Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Floortec Schilten in Dordrecht

Showroom verkoop parket, houten vloeren, pvc, laminaat en traprenovatie

Bamendaweg 46 | 3319 GS Dordrecht | Tel: 078 – 622 72 14 | E-mail: floortec@schilten.nl

Als u gaat verhuizen naar een nieuwe of bestaande woning dan is het vaak noodzakelijke of wenselijk om in de diverse ruimtes vloer nieuw te leggen, of als renovatie niet meer mogelijk is, vloeren te vervangen. De keuze is tegenwoordig enorm. Visgraat donkerVan stijlvol klassiek visgraat parket tot stoere houten vloeren. Of is gemak in het onderhoud voor u belangrijker. Laat u door onze vloerspecialisten voorlichten over de voordelen van de diverse vloersoorten, afwerkingen, kleuren en mogelijkheden in leg vormen. U kunt uw wensen kenbaar maken en we kijken samen met u hoe deze verlangens kunnen worden verwezenlijkt. U kiest niet alleen een mooie vloer maar er komt nog meer bij. Als u een appartement betrekt dan is bijvoorbeeld een “stille” ondervloer ook zeer belangrijk. Wat dacht u van een praktische afdeklijst of een strakke MDF plint. Ook hierin keuze te over. Klassiek en modern. Hoog en laag. Kortom; kom eens een kijkje nemen in onze overzichtelijke en sfeervolle showroom in Dordrecht. Bel ons om te vragen naar de openingstijden.showroom_dordrecht1

Wij verkopen de volgende merken laminaat en pvc : Beautifloor, Quick Step, Douwes Dekker, Livyn. Traprenovatie verzorgen we met de merken : Hafa laminaat, Beter Hout.

Het werkgebied van Floortec Schilten is Dordrecht, Breda, Papendrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht Spijkenisse, Gorinchem, Alblasserdam, Roozendaal en Bergen op Zoom.

Renovatie van bestaande vloeren

Floortec verlaan naUw houten- of natuursteen vloer ziet er niet meer zo fraai uit als toen u de vloer kocht. Dat is begrijpelijk want u loopt er op. Krasjes en putjes zijn zo gemaakt. Een mooie vloer bepaald toch voor een belangrijk gedeelte de uitstraling van het huis. Schoonmaken en geen resultaat meer zien geeft op een gegeven moment alleen maar ergernis. Hoe vaak horen wij niet: ” Als de vloer nat is na het dweilen ziet t er prachtig uit maar als het opgedroogd is kan ik wel huilen! ”
In de meeste gevallen kunnen we de vloer weer de uitstraling geven die het verdiend. Als een marmervloer vlak geschuurd en gepolijst is durven wij te beweren dat de vloer mooier is geworden dan net na het leggen. Alle hoogteverschillen zijn namelijk verdwenen.

Zakelijke markt

pvc vloer zakelijk 2De vloerspecialisten van Floortec Schilten zijn van alle markten thuis. Ook de zakelijke markt staan we ons mannetje. Het reinigen van tegels of het beschermen van linoleum en pvc vloeren is voor ons een activiteit die we al jaren voor bedrijven, scholen, kantoren en winkels verzorgen. Interesse? Bel ons voor informatie en we maken graag een afspraak voor een vloerinspectie en een daaraan gekoppeld advies en offerte.

Alle diensten op een rijtje.

  1. Stofvrij schuren en beschermen van houten vloeren en parket  Het beschermen met vloerolie, hardwax en vloerlak behoort tot de mogelijkheden, zelfs kleuren
  2. Natuursteen / marmer Renovatie/reparatie, polijsten, slijpen, impregneren
  3. Trap renovatie Uw trap bekleed met hout of laminaat.
  4. Traditioneel parket en planken vloeren leggen

Verkoop nieuwe vloeren en producten

  1. Laminaat: Quickstep A-dealer, Douwes Dekker,  Beautifloor
  2. PVC/ Vinyl: Quickstep Lyvin, Beautifloor, Forbo en Douwes Dekker
  3. Hout: Lamelparket, multiplank, massieve planken of floortectapis stroken, visgraat, tropische hardhout soorten
  4. Verkoop randafwerking, schoonloopmatten en onderhoudsproducten Overzetplinten, massieve plinten, MDF plinten, afdeklatten, profielen
  5. Verkoop van Schoonloopmatten voor zowel particulier als zakelijk gebruik
  6. Onderhoudsmiddelen voor houten gelakte en geoliede vloeren en natuursteenOverige informatie

Kijk voor meer informatie op vloerspecialist.nl of
bel voor een vrijblijvende vloerinspectie naar:
078 622 floortec-bus72 14. In Dordrecht kunt u gebruik maken  van een nieuwe dienstverlening: Floortec Opslagservice Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom op de Bamendaweg 46 in Dordrecht .

Floortec Schilten
Bamendaweg 46
3319 GS Dordrecht
Tel: 078 – 622 72 14
E-mail: floortec@schilten.nl
Website: vloerspecialist.nl

Wij zijn uw vloerspecialist in de omgeving van, Dordrecht, Breda, Papendrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht Spijkenisse, Gorinchem, Alblasserdam, Roozendaal en Bergen op Zoom.