Bel direct met Floortec

Floortec Schilten – Uw lokale vloerspecialist

Onze vestiging in Dordrecht bedient een enorm afzetgebied waarmee we u van dienst kunnen zijn. Zo is de specialist voor uw vloer- of traprenovatie altijd bij u in de buurt. Uw lokale specialist kan onderstaande diensten verlenen, waarbij we uitgebreid uw wensen in kaart brengen.

Navigeer vanaf uw locatie:

Vloerrenovatie en traprenovatie in Dordrecht – Floortec Schilten

Floortec Schilten is gevestigd in Dordrecht. Wij zijn uw vloerspecialist in de omgeving van, Dordrecht, Breda, Papendrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht Spijkenisse, Gorinchem, Alblasserdam, Roozendaal en Bergen op Zoom. Als vloerspecialist in Dordrecht helpen we u bij het aanleggen, onderhouden en renoveren van uw vloer. Ook voor een traprenovatie in Dordrecht bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat Floortec 6 vestigingen heeft verspreid door Nederland is er altijd een specialist bij u in de regio. Er kan dus altijd snel een vakman ter plaatse zijn.

Parket schuren Dordrecht door de specialisten van Floortec

Bent u op zoek naar een specialist om uw vloer te schuren in Dordrecht? Vloerrenovatie is één van onze specialismes. Maak snel een afspraak met een specialist in Dordrecht en maak tijdens de vloerinspectie uw wensen kenbaar. Onze specialist neemt samen met u alle wensen en mogelijkheden door, zodat uw vloer weer de uitstraling krijgt die u wenst. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom, bijvoorbeeld wanneer u op zoek bent naar een nieuwe houten vloer of laminaat vloer. Deze is gevestigd op de Bamendaweg 46 in Dordrecht. Op onderstaande kaart vindt u een routebeschrijving vanaf uw vertrekpunt. U kunt hier gratis parkeren voor de deur en er is voldoende parkeergelegenheid.

Direct contact met Floortec Schilten

Vloerrenovatie en traprenovatie in Rotterdam – Floortec Schilten

Vanuit onze vestiging in Dordrecht bedienen wij regio Rotterdam. Floortec Schilten helpt u bij uw vloerrenovatie of traprenovatie in Rotterdam. Op een gegeven moment ziet uw houten- of natuursteen vloer er niet meer zo netjes uit als toen u deze kocht. Dit is logisch omdat een vloer veelgebruikt wordt. Gelukkig kunt u de vloer laten renoveren door een vloerspecialist in Rotterdam. Hierdoor ziet uw vloer er weer als nieuw uit en heeft u hier nog jarenlang plezier van.

Vloer schuren Rotterdam door Floortec Schilten

Parket schuren in Rotterdam laat u doen door een Floortec specialist. Ook uw natuurstenen vloer schuren en polijsten wij zorgvuldig, waardoor uw vloer in de meeste gevallen weer de uitstraling krijgt die het verdiend. Een goede vloer gaat een leven lang mee, maar heeft wel het nodige onderhoud nodig. Door uw parket vloer te laten schuren en dweilen, wordt deze weer helemaal naar wens. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Onze showroom op de Bamendaweg 46 in Dordrecht is gemakkelijk te bereiken vanuit Rotterdam. Met een halfuur bent u bij onze showroom, waar u advies kunt vragen aan onze vloerspecialisten of rond kunt kijken voor een nieuwe vloer. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Direct contact voor Rotterdam

Vloerrenovatie en traprenovatie in Breda – Floortec Schilten

Het werkgebied van Floortec Schilten bestaat uit Dordrecht, Breda, Papendrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht Spijkenisse, Gorinchem, Alblasserdam, Roozendaal en Bergen op Zoom. Floortec heeft 6 verschillende vestigingen verspreidt door Nederland, zodat er altijd een vloerspecialist te vinden is bij u in de buurt. Op zoek naar een vloerspecialist in Breda? Zoek niet verder. Floortec Schilten is specialist op het gebied van traprenovatie en vloerrenovatie in Breda.

Floortec Schilten inschakelen voor uw traprenovatie in Breda

Is de loper of de vloerbedekking van uw trap versleten? Onze vloerspecialisten kunnen uw trap binnen een dag renoveren. Hierdoor past de trap weer mooi bij uw woning en krijgt het interieur een verzorgde uitstraling. Wij maken gebruik van slimme traprenovatiesystemen zodat uw trap direct na de renovatie te belopen is. Daarnaast gaan wij op een duurzame en grondige manier aan de slag en renoveren wij de trap met behulp van een houten toplaag of laminaat. Dit materiaal is niet sterk aan slijtage onderhevig.

