Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

PVC Vloeren, net iets anders

PVC vloeren zijn trendy. Dit type vloer komt de m flor 1
laatste jaren steeds vaker te liggen in de Nederlandse woonkamers. Polyvinylchloride lijkt op vinyl, maar is krachtiger, zwaarder en duurzamer dan gewoon vinyl. Doordat de vloeren veel druk aankunnen, zijn ze erg gewild in het bedrijfsleven. Duizenden kantoren zijn belegd met deze sterke vloer. De prijs is de laatste tijd steeds voordeliger geworden maar vooral eenvoudiger te

beautifloor pvc 3

leggen. Net als laminaat is PVC nu ook in click stroken te verkrijgen.
Wilt u weten of een PVC vloer iets voor u is?
Neem vandaag nog contact op met de profes-sionals van Floortec en bespreek uw keuze voor laminaat, een traditionele vloer, multiplank of een PVC vloer.

 

De voordelen van PVC vloeren

 

De PVC vloer biedt een aantal voordelen ten beautifloor pvc 4
opzichte van haar concurrentie. Vinyl is veel
duurder, maar in vergelijking met andere vloeren is de prijs ook voordelig te noemen. Met name in combinatie met de duurzaamheid van de vloer is het een investering met een gegarandeerd succes. In het kort staan hieronder vier redenen om zelf een PVC vloer te kopen.

 

 1. voordelig ten opzichte van andere vloerenbeautifloor pvc 5
 2. eenvoudig in onderhoud
 3. lange levensduur door de hoge slijtageweerstand
 4. uitgebreid aanbod aan kleuren en patronen

 

Wellicht dat u naar aanleiding van deze 4 voor- delen overtuigd bent om een PVC vloer te kopen en te laten leggen. Voor de beste service en prijs neemt u contact op met Floortec. Wilt u nog meer informatie, lees
dan verder.

 

Wat kan Floortec voor u betekenen?

 

Floortec werkt volgens vaste principes, zo ook beautifloor pvc 2
met het leveren en aanleggen van PVC vloeren.
Wilt u zelf de vloer aanleggen? Dan leveren wij hem. Wilt u de vloer laten leggen? Dan zorgen wij ervoor dat u geen spijt krijgt. Laat u verrassen door onze expertise en bespreek ook vrijblijvend de andere vloermogelijkheden.

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

Kalkhoudend natuursteen kristalliseren

Kalkhoudend natuursteen zoals marmer, travertin, hardsteen e.d. krijgen zogenaamde gebruikssporen en daardoor een doffe uitstraling. U wilt een oplossing? Schakel Floortec in. Wij hebben het antwoord in de vorm van polijsten en kristalliseren. Natuursteen kristalliseren is dé remedie tegen een uitgebluste vloer en een heel goede optie voor de renovatie van een natuursteen vloer. Door het kristalliseren van uw natuurstenen vloer krijgen de tegels een hogere glansgraad en een hardere toplaag.

Kan mijn vloer ook opgeknapt worden met kristalliseren ?

In sommige gevallen is natuursteen kristalliseren niet het antwoord op uw problemen. Diepe krassen, oneffenheden of scheuren worden niet weggewerkt in het proces. In dat geval kunt u beter uw vloer laten slijpen. Niet elke natuurstenen vloer kan worden gekristalliseerd. Er zijn 3 randvoorwaarden die van belang zijn in de besluitvorming;2013-09-11 15.08.14

 1. De vloer moet egaal zijn, oneffenheden die dieper liggen of die omhoog staan kunnen zorgen voor een verkeerde reactie met de poeder. Deze plekjes zullen doffer blijven.
 2. Uw natuursteen moet een hoge kalkwaarde hebben, de chemische reactie verloopt anders niet zoals gewenst.
 3. Welke oppervlaktebewerking is toegepast? Er moet gekeken worden naar de eerdere afwerking. Is de vloer verzoet of gepolijst. Misschien is de vloer behandeld met een polish.

   

  Natuursteen met een hoge kalkwaarde?

Natuursteen kristalliseren is enkel van toepassing op kalk-2013-09-27 13.47.53
houdende natuursteen soorten zoals Belgisch hardsteen, travertin en marmer. Deze kunnen na het polijsten gekristalliseerd worden. Met behulp van een, speciaal daarvoor bestemd polijstpoeder en een éénschijfsmachine wordt de toplaag behandeld door de professionals van Floortec. Er wordt een chemische reactie veroorzaakt tussen de kalk in de bovenlaag van de tegels en de chemicaliën. Het resultaat is een sterke en glansrijke vloer!

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Floortec. U krijgt direct contact met de specialist in uw regio.

Contact

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

Contact opnemen

Uw Naam (verplicht)

Straat (verplicht)

Postcode (verplicht)

Uw Woonplaats (verplicht)

Uw E-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp
ParketNatuursteenTraprenovatieNieuwe vloerAnders

Uw bericht

Contactgegevens

Floortec Nederland
Bamendaweg 46
3319 GS Dordrecht

KvK nummer 60902890

0800 - 3566783

Vestigingen