Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Natuursteen repareren

Natuursteen repareren is een zeer voordelige manier om Natuursteen reparatieuw vloer weer een nieuwe uitstraling te geven. Het is onvermijdelijk dat uw vloer na jaren van intensief gebruik een aantal mankementen heeft. Er kan eens een ongelukje gebeurd zijn, er is bijvoorbeeld een glas gevallen of de vloer is verzakt en er is een scheur ontstaan. Zonde. Dit zijn problemen waar ieder gezin mee kampt. In veel gevallen denken mensen aan een nieuwe vloer, dit is duur en totaal onnodig. Natuursteenrenovatie is een dienst die Floortec al jaren biedt en waarin wij ons hebben ontwikkeld tot een gerespecteerde naam. Voor advies op maat voor uw vloer komen we naar aanleiding van uw uitnodiging langs. We beoordelen de vloer en stellen een scherpe offerte

Interesse? Neem contact op met Floortec

Na het repareren van het oppervlak zal de vloer gepolijst Natuursteen repareren/schoonmaken
worden.De reparatie wordt daardoor vrijwel onzichtbaar en u krijgt een prachtige glanzende vloer voor een voordelige prijs. Tijdens het polijsten kunt u zelf de uitstraling van uw vloer bepalen. U kunt kiezen voor matglans, zijdeglans of hoogglans. In het geval dat u nieuwsgierig bent geworden kunt u ons een mailtje sturen, een telefoontje naar ons landelijke nummer doen of voor een fysieke ontmoeting langskomen naar één van onze vestigingen. Blijf niet langer zitten met een beschadigde vloer!

Contact

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

Kalkhoudend natuursteen kristalliseren

Kalkhoudend natuursteen zoals marmer, travertin, hardsteen e.d. krijgen zogenaamde gebruikssporen en daardoor een doffe uitstraling. U wilt een oplossing? Schakel Floortec in. Wij hebben het antwoord in de vorm van polijsten en kristalliseren. Natuursteen kristalliseren is dé remedie tegen een uitgebluste vloer en een heel goede optie voor de renovatie van een natuursteen vloer. Door het kristalliseren van uw natuurstenen vloer krijgen de tegels een hogere glansgraad en een hardere toplaag.

Kan mijn vloer ook opgeknapt worden met kristalliseren ?

In sommige gevallen is natuursteen kristalliseren niet het antwoord op uw problemen. Diepe krassen, oneffenheden of scheuren worden niet weggewerkt in het proces. In dat geval kunt u beter uw vloer laten slijpen. Niet elke natuurstenen vloer kan worden gekristalliseerd. Er zijn 3 randvoorwaarden die van belang zijn in de besluitvorming;2013-09-11 15.08.14

  1. De vloer moet egaal zijn, oneffenheden die dieper liggen of die omhoog staan kunnen zorgen voor een verkeerde reactie met de poeder. Deze plekjes zullen doffer blijven.
  2. Uw natuursteen moet een hoge kalkwaarde hebben, de chemische reactie verloopt anders niet zoals gewenst.
  3. Welke oppervlaktebewerking is toegepast? Er moet gekeken worden naar de eerdere afwerking. Is de vloer verzoet of gepolijst. Misschien is de vloer behandeld met een polish.

     

    Natuursteen met een hoge kalkwaarde?

Natuursteen kristalliseren is enkel van toepassing op kalk-2013-09-27 13.47.53
houdende natuursteen soorten zoals Belgisch hardsteen, travertin en marmer. Deze kunnen na het polijsten gekristalliseerd worden. Met behulp van een, speciaal daarvoor bestemd polijstpoeder en een éénschijfsmachine wordt de toplaag behandeld door de professionals van Floortec. Er wordt een chemische reactie veroorzaakt tussen de kalk in de bovenlaag van de tegels en de chemicaliën. Het resultaat is een sterke en glansrijke vloer!

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Floortec. U krijgt direct contact met de specialist in uw regio.

Contact

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

Contact opnemen

Uw Naam (verplicht)

Straat (verplicht)

Postcode (verplicht)

Uw Woonplaats (verplicht)

Uw E-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp
ParketNatuursteenTraprenovatieNieuwe vloerAnders

Uw bericht

Contactgegevens

Floortec Nederland
Bamendaweg 46
3319 GS Dordrecht

KvK nummer 60902890

0800 - 3566783

Vestigingen