Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Houten vloer laten renoveren?

Is uw houten vloer niet meer mooi en ergert u zich aan beschadigingen, doffe plekken en verkleuringen? Laat dan uw houten vloer behandelen door de vloerspecialisten van Floortec. Wij hebben experts door het hele land die u graag helpen met het opknappen van uw houten vloer. 

Wanneer is houten vloer renoveren nodig?

Ooit heeft u een prachtige houten vloer aangeschaft met het idee hier lang plezier van te hebben. Renovatie van de houten vloer is dan soms noodzakelijk. Houten vloeren zijn onderhevig aan slijtage en na verloop van tijd ziet de vloer er niet meer uit zoals wanneer deze gelegd werd. Krasjes, verkleuringen door de zon en deukjes door meubilair en schoenen zijn allemaal beschadigingen die ongedaan gemaakt worden tijdens de renovatie van uw houten vloer. Laat uw houten vloer behandelen door de vakmensen van Floortec zodat u weer volop van een warm en gezellig huis kunt genieten en voorkom dat u veel geld kwijt bent aan een geheel nieuwe vloer.

Houten vloer opknappen volgens een stappenplan

Floortec voert de renovatie houten vloer uit volgens een doordacht en betrouwbaar stappenplan. Hierbij staat de wens van de klant centraal. Naast het renoveren van houten vloeren geven onze vloerspecialisten u ook advies over houten vloer onderhoud. Wanneer u ons inschakelt voor de behandeling van uw houten vloer volgen wij zes heldere stappen:

 1. Wij informeren u over alle mogelijke manieren van houten vloer behandelen;
 2. Eén van onze vloerexperts komt bij u langs om de staat van de vloer te beoordelen;
 3. Aan de hand van de situatie stellen wij een plan van aanpak op;
 4. Zodra we toestemming hebben begint de renovatie van de houten vloer;
 5. De vloer wordt behandeld inclusief dichten van eventuele spijkergaatjes;
 6. Indien gewenst kunnen wij de houten vloer lakken, polijsten of oliën.

  Renovatie van uw houten vloer door Floortec

  Onze bevestigingen bevinden zich door heel Nederland, zodat er altijd een expert in de buurt is die uw houten vloer opknappen kan. Naast passend advies werken wij bij de behandeling van houten vloeren met vier garanties:

  1. Vloerexperts die alles uit de kast halen voor optimale houten vloer renovatie;
  2. Houten vloer renoveren zonder stofoverlast dankzij stofvrij houten vloer schuren;
  3. Secure werkwijze en oog voor detail;
  4. Een tevreden klant.

   Laat uw Floortec vestiging uw houten vloer behandelen

   Voor het opknappen van uw houten vloer staan onze professionals voor u klaar. Wij houden van hout, wat uiteindelijk resulteert in 100% tevredenheidsgarantie voor u als klant. Heeft u een speciaal soort houtvloer en bent u benieuwd of wij deze houten vloer renoveren kunnen? Of wilt u een mildere houten vloer behandeling omdat complete vloerrenovatie nog niet nodig is? Neem contact op met één van onze experts.

    Binnen 24 uur advies?

    Wij nemen contact met u op!