Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Natuursteen renovatie

Is uw marmeren vloer door krassen, doffe plekken en hoogteverschillen niet meer zo mooi als voorheen? Floortec is dé landelijke specialist voor renovatie van uw natuursteen vloer. Met de juiste behandeling kunnen wij natuursteen opfrissen en is uw vloer weer zo goed als nieuw.

Kalkhoudend natuursteen renovatie

Uw natuursteen vloer in oorspronkelijke staat dankzij professionele renovatie

De aanschaf van een natuurstenen vloer is een grote investering. Natuursteen is een sterk en duurzaam materiaal, maar ook uw natuurstenenvloer is aan slijtage onderhevig. Het is zonde als uw vloer door beschadigingen niet meer mooi is. Gelukkig is het vaak niet nodig om een beschadigde vloer te vervangen. Door professionele renovatie van natuursteen kan de schade vaak hersteld worden. De vakmannen van Floortec zijn gespecialiseerd in de vloerrenovatie van diverse soorten natuursteen.

Landelijke natuursteen renovatie van diverse vloeren

Wanneer uw vloer beschadigd is, biedt de vloerrenovatie natuursteen van Floortec een uitkomst. Onze vloerexperts voeren door het hele land natuursteen renovatie uit. Gewapend met uitmuntende kennis van diverse steensoorten, ervaring met specialistische renovatietechnieken en de juiste apparatuur komen onze deskundigen het natuursteen opfrissen. Dit doen zij voor verschillende oppervlakken, waaronder:

 • marmer;
 • graniet;
 • hardsteen;
 • basalt;
 • travertin;

Uw natuursteen vloer opfrissen volgens een renovatieplan op maat

Veel schade aan natuursteen is te herstellen door middel van vloerrenovatie. Wanneer u Floortec inschakelt voor de renovatie van natuursteen komt één van onze vloerexperts uw natuursteen vloer inspecteren. Gebaseerd op de specifieke steensoort, de beschadigingen en uw persoonlijke wensen geeft de expert u advies op maat over de verschillende behandelwijzen voor natuursteen vloerrenovatie.

 • stofvrij slijpen met diamantsegmenten voor het verwijderen van hoogteverschillen;
 • polijsten in drie fasen voor het verwijderen van de kleinste krasjes en optimaal glansherstel;
 • kristalliseren voor een superieure hoogglans;
 • impregneren voor een matte/zijdeglans;
 • professionele reiniging van natuursteen;
 • periodiek onderhoud van uw vloer;
 • vakkundige en vrijwel onzichtbare reparatie bij ernstige schade.

 

Advies over onderhoud en de renovatie van natuursteen

Een verzorgde natuursteen vloer vergroot het woongenot. Daarom voeren wij uiterst secure natuursteen renovatie uit waarbij plinten en wanden afgedekt worden en nazorg uitblijft. Na vloerrenovatie door Floortec kunt u weer volop genieten van uw natuursteen vloer. De specialisten van Floortec weten alles over natuursteen renovatie. Wij geven u dan ook graag passend onderhoudsadvies en vertellen u over geschikte reinigingsmiddelen voor uw natuursteenvloer.

Bent u benieuwd naar de diverse methoden voor de renovatie van natuursteen en de resultaten van natuursteen renovatie door onze vakmensen? Neem contact met ons op, dan maken we een afspraak.

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

  Neem eenvoudig contact op

  Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   

   

  Contact

  Floortec Nederland
  Bamendaweg 46
  3319 GS Dordrecht

   Tel: 0800 – 3566783
   Mail: info@floortec.nl

  floortec

  Binnen 24 uur advies?

  Wij nemen contact met u op!