Parket laten schuren in Breda

Uw parket of vloer laten schuren in Breda? Floortec Schilten zorgt voor een renovatie van uw houten- of natuurstenen vloer. Hierdoor gaat uw vloer weer jaren mee. Als u bent uitgekeken op uw huidige vloer kunt u kiezen voor een nieuwe vloer. Dit is echter stukken prijziger dan het laten renoveren en/of verven van uw huidige vloer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Direct contact voor Breda

Vloerrenovatie en traprenovatie in Almere – Floortec Schilten

Floortec Schilten is uw vloerspecialist in Almere. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe vloer voor een nieuwe of bestaande woning, uw parket wilt laten schuren in Almere of een traprenovatie uit wilt voeren: bij Floortec Schilten bent u aan het juiste adres. Floortec Schilten is actief in de regio’s Almere, Hilversum, Dordrecht, Breda, Rotterdam, Bergen op Zoom en Roozendaal Rotterdam. Door deze lokale aanpak vindt u altijd een vloerspecialist bij u in de buurt.

Professionele vloerrenovatie in Almere

Vertoont uw parketvloer slijtplekken, beschadigingen, krassen of zwarte plekken door vocht? Dan valt het aan te raden om de vloer te laten beoordelen door een vloerspecialist van Floortec Schilten. Laat uw vloer schuren en behandelen zodat deze er weer als nieuw uit ziet. Bij het juiste onderhoud heeft u zo lang mogelijk plezier van uw parketvloer. Parketvloeren kunnen namelijk een leven lang meegaan. Vloer schuren in Almere? Neem contact op met dé vloerspecialist bij u in de buurt. 

Traprenovatie in Almere door Floortec Schilten

Onze specialisten kunnen uw trap binnen een dag renoveren. De trap is direct na de renovatie te belopen, waardoor u gewoon gebruik kunt maken van de bovenverdieping(en). Traprenovatie zorgt ervoor dat uw trap voegt veel toe aan de uitstraling van uw interieur. Wij zorgen ervoor dat de trap perfect bij uw interieur past. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Direct contact voor Almere

Vloerrenovatie en traprenovatie in Bergen op Zoom – Floortec Schilten

Floortec Schilten is uw vloerspecialist in Bergen op Zoom. Wij zijn gevestigd in Dordrecht, met een werkgebied dat bestaat uit onder andere Bergen op Zoom, Dordrecht, Alblasserdam, Rotterdam en Breda. Met 6 verschillende vestigingen verspreid door heel Nederland zorgen wij ervoor dat er altijd een Floortec-specialist te vinden is bij u in de buurt. Floortec Schilten is specialist op het gebied van vloerrenovatie en traprenovatie in Bergen op Zoom.

Trap renoveren Bergen op Zoom

Wij geven uw trap binnen een mum van tijd een nieuwe uitstraling door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en innovatieve technieken. De traprenovatiesystemen van Floortec Schilten zijn snel en voordelig. Uw nieuwe trap kunt u na één dag al gebruiken. Wilt u meer weten over onze werkwijze of de verschillende renovatietechnieken die wij gebruiken? Neem contact met ons op voor meer informatie over een traprenovatie in Bergen op Zoom.

Houten vloer renoveren Bergen op Zoom

Vertoont uw houten vloer beschadigingen, verkleuringen en/of doffe plekken? Dan is het verstandig om uw parketvloer te laten renoveren door de vloerspecialisten van Floortec Schilten. Eén van onze vloerexperts komt bij u langs om de staat van de vloer te beoordelen. Vervolgens stellen wij een plan van aanpak op en gaan we aan de slag met uw vloerrenovatie. Wij kunnen de houten vloer lakken, polijsten of oliën als gewenste afwerking.

Direct contact voor Bergen op Zoom

Vloerrenovatie en traprenovatie in Hilversum – Floortec Schilten

Voor parket schuren in Hilversum, een traprenovatie in Hilversum of een complete renovatie van uw houten vloer of natuursteen vloer bent u bij Floortec Schilten aan het juiste adres. Floortec Schilten is uw vloerspecialist in Hilversum en wij gaan voor 100% tevredenheid van onze klanten. Onze vloerspecialisten helpen u bij het opknappen van uw houten vloer zodat u weer blij wordt van uw vloer. 

Parket schuren Hilversum door Floortec Schilten

Een parketvloer die krassen, slijtplekken, beschadigingen of vochtvlekken vertoont is een doorn in het oog. De vloerspecialisten van Floortec Schilten zorgen ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uit komt te zien door het parket te schuren en te oliën of lakken. Wacht niet te lang met het laten aanbrengen van nieuwe beschermlagen, want dan kan parket renovatie noodzakelijk zijn. Een vloerspecialist van Floortec komt na een telefonische intake bij u langs om uw parketvloer te inspecteren. Wij bespreken uw wensen om zo met een geschikt plan van aanpak te komen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Efficiënte traprenovatie in Hilversum

Zijn de traptreden van uw trap versleten? Dan is het tijd voor een trap renovatie. Floortec Schilten regelt dit in slechts één dag. Wij werken met innovatieve methodes en hoogwaardige materialen, waardoor u bespaart op de kosten en uw interieur een mooie update krijgt.

Direct contact voor Hilversum

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!