Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

PVC vloeren

PVC vloeren zijn helemaal in. Dit type vloer komt u de laatste jaren steeds vaker tegen in de Nederlandse woonkamer. PVC staat voor polyvinylchloride, een materiaal dat lijkt op vinyl maar krachtiger, duurzamer en zwaarder is. Deze vloeren kunnen veel druk aan en zijn daardoor populair in het bedrijfsleven. Ook in de woonkamer of slaapkamer staat een PVC vloer zeer stijlvol. Dit type vloeren zijn voordelig geprijsd en eenvoudig te leggen. Net als laminaat is PVC ook in click stroken verkrijgbaar. PVC vloer kopen? Floortec is specialist in het aanleggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloeren.

Een PVC vloer laten leggen; de voordelen

Wanneer u kiest voor een goedkope PVC vloer profiteert u van een aantal voordelen. Een PVC vloer is namelijk voordelig geprijsd, zeer duurzaam en eenvoudig in onderhoud. Daarnaast heeft u de keuze uit een uitgebreid aanbod en kleuren en patronen waardoor u de vloer uitstekend aan laat sluiten bij uw woonwensen. PVC vloeren zijn net zo mooi als echt houten vloeren of vloeren van natuursteen, net zo duurzaam als het sterkste vinyl en net zo makkelijk te leggen als laminaat. Hierdoor biedt PVC het beste van verschillende werelden. Ook is dit type vloer geschikt voor vloerverwarming, zijn de vloeren waterbestendig en heel stil. U kunt uw PVC vloer laten leggen maar het is ook mogelijk om dit zelf te doen, zeker wanneer u kiest voor een PVC vloer bestaande uit click stroken.

Een PVC vloer kopen die past bij uw interieur

U heeft een eindeloze keuze uit verschillende prints, patronen en kleuren. Kiest u bijvoorbeeld voor een stijlvolle PVC vloer met een visgraat patroon of een strakke betonlook. De PVC vloeren met een eikenhouten look zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden, maar kosten een fractie van de prijs, absorberen warmte, zijn geschikt voor vloerverwarming en werken geluiddempend.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Floortec werkt volgens vaste principes, ook met het leveren en aanleggen van PVC vloeren. Wilt u uw nieuwe vloer zelf aanleggen? Dan leveren wij deze voor u. Wilt u de vloer liever laten leggen? Dan zorgen wij ervoor dat dit professioneel en strak gedaan wordt. Wij verrassen u graag met onze expertise. Wilt u weten of een PVC vloer de juiste keuze voor u is? Neem vandaag nog contact op met de professionals van Floortec om de voor- en nadelen van verschillende vloeren te bespreken en te bekijken wat het best bij u past. U bent ook van harte welkom in één van onze showrooms zodat u de PVC vloeren, laminaat vloeren, multiplank en parket vloeren kunt bekijken.

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

  Neem eenvoudig contact op

  Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   

   

  Contact

  Floortec Nederland
  Bamendaweg 46
  3319 GS Dordrecht

   Tel: 0800 – 3566783
   Mail: info@floortec.nl

  floortec

  Binnen 24 uur advies?

  Wij nemen contact met u op!