Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Vloer renovatie

Uw vloer is het pronkstuk van uw huis. Daarom wilt u dat uw vloer mooi is. Wanneer doffe plekken en beschadigingen de ondergrond minder aantrekkelijk maken, kunt u de oude vloer renoveren. De experts van Floortec komen bij u langs voor een inventarisatie en adviseren u over de diverse mogelijkheden voor renovatie van uw vloer.

nieuwste vloertrends voor 2020

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

   Onze vloer diensten

  Parketrenovatie

  Natuursteenrenovatie

  Traprenovatie

  Nieuwe vloeren

  Houten vloeren renoveren

  Wanneer is uw vloer aan renovatie toe?

  Over het algemeen gaat een vloer lang mee. Tegenwoordig zijn zowel houten vloeren als natuurstenen vloeren gericht op duurzaamheid. Het is echter niet te voorkomen dat met verloop van tijd gebruikssporen zichtbaar worden en het tijd is voor een renovatie van uw vloer. Wanneer u op tijd een vloerrenovatie uitvoert, heeft u nog langer plezier van uw investering. Het is daarom zaak dat u niet te lang wacht en snel een specialist inschakelt. De vakmensen van Floortec inspecteren uw vloer grondig en bepalen of een vloer renovatie nodig is. Zo zorgen we er vervolgens voor dat we uw vloer schuren of uw vloer lakken naar wens.

  Renovatie van uw houten vloer

  Door krassen, verkleuringen en deuken is uw houten vloer minder mooi geworden. De aanschaf van een nieuwe houten vloer kost echter ontzettend veel geld. Een vloer renovatie biedt dan uitkomst. Het uitvoeren van een renovatie van de oude vloer zorgt ervoor dat uw vloer weer als nieuw is, zonder de kosten van een compleet nieuwe vloer. Laat de houtexperts van Floortec uw oude vloer renoveren zodat u weer volop van de ruimte kunt genieten. Onze vakmensen hebben specialistische kennis van diverse soorten hout en weten alles van houten vloer renovatie.

  Natuurstenen vloer renoveren

  De kennis van de Floortec specialisten rijkt niet alleen tot houtsoorten en behandeling. Heeft u een natuursteenvloer die u wilt renoveren? Ook voor natuursteen renovatie zit u bij Floortec goed. Onze vakmannen renoveren vloeren van diverse steensoorten zoals marmer, graniet, hardsteen, basalt en travertin. Wilt u een oude vloer renoveren? Onze deskundigen bekijken de te renoveren vloer. Samen met uw Floortec specialist bekijkt u de verschillende opties en besluit u op welke manier u de vloer renovatie wilt laten uitvoeren.

  Uw vloerrenovatie laten uitvoeren door Floortec? Neem contact op!

  Wij werken volgens een duidelijke en transparante werkwijze. Nadat één van onze vloerexperts de ondergrond geïnspecteerd heeft, ontvangt u een offerte op maat. Dit is een stappenplan voor de renovatie van uw oude vloer. In het geval van natuursteen kan het gaan om behandelingen zoals slijpen, polijsten, kristalliseren en impregneren. Wilt u een houten vloer renoveren dan bekijken wij aan de hand van de beschadigingen en gebaseerd op uw wensen naar een vloer renovatieplan op maat.

  Heeft u vragen over de renovatie van uw oude vloer of bent u benieuwd of wij uw vloer kunnen renoveren? Neem contact met ons op.

   Specifieke vloer diensten

  Vloeren schuren

  Vloeren lakken

   Over Floortec

   Laatste nieuws