Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Natuursteen slijpen

Irriteert u zich aan de hoogteverschillen en beschadigingen aan uw natuursteenvloer? De specialisten van Floortec slijpen het natuursteen zodat uw vloer weer vlak en glanzend is. En dankzij het gebruik van water komt er nauwelijks stof vrij tijdens het slijpproces.

logo lifestyle xperience

* Floortec item marmer slijpen in programma LifestyleXperience van RTL 4

Hoogteverschillen corrigeren door het slijpen van uw natuursteen vloer

Met het verloop van tijd ontstaan er diverse soorten gebruikerssporen op uw prachtige natuurstenenvloer. Verzakkingen kunnen hoogteverschillen veroorzaken, waardoor vuil tussen de voegen van tegels ophoopt. Waar veel gelopen wordt, ontstaan vaak doffe plekken en hierdoor heeft de vloer een andere uitstraling dan voorheen. De vloerspecialisten van Floortec kunnen de ondergrond herstellen door het natuursteen te slijpen. Het slijpen van natuursteen doen wij met behulp van speciale machines. Uiteraard zorgen wij ervoor dat plinten en wanden netjes afgeplakt zijn ter voorkoming van nazorg.

Specialistische methode voor het stofvrij slijpen van natuursteen

Om uw natuursteen vloer te slijpen gebruiken onze vakmensen slijpmachines met diamantsegmenten. Door de juiste druk uit te oefenen tijdens het natuursteen slijpen wordt er zeer nauwkeurig een laagje van de vloer afgeschuurd. Een laagje slijpwater zorgt ervoor dat wij natuursteen vrijwel geheel stofvrij kunnen slijpen en vuil secuur verwijderd wordt. Hoeveel we van uw natuursteenvloer slijpen hangt af van de hoogteverschillen en beschadigingen op de vloer en het gewenste resultaat. Natuursteen slijpen is één van de natuursteen renovatie technieken die Floortec gebruikt voor het renoveren van onder anderen marmer, graniet, hardsteen, basalt, travertin en leisteen.

De werkwijze van Floortec voor het slijpen van uw natuursteen vloer

Wanneer u onze expertise inschakelt voor het slijpen van de natuursteen ondergrond in uw hal, keuken, woonkamer of badkamer, zullen wij eerst een vloerinspectie uitvoeren. Eén van onze vakmensen komt dan langs om het te slijpen natuursteen te beoordelen. Aan de hand van een grondige inspectie kunnen wij u beter adviseren over de diverse behandelmethoden. In het geval van lichte beschadigingen is natuursteen slijpen namelijk niet noodzakelijk en kan door middel van polijsten al het gewenste resultaat bereikt worden. Gebaseerd op uw wensen bespreken we de verschillende afwerkmethoden waardoor het natuursteen na het slijpen een hoogglans, zijdeglans of matglans krijgt.

Voordelige offertes en deskundig advies

Ziet u natuursteen slijpen als een optie voor uw vloer of bent u benieuwd naar andere mogelijkheden? Wij voorzien u graag van advies. Laat een vloerspecialist van Floortec uw vloer beoordelen en laat u verassen door een voordelige offerte op maat. Samen bekijken we de mogelijkheden en uiteindelijk beslist u zelf of wij aan de slag gaan met het slijpen van uw natuurstenenvloer. Onze werkwijze is eerlijk en helder, net zoals uw vloer na behandeling.

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

  Neem eenvoudig contact op

  Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   

   

  Contact

  Floortec Nederland
  Bamendaweg 46
  3319 GS Dordrecht

   Tel: 0800 – 3566783
   Mail: info@floortec.nl

  floortec

  Binnen 24 uur advies?

  Wij nemen contact met u op!