Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Natuursteen en marmer vloer behandelen

Heeft u een marmeren vloer en wilt u die reinigen, botticini3 Marmeren vloer polijstenpolijsten, impregneren of slijpen? Floortec is het enige landelijk opererend bedrijf met meerdere vestigingen in Nederland die natuurstenen vloeren, zoals marmer, graniet en basalt, weer kan opfrissen met zeven gespecialiseerde technieken die gemaakt zijn voor marmer en natuursteen. Floortec inspecteert van tevoren elke vloer waarna u een inzichtelijke prijsopgave en onderhoudsadvies voor uw natuursteen vloer krijgt. Eerlijken helder.

7 behandelwijzen voor marmer en natuursteen onderhoud

Natuursteen en marmer kunnen, afhankelijk van de botticini4 marmeren vloeren schade en uw wensen, op een aantal manieren worden behandeld. Floortec biedt 7 behandelwijzen aan variërend in smaak, noodzaak en wens;

  1. Slijpen van marmer, hardsteen en natuursteen
  2. Polijsten en tussen slijpen van marmer
  3. Impregneren van natuursteen en marmer
  4. Kristalliseren van marmer
  5. Onderhouden van natuursteen
  6. Reinigen van natuursteen
  7. Reparatie van natuursteen vloeren

De aparte pagina’s met filmpjes van deze behandelwijze kunnen uw meer inzicht verschaffen in de verzorging van uw natuurstenen vloer. Het is echter ook mogelijk om vrijblijvend contact op nemen met onze specialisten bij Floortec. Zij zullen uw meer informatie geven over de zeven technieken, maar zij kunnen ook vrijblijvend een bezoek brengen aan uw woning om een plan van aanpak op te stellen. Natuursteen is een prachtige natuurlijke ondergrond, maar het is belangrijk dat er met zorg omgegaan wordt met de vloer, om de kwaliteit te behouden.

Floortec laat uw marmer vloer weer stralen!

De noodzaak om voorzichtig en met beleid om te gaan met uw vloer van marmer, hardsteen, basalt, travertin, leisteen of graniet staat bij Floortec hoog in het vaandel. U hebt ooit een natuurstenen vloer aangeschaft met de verwachting dat u er lang van kunt genieten, wij zorgen ervoor dat u dat kunt blijven doen. Blijf niet langer zitten met een beschadigde vloer en laat ons uw woonkamer, slaapkamer of badkamer weer laten stralen. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar met onze professionals kunt u soms een foutje maken.

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

Contact opnemen

Uw Naam (verplicht)

Straat (verplicht)

Postcode (verplicht)

Uw Woonplaats (verplicht)

Uw E-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp
ParketNatuursteenTraprenovatieNieuwe vloerAnders

Uw bericht

Contactgegevens

Floortec Nederland
Bamendaweg 46
3319 GS Dordrecht

KvK nummer 60902890

0800 - 3566783

Vestigingen