Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Floortec Lamistairs – efficiënte traprenovatie

Zijn de traptreden van de trap versleten? Floortec Lamistairs traprenovatie bespaart u de kosten en het gedoe van een nieuwe trap. Binnen een dag heeft een van onze Floortec specialisten uw trap gerenoveerd met behulp van hoogkwalitatief laminaat waar u 12 jaar garantie op krijgt.

Floortec Lamistairs met laminaat trapbekleding

Een nieuwe trap is een grote kostenpost. Daarnaast kost het installeren van de nieuwe trap erg veel tijd waardoor de bovenverdieping enkele dagen onbereikbaar is. Andere opties zijn het verven van de trap of de vloerbedekking opnieuw laten leggen. Een trap op deze manier renoveren is echter niet duurzaam, omdat beide manieren erg slijtgevoelig zijn. Bij Floortec kiezen we daarom voor Lamistairs traprenovatie met behulp van overzettreden. De treden die we gebruiken voor Lamistairs traprenovatie zijn gemaakt van duurzaam, onderhoudsarm laminaat en beschikbaar in diverse kleuren.

Lamistairs traprenovatie biedt u ruime keuze uit designs, decors en kleuren

U kunt uit verschillende designs en kleuren kiezen welke trap het beste bij uw interieur en stijl past. De laminaatdecors van het Lamistairs traprenovatie systeem zijn amper van echt hout te onderscheiden en ook accessoires zoals stootborden zijn in dezelfde stijl of juist verrassende combinaties beschikbaar. Als het gaat om vorm heeft u keuze uit klassieke treden met een rechte voorkant of een uiterst elegante Lamistairs traprenovatie waarbij de voorzijde van de nieuwe treden schuin afloopt.

Uw trap is binnen één dag gerenoveerd

Het Lamistairs traprenovatiesysteem heeft meerdere voordelen ten opzichte van andere renovatietechnieken, zoals multistair traprenovatie. Eén van de voordelen is de snelheid. De Floortec specialist staat ’s ochtends bij u voor de deur en ’s avonds heeft u al een gerenoveerde trap. Daarnaast geeft Lamistairs traprenovatie amper overlast. Het op maat maken van de treden gebeurt namelijk buiten. Om traprenovatie te versnellen verwijdert u zelf de bestaande vloerbedekking van de treden. Vervolgens monteert de Floortec trapspecialist de door u uitgekozen overzettreden en accessoires in een paar stappen.

  1. de trap wordt opgemeten en overzettreden worden op maat gemaakt;
  2. aluminium profielen voor extra stevigheid worden aangebracht op de originele treden;
  3. overzettreden en accessoires worden op de bestaande trap verlijmd;
  4. de randen van de trap worden afgewerkt met vrijwel onzichtbare kit;
  5. indien gewenst wordt een antislip aangebracht op het laminaat.

Advies en vragen over traprenovatie met het Lamstairs systeem? Neem contact op

Het Lamistairs traprenovatiesysteem is een snelle renovatietechniek waarbij na afloop niet te zien is dat de trap pas later gemonteerd is. De solide, robuuste plaatsingsmethode waarbij aluminiumprofielen onder het laminaat geplaatst wordt geeft extra zekerheid tegen uitglijden zonder dat ‘anti-glijplint’ te zien is. Daarnaast is het oppervlak van de laminaat treden van het Lamistairs trap renovatiesysteem geborsteld waardoor slippen voorkomen wordt. 

Heeft u vragen over de mogelijkheden van het Lamistairs traprenovatiesysteem voor de renovatie van uw trap? Neem contact met ons op.

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!