Bel direct met Floortec

U heeft het waarschijnlijk weleens voorbij zien komen tijdens tv-programma’s waarin het interieur op de schop wordt genomen: ledverlichting toevoegen tijdens een traprenovatie is hot! Een traprenovatie met led ziet er niet alleen prachtig uit; het heeft ook andere voordelen. In dit artikel vertellen we er u alles over!

Een traprenovatie met led is een complete metamorfose

Uw oude trap is een doorn in het oog en u wilt de trap dan ook graag aanpakken. Als u zich gaat verdiepen in het onderwerp traprenovatie, zult u merken dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Een nieuwe trap is erg duur en vaak helemaal niet nodig. Veel mensen kiezen dan ook voor een traprenovatie van de huidige trap. U zult versteld staan van de transformatie die verwezenlijkt kan worden; in de meeste gevallen herkent u de oude trap niet terug! Zo kunt u kiezen voor een totaal nieuw decor met nieuwe leuningen, treden en het toevoegen van ledverlichting, maar er kan ook een enkel gedeelte van de trap worden aangepakt. Zo kan het vervangen van alleen de traptreden of het toevoegen van ledverlichting aan de huidige trap, al zorgen voor een compleet nieuwe uitstraling van uw trappenhuis. Bekijkt u eens deze drie traprenovatie voorbeelden waarin verschillende traprenovaties met- en zonder ledverlichting te zien zijn.

Ledverlichting toevoegen aan uw trap: hoe werkt dat?

In de meeste gevallen wordt de ledverlichting in een strip achter de neus van de traptrede gevestigd. De verlichting schijnt daardoor langs het stootbord van de treden, wat een mooi effect geeft! De strip komt in de kleur van de traptrede, en de kabels worden weggewerkt onder de trede of achter het stootbord, waardoor u niets ziet behalve het mooie effect van de ledverlichting. Het plaatsen van deze led strips kan voor een optimaal resultaat het beste direct worden gedaan tijdens een traprenovatie, en door een specialist.

Waarom kiezen voor een traprenovatie met ledverlichting? De voordelen

Wij merken dat de traprenovatie met ledverlichting steeds populairder wordt. Dat is niet gek: ledverlichting in de trap heeft zo zijn voordelen. Veel trappenhuizen vormen een donker hoekje in de hal. Omdat men met op de trap omhoog beweegt, is het soms lastig om passende verlichting (anders dan spotjes) te vinden. Om toch een goed verlicht trappenhuis te realiseren biedt een traprenovatie met ledverlichting uitkomst. Zo verandert de trap van een onzichtbaar hoekje, in de eyecatcher van uw gang! Door ledverlichting in de trap te installeren lijkt uw hal optisch groter. Dat is niet alles: een traprenovatie met led vergroot de veiligheid in huis. Zo kunt u ervoor kiezen om ledverlichting met een bewegingssensor aan te brengen. Kunt u in het donker de lichtknop niet vinden of loopt u met een volle wasmand de trap op? Dan springt het licht automatisch aan, zodat u kunt zien waar u loopt. Ook kinderen die niet bij de lichtknop kunnen of deze vergeten aan te doen, kunnen op deze manier veilig naar boven lopen.

Naast vloerspecialist is Floortec ook specialist in traprenovaties. Kunnen wij u helpen om uw plannen voor een traprenovatie vorm te geven? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij voorzien u graag van advies!

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

Hoe verloopt jouw aanvraag?

1. Contact opnemen

Vul hiervoor ons contactformulier in of bel naar 0800 - 3566783. U komt direct in contact met een vestiging bij u in de buurt!

2. Binnen 24 uur contact

De specialisten van Floortec nemen per mail of telefoon contact met u op om uw wensen te bespreken. U ontvangt vervolgens een offerte op maat!

3. Vloerinspectie

Kunt u zich vinden in de offerte, maar zijn er nog onduidelijkheden of heeft u advies nodig, dan komen wij graag bij u langs voor een vloerinspectie.

4. Laatste stap

Als alles duidelijk en naar wens is en de offerte is akkoord bevonden, wordt er met u een datum gepland.

