Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Floortec Multistairs traprenovatie

Is uw trap versleten of aan een nieuwe look toe? Wanneer u liever geen tijd en geld besteed aan een verbouwing is de Floortec Multistairs traprenovatie de oplossing. Binnen één dag is uw trap vernieuwd. 

Voordelige traprenovatie door middel van het Floortec Multistairs systeem

Een nieuwe trap kost veel geld. Daarnaast zit u ook nog eens dagen in de rommel en is de bovenverdieping onbereikbaar. Met Floortec Multistairs traprenovatie geeft Floortec uw trap binnen een dag een nieuwe look. Bij het Floortec Multistairs traprenovatiesysteem wordt uw trap gerenoveerd door de bestaande treden te bekleden met kant-en-klare overzettreden. Ten opzichte van andere opties voor traprenovatie, zoals Floortec Lamistairs, bekleden met vloerbedekking of verven, biedt het Floortec Multistairs renovatiesysteem meerdere voordelen:

 • duurzame traprenovatie met slijtagearm materiaal;
 • voordelig een nieuwe trap zonder verbouwen;
 • eenvoudige montage dankzij uniek systeem en gestandaardiseerde maten;
 • overzettreden leverbaar in diverse houtsoorten;
 • stootborden beschikbaar in diverse houtsoorten en andere materialen;
 • geschikt voor elk trapmodel;
 • voldoet aan het nieuwe bouwbesluit.

Floortec Multistairs traprenovatie met eiken overzettreden

Voor de renovatie van uw trap gebruiken wij treden van een laag berkentriplex met een toplaag van natuurlijk eikenhout. De combinatie van berkentriplex en echt eiken voorkomt werking van de treden en dit maakt het Floortec Multistairs traprenovatiesysteem een uiterst duurzame vorm van traprenovatie. Daarnaast blijft ook scheurvorming uit en krijgt vuil geen kans. Floortec Multistairs traprenovatie resulteert in een onderhoudsarme trap met een strakke uitstraling. 

 • werkingsvrije overzettreden;
 • kant-en-klare treden zo geplaatst;
 • een toplaag van natuurlijk eikenhout;
 • onderhoudsarm materiaal;
 • duurzame oplossing voor uw trap.

U kiest de look van uw Floortec Multistairs trap

De treden van het Multistairs traprenovatiesysteem zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Afhankelijk van uw stijl en interieur kunnen wij door middel van gekleurde oliën het eikenhout een andere uitstraling geven, bijvoorbeeld white wash of castle grey. Ook de accessoires zoals stootborden kunnen aan uw smaak worden aangepast. Speel met diverse kleuren en details voor een verassend effect. Floortec Multi-plank traprenovatie kan uitgevoerd worden met of zonder antislipstrip. 

Meer weten over het Floortec Multistairs traprenovatie systeem? Neem contact op

Bent u benieuwd welke mogelijkheden het Floortec multiplank traprenovatiesysteem uw trap biedt? Wij kunnen u voorbeelden laten zien van hoogwaardig gerenoveerde trappen die volgens dit systeem vernieuwd zijn. Zo krijgt u ook een voorproefje van de mogelijkheden met betrekking tot bewerking, houttinten en designs. Traprenovatie volgens het Floortec Multistairs systeem is een slimme manier van hergebruik dat perfect aansluit bij de duurzame wereld van vandaag de dag.

Heeft u vragen over Floortec Multistairs traprenovatie en de verschillende opties? Neem contact op met het team van Floortec.

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

  Neem eenvoudig contact op

  Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   

   

  Contact

  Floortec Nederland
  Bamendaweg 46
  3319 GS Dordrecht

   Tel: 0800 – 3566783
   Mail: info@floortec.nl

  floortec

  Binnen 24 uur advies?

  Wij nemen contact met u op!