Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Multiplank vloeren, wat is het?

De Multiplank is een samengestelde plank die voorbeeld multiplank
recent  is ingevoerd en snel oprukt in de vloerwereld. Het wordt ook vaak duoplank of meerlaags parket genoemd. Verschillende namen, met dezelfde betekenis. Multiplank vloeren bestaan uit diverse lagen. De bovenlaag is van massief hout – vaak eiken – en is verlijmd op een multiplex onderlaag. De vloer is volledig van hout en biedt veel voordelen ten opzichte van andere vloeren. Het ziet er stijlvol uit en zorgt voor een goede isolotie. Floortec kan de duoplank bij u leveren en leggen. Het grootste voordeel is dat de plank nauwelijks werkt, dat wil zeggen krimpt en uit zet.

Multiplank, de zes voordelen

De multiplank vloer biedt zes eigenschappen die multiplankvoorbeeld 2
hem wellicht ideaal maken voor uw vloer;

  1. Doordat er een multiplex onderlaag onder de eiken houten toplaag zit wordt er veel in kosten bespaard.
  2.  De houten vloer kan zwevend gelegd worden. In huurwoningen mag u soms geen vaste vloer inleggen. Systeemplank kunt u gemakkelijk verplaatsen doordat het zwevend gelegd wordt.
  3.  De eikenhouten toplaag is warmtevast. Lamelparket is ideaal voor huizen met vloerverwarming.
  4.  Multiplank vloeren worden naadloos aangelegd. Daardoor komtvloer in de olie er geen viezigheid tussen de naden en is de vloer makkelijk te onderhouden.
  5. Multiplank vloeren kunnen op dezelfde manieren afgewerkt worden als een massief eiken vloer; de vloer kan in de hardwax, olie of lak gezet worden, maar hij kan ook gerookt en geloogd worden.
  6. Dit type vloer werkt bijna niet. Door het kruislings verlijmen van de onderlaag krimpt de vloer nagenoeg niet.

Multiplank is nagenoeg hetzelfde als een massieve vloer, maar biedt zoveel meer voordelen. De vloer is net zo vaak te schuren als een massieve plank daar dit in beide gevallen kan tot de mes en groef. Afhankelijk van de dikte van de vloer kunt u de vloer een bepaald aantal keer schuren. Informeer bij Floortec voor de mogelijkheden.

Overtuigd? Neem contact op!

Bent u overtuigd door de voordelen van multi-multiplankvoorbeeld 3
plank? Neem dan snel contact op met de specialisten van Floortec. Er zijn vele verschillende houtsoorten verkrijgbaar. Eiken wordt nog steeds het meest gevraagd en toegepast. Ook voor tropische houtsoorten kunt u bij Floortec terecht. Wat te denken van Jatoba, Afzelia, Kambala, Merbau etc.

Contact

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

Contact opnemen

 

Uw Naam (verplicht)

Straat (verplicht)

Postcode (verplicht)

Uw Woonplaats (verplicht)

Uw E-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp
ParketNatuursteenTraprenovatieNieuwe vloerAnders

Uw bericht

 

Contactgegevens

Floortec Nederland
Bamendaweg 46
3319 GS Dordrecht

KvK nummer 60902890

0800 - 3566783

Vestigingen