Zij gingen je voor

9.2

Fantastisch

Frans & Nicole hebben ca 25m2 nieuwe vloer ingevingerd aan een bestaande 20 jaar oude vloer. Vervolgens de complete vloer een aantal keer geschuurd en behandeld met als resultaat dat je geen verschil kan zien tussen de nieuwe en oude vloer! Wat een vakmensen!
- Karel

Aanrader

Afgelopen week hebben wij onze afzelia vloer laten bewerken door Floortec Midden Brabant. Via kennissen zijn wij terecht gekomen bij Frans en Nicole. Er werd snel contact met ons opgenomen en een eerste bezoek volgde. Onze vloer was erg donker en de wens was een lichte vloer. Frans stelde voor een testvlak te maken, dit gaf al direct een goed gevoel. Dat stapje extra konden wij erg waarderen. De opdracht werd al snel gegeven/gegund. De samenwerking tussen Frans en Nicole is erg goed. Een belangrijk detail het schuren is stofvrij! Binnen 2 dagen was alles naar tervredenheid gerealiseerd.
- GOIRLE

Uitstekende dienstverlening, hebben weer een hele mooi vloer!

Floortec heeft de houten vloer in onze woonkamer behandeld. Ze kwamen zeer snel met een offerte en voorstel voor een datum waardoor ik het makkelijk kon inpassen in onze planning. De communicatie in aanloop, tijdens en na afloop was prettig en efficiënt, waarbij ze goed hebben meegedacht. We zijn bijzonder blij met het resultaat. We raden ze ten zeerste aan.
- Purmerend

Na waterschade is het parket snel, maar vooral perfect hersteld.

Vanaf het eerste contact met Floortec na het opzwellen van ons parket door wateroverlast is door de medewerkers van Floortec alles in het werk gesteld de schade te beperken. Daarop is de vloer waar nodig hersteld. Zowel bij de communicatie als bij de uitvoering van de herstelwerkzaamheden is dat zorgvuldig en met deskundigheid gedaan. Het resultaat mag er dan ook zijn!
- Kerkdriel

Helden!

Door lekkage was reparatie van het parket op de overloop nodig. Nu was dat niet zo'n probleem. Maar het parket (wengé) waar ik zo blij mee ben, is blijkbaar niet populair, en lastig te vinden. Glenn en Mike van Floortec Verlaan hebben er echt ALLES aan gedaan om dat toch voor elkaar te krijgen. En het is ze gelukt. Daarna werd geduldig keer op keer gecheckt of de betonnen vloer genoeg was opgedroogd voor het nieuwe hout... Het resultaat is uiteindelijk prachtig geworden, en sluit mooi aan op het deel dat onbeschadigd bleef. Ik ben meer dan blij: oprechte mensen, veel toewijding, goede communicate, eerlijke prijzen en: weer een heel mooie vloer. Mijn danknis groot!
- Amstelveen

Top, heel klantvriendelijk, en vaklui.

Na waterschade kwamen ze van Floortec Verlaan om onze vloer te herstellen. Na overleg besloten heel de verdieping te vervangen. Meerdere offertes geen probleem en goede communicatie. Fijne vriendelijke mensen om mee te werken. Vaklui.
- Zoetermeer

Gewoon super!!

Wij hebben een hele goede ervaring met Floortec Midden Brabant. Frans en Nicole verstaan hun vak en daarnaast zijn het ook nog eens hele vriendelijke mensen. Ze hebben onze houten vloer helemaal geschuurd en behandeld met olie. De vloer is prachtig geworden! Wij zijn daarom ook heel tevreden en zouden Floortec Midden Brabant dan ook iedereen aanraden!
- Gilze

5* service en kwaliteit

Wij kunnen Floortec aan iedereen aanraden. Hebben bij ons de vloer prachtig geschuurd en geolied. Goed advies gekregen op voorhand en goede nazorg ook. Prettige en betrouwbare mensen met veel passie voor hun vak. 5*
- Tilburg

zeer goed

kwaliteit en snelheid gaan hier in één hand
- ALPHEN NB

Schuren en lakken jatoba vloer van 20 jaar oud

De vloer ziet er weer helemaal mooi uit. Wat bijzonder is: snelle reactie op e-mails.
- Zaandijk

Perfecte service bij parketvloer renovatie

Heldere en snelle communicatie, betrouwbaar, laten de boel spik en span achter en een duidelijke vakman. Zeker aan te raden voor renovatie van een oudere parketvloer, ziet er als nieuw uit!
- Amsterdam

Very knowledgeable & responsive floor installation company

Floortec Verlaan installed a PVC herringbone floor with noise reduction underfloor in my 65qm apartment. The installation work has been done very well and the communication has been excellent! Thanks for the nice floor and I can totally recommend Floortec Verlaan
- Amsterdam

