Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Natuursteen polijsten

Is uw vloer minder mooi door gebruikerssporen en krasjes? De vloerspecialisten van Floortec polijsten het natuursteen zodat uw vloer weer prachtig glanst. Binnen een dag is uw vloer weer zo goed als nieuw.

 

Natuursteen polijsten is een delicate klus

Natuursteen is een sterk en duurzaam materiaal, maar ook natuursteen is aan slijtage onderhevig. Na verloop van tijd worden veel belopen delen van uw vloer dof en ook krasjes en andere beschadigingen maken de vloer minder mooi. Floortec is gespecialiseerd in verschillende behandelmethoden voor natuursteenvloeren, waaronder het polijsten van natuursteen. Wij polijsten uw natuursteen vloer met behulp van professionele apparatuur waarbij wij rekening houden met de specifieke steensoort en uw wensen. Natuursteen polijsten vraagt om delicatesse, expertise en vakmanschap. Precies wat onze vloerexperts in huis hebben. Zo garanderen wij een glanzende vloer waarmee u weer jaren vooruit kunt.

Natuursteen tegels polijsten volgens een heldere werkwijze

Iedere vloer is anders. Onze vakmensen zijn dan ook opgeleid en hebben specialistische kennis van soorten natuursteen. Hierdoor kunnen wij onder anderen marmer, graniet, hardsteen, basalt, travertin en leisteen de juiste behandeling geven. Wanneer u Floortec benadert voor een te polijsten natuursteen vloer sturen wij eerst een vloerexpert bij u langs. Deze beoordeelt de vloer. Gebaseerd op deze vloerinspectie en uw wensen voorziet de vloerspecialist u van advies op maat. We bespreken diverse methoden voor natuursteen polijsten zodat u op de hoogte bent van alle opties. Onze werkwijze is net zo helder als uw natuursteen vloer nadat wij deze gepolijst hebben.

De specialisten van Floortec polijsten uw natuursteen tegels in een paar stappen

Het polijsten van natuursteen gebeurt met behulp van professionele machines en speciale polijstpads met diamantsegment. De Floortec vloerexpert polijst uw vloer in meerdere fases. Door te beginnen met een grove diamantpad en over te stappen op pads met een fijnere grid kunnen wij natuursteen tegels met uiterste precisie polijsten. Afhankelijk van de gewenste glans wordt na het natuursteen polijsten voor een bepaalde afwerkmethode gekozen. Met diverse behandelopties voor natuursteen renovatie, zoals kristalliseren en impregneren, kunnen wij uw natuursteen vloer na het polijsten een hoogglans, zijdeglans of matglans geven.

Vrijblijvend advies over het polijsten en beschermen van uw natuursteen vloer

Hoewel er tegenwoordig veel doe-het-zelf-opties bestaan blijft natuursteen polijsten een klus voor vakmensen. De juiste apparatuur, kennis en ervaring zorgt ervoor dat natuursteen tegels polijsten probleemloos verloopt en er ook geen nazorg nodig is. Wilt u weten of natuursteen polijsten voor uw vloer een optie is? Wij adviseren u graag over het polijsten van uw specifieke natuursteen vloer, het onderhoud van de ondergrond of de juiste reinigingsmaterialen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over natuursteen polijsten.

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

  Neem eenvoudig contact op

  Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   

   

  Contact

  Floortec Nederland
  Bamendaweg 46
  3319 GS Dordrecht

   Tel: 0800 – 3566783
   Mail: info@floortec.nl

  floortec

  Binnen 24 uur advies?

  Wij nemen contact met u op!