beste onderhoudsproducten aan die ervoor zorgen dat u nog lang van uw natuurstenen vloer kan blijven genieten. Neem een kijkje in een van onze vestigingen of neem telefonisch contact op met onze professionals voor deskundig advies. Wij bieden zelfs onderhouds abonnementen aan die u kunt afsluiten bij een Floortec-specialist. Hij zal een pakket van producten samenstellen die essentieel zijn voor  het onderhouden van uw tegels. Daardoor hoeft u nooit meer na te denken over de beste onderhoudsproducten voor uw ondergrond. Uiterst gemakkelijk en fijn.

Natuursteen onderhouden met het onderhoudsprogramma

Natuursteen onderhouden is niet moeilijk. Het HMK R55 voor Natuursteen onderhoudvereist enkel het juiste onderhoudsprogramma. Het is hetzelfde als wassen. Wollen kleren moet u niet op 90 graden wassen. Kalkhoudende vloeren moet u niet met zure schoonmaak middelen behandelen. Kalkhoudende vloeren als Belgisch hardsteen, travertin en marmer zijn voorbeelden van kalkhoudende vloeren. Voor alle vloeren gelden twee principes;

  1. schrobmachine cleanfix voor natuursteen onderhoudVermijd zand op de natuurstenen vloer. Zand schuurt op de vloer van natuursteen. Het is daarom af te raden om met schoenen of op blote voeten door het huis te lopen.
  2. Vermijd een overvloed aan water. Ga niet te enthousiast met water dweilen op de natuurstenen vloer. Water kan binnendringen in de kapotte voegen, plinten en muren. Hierdoor ontstaat schade aan de vloer. Natuursteen onderhouden heeft te maken met deze twee principes.

Wekelijks natuursteen onderhoud

Natuursteen onderhouden is een wekelijks proces en zeer
belangrijk voor het uitstel van een natuursteenrenovatie. Natuursteen onderhouden
Zorg ervoor dat u veelvuldig stofzuigt of stofwist. De beschermlaag van uw vloer bepaalt de impact van beschadigende processen. Laat uw vloer tijdig impregneren, polijsten of kristalliseren voor het beste resultaat. Daarna zult u wekelijks de vloer moeten dweilen en verzorgen met onderhoudsproducten. Vraag uw Floortec-specialist naar de beste behandeling voor uw vloer.

Contact

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

Contact opnemen

 

Uw Naam (verplicht)

Straat (verplicht)

Postcode (verplicht)

Uw Woonplaats (verplicht)

Uw E-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp
ParketNatuursteenTraprenovatieNieuwe vloerAnders

Uw bericht

 

Contactgegevens

Floortec Nederland
Bamendaweg 46
3319 GS Dordrecht

KvK nummer 60902890

0800 - 3566783

Vestigingen