Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Natuursteen renovatie

Is uw marmeren vloer met de tijd beschadigd? Wilt u de hoogteverschillen en beschadigingen laten verwijderen? Floortec is dé landelijke specialist voor natuursteenrenovatie en zorgt ervoor dat uw natuursteenvloer weer glanst. 

Landelijke natuursteenrenovatie van diverse vloeren

De vakmannen van Floortec voeren door het hele land natuursteenrennovatie uit. De medewerkers zijn verspreid over meerdere vestigingen in Nederland. Door middel van zeven gespecialiseerde technieken, waaronder natuursteen schuren en natuursteen polijsten, zorgen onze experts ervoor dat uw vloer weer zo goed als nieuw is. Wij voeren natuursteenrenovatie uit voor verschillende oppervlakken, zoals het slijpen en polijsten van:

  • Marmer;
  • Graniet;
  • Hardsteen;
  • Basalt;
  • Travertin;
  • Leisteen.

Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor de natuursteenrenovatie van uw specifieke vloer? Vraag het ons. Floortec inspecteert van tevoren de ondergrond. Wij geven u een inzichtelijke prijsopgave en passend onderhoudsadvies. Eerlijk en helder – net zoals uw vloer na natuursteenrenovatie.

Natuursteen schuren – ook wel natuursteen slijpen – voor een vlakke vloer

Wanneer u last heeft van de hoogteverschillen en beschadigingen in uw vloer is het schuren van natuursteen, ook wel natuursteen slijpen, de oplossing, met een perfect vlakke ondergrond als resultaat. Natuursteen schuren doen wij met behulp van een slijpmachine. Natuursteen vraagt om een professionele behandeling en daarom maken wij gebruik van een speciale machine voor het schuren. Deze bevat diamantsegmenten om de vloer netjes te kunnen schuren. Een laagje water en een vaste hand zorgen er vervolgens voor dat onze deskundigen uw natuurstenenvloer schuren met een volmaakt gladde vloer als resultaat. Dankzij het water komt er overigens amper stof vrij bij natuursteenrenovatie.

Natuursteen polijsten voor een glanzende vloer

Natuursteen slijpen is niet de enige behandeling voor de renovatie van natuursteen. Naast schuren kunnen we ook het natuursteen polijsten. Natuursteen polijsten is een specifieke behandeling van de vloer waarbij niet alleen zichtbaar afgesleten looppaden maar ook minuscule krasjes verwijderd worden. Door het polijsten van natuursteen herstellen we de glans. Natuursteen polijsten gebeurt in drie standaard fasen, waarna u ervoor kunt kiezen om de vloer te kristalliseren voor superieure hoogglans of vloer kunt laten impregneren voor een matte/zijdeglans. Op deze manier bieden wij u verschillende opties voor het polijsten van een natuurstenen vloer.

Met natuursteenrenovatie van Floortec is uw vloer weer zo goed als nieuw

De aanschaf van een natuurstenen vloer is een grote investering waarvan u zo lang mogelijk wilt genieten. Daarom verzorgen wij uiterst secure natuursteenrenovatie. Indien geen keuze kunt maken tussen natuursteen polijsten of schuren, bekijken we samen de mogelijkheden en voorzien wij u van advies op maat. Daarnaast kunnen we u ook voorbeelden laten zien van de resultaten van schuren en polijsten, zodat u weet hoe mooi uw vloer weer zal zijn.

Heeft u vragen over het onderhoud of over natuursteen renoveren? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

Contact opnemen

 

Uw Naam (verplicht)

Straat (verplicht)

Postcode (verplicht)

Uw Woonplaats (verplicht)

Uw E-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp
ParketNatuursteenTraprenovatieNieuwe vloerAnders

Uw bericht

 

Contactgegevens

Floortec Nederland
Bamendaweg 46
3319 GS Dordrecht

KvK nummer 60902890

0800 - 3566783

Vestigingen