Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Natuursteen Polijsten

Natuursteen polijsten is een behandeling van de vloer
waarbij looppaden en krasjes verwijderd worden. Floortec kan dit proces voor u toepassen op uw vloer. Door het polijsten herstellen we de glans en krijgt de natuurstenen vloer weer een vernieuwde uitstraling. Het is normaal dat natuursteen, zoals marmer, graniet en travertin er dof uit gaat zien na intensief gebruikt. Er ontstaan kleine krasjes en u irriteert zich daar misschien aan. In dat geval is natuursteen polijsten een verstandige keuze om de vloer op te knappen. Polijsten is een techniek die uw vloer snel weer haar glans teruggeeft.

Natuursteen polijsten en beschermen

Het polijsten gebeurt in drie verschillende fasen, u kunt er zelf voor kiezen om een vierde fase eraan toe te voegen;

  1. In de eerste fase wordt de vloer licht geschuurd met een grove diamant pad. Dit opent de structuur van de natuursteen en verwijdert kleine krasjes. Na deze fase is de natuursteen zeer kwetsbaar en mat. U wilt niet stoppen na deze fase.
  2. De tweede fase zorgt er voor dat de vloer weer aansterkt. De structuur gaat zich weer sluiten, het natuursteen krijgt haar kracht weer terug en de eerste glans komt terug.
  3. In de derde fase wordt de vloer gepolijst met een fijne diamant pad. De structuur sluit bijna en de vloer krijgt een glanzend eindresultaat.
  4. Na het doorlopen van deze drie fasen kan de vloer
    gekristalliseerd
    worden. Deze behandeling maakt de vloer dichter en harder. Een bijkomend effect is dat glans nog hoger wordt. Indien er gekozen wordt voor een matte / zijdeglans uitstraling is het aan te raden om de vloer te impregneren. Dat wil zeggen dat de poriën gevuld worden. Het zorgt ervoor dat vuil en vet minder snel in uw vloer trekt.

Vrijblijvend advies

Wilt u uw natuursteen polijsten? Neem contact op met Floortec voor het beste advies voor uw vloer. Wij komen graag een keer vrijblijvend langs om de staat van uw vloer te beoordelen.

Contact

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

Contact opnemen

 

Uw Naam (verplicht)

Straat (verplicht)

Postcode (verplicht)

Uw Woonplaats (verplicht)

Uw E-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp
ParketNatuursteenTraprenovatieNieuwe vloerAnders

Uw bericht

 

Contactgegevens

Floortec Nederland
Bamendaweg 46
3319 GS Dordrecht

KvK nummer 60902890

0800 - 3566783

Vestigingen