Floortec Noord, super bedankt

Oude eiken vloer laten schuren in 3 ruimtes waaronder een aangelegd stuk in de keuken. Vooraf een prettig overleg gehad. Dag van het schuren ¦ kort overleg, Jan en Mark zijn qwa werk zeer goed op elkaar ingesteld. Gebruiken goed materiaal en weten heel goed wat ze doen. Het schuur resultaat was al boven verwachting en zo goed als stofvrij maar nadat de witte was erop kwam zagen kregen wij door toedoen van Floortec Noord een geluksmoment zo mooi.... Tjonge wat zijn deze mannen goed in hun werk en omgang. Alleen lukte het ons niet om de mannen te verwennen met een gehaktbal.. Koffie vd klant en hun eigen brood vinden ze al goed genoeg, hoeft echt niet hoor zei Jan. Nogmaals na uren en uren zwoegen was de vloer klaar en kregen we nog een onderhoud setje en tips voor de vloer.
- Vledderveen dr

Top

Top service communicatie vakmanschap betrouwbaar. Aanrader!
- Breda

Onze nieuwe vloer ziet er fantastisch uit, heel strak.

De communicatie met het team van Floortec was tijdens de moeizame periode na water- en brandschade heel erg prettig. Mike en Glenn denken mee, adviseren en leverden tenslotte echt vakwerk en waren heel flexibel in het in- en aanpassen van de data en tijd. Geweldig dat het allemaal gelukt is.
- amsterdam

Mooie vloer en goede service

Ruime keuze uit verschillende materialen en kleuren. Goede service met snelle levering. De vloer ziet er fantastisch uit. Last minute nog plinten bijbesteld, ook dat was gelukkig direct geregeld.
- Tilburg

The Floortech team is amazing!

Floortech replaced the carpeting in our entire house with wooden flooring. From the beginning their service was superb and we immediately got the feeling that they knew what they were doing. We felt so confident that we left them to complete the entire project in our absence (away on holiday). We returned from the holiday with everything completed perfectly as agreed: on time and within budget. I cannot recommend them highly enough. Many thanks team!
- Heemstede

Kwaliteit en onvoorziene aanpassingen uitstekend aangepast

Nicole en Frans kwamen afspraken na en leverde vakkundig werk waarbij de werkruimte schoon werd gehouden. Het plaatsen van de metalen strips maakt de vloer helemaal af. Verder zijn door Frans en Nicole veel klemmen gebruikt om de planken vast tegen elkaar te houden.
- Tilburg

Vakmanschap en liefde voor het vak

Ambachtelijk donker geoliede vloer geschuurd, met lichte kleur opnieuw geolied, randen keurig afgewerkt. Er wordt meegedacht, en uit de manier waarop het werk is uitgevoerd merk je dat er liefde voor het vak is (wat helaas zeldzaam is). Zeer tevreden!
- Haarlem

Mooi werk verricht door Floortec Verlaan

Mijn nieuwe vloer is vlot en netjes gelegd, met aandacht voor detail. De communicatie verliep soepel en prettig.
- Heemstede

Parketvloer weer als nieuw door Floortec Werkhoven.

Prettige samenwerking en duidelijke uitleg wat er staat te gebeuren. Allemaal vakmensen en de renovatie verliep soepel.
- Veenendaal

Wonderful, professional service and beautiful, quality floors

The team at Floortec have been nothing but attentive and professional in their service. Mike is always responsive to queries and requests, and the installation team on site is friendly and efficient. I would use them time and time again - it is always a painless and pleasant experience!
- Amsterdam

Wat een vak mensen die in oplossingen denken!

Denken met je mee. Geen vraag te gek. Komen de gemaakte afspraken na, en werken ook nog eens super netjes. Echt heel blij met hun werk na onze waterschade...
- Apeldoorn

Geweldig

Frans en Nicolle vertegenwoordigen Floortec zeer goed. Ze denken mee geven goed advies en werken zeer secuur en netjes alles is perfect verlopen en afgewerkt. Zeker een aanrader om een vloer te laten leggen en/of te renoveren.
- Tilburg

Wij zijn zeer tevreden over het verrichte werk

Door dhr en mw van Caulil verrichte werkzaamheden waren zeer professioneel. Het eindresultaat ziet er prima uit. Er was na einde werk praktisch geen stof of andere afval aanwezig. Het werk gebeurde met professionele apparaten. Het contact tijdens de aanloop naar en tijdens het werk was uitstekend.
- Tilburg
168 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Projecten & beoordelingen

Gemiddeld wordt Floortec Nederland met een 8,9 beoordeeld en hier zijn we hartstikke trots op! Uiteraard zijn we altijd op zoek naar verbeterpunten dus laat u alstublieft een review achter. Benieuwd wat klanten van ons vinden? Bekijk onze projecten en beoordelingen dan gerust!