Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Dat u blij wordt van een nieuwe, gerenoveerde trap begrijpen wij natuurlijk als geen ander. De trap bevindt zich vaak in de hal van uw woning, waardoor dit vaak één van de eerste aspecten is die visite bij u thuis ziet. Is uw trap toe aan renovatie? Goed nieuws; tegenwoordig zijn de mogelijkheden eindeloos. Houdt u van een landelijke of moderne stijl? Of combineert u het liefst zoveel mogelijk drukke patronen met elkaar? Het kan allemaal! Kunt u hulp gebruiken bij het vinden van de stijl die bij u past? Of bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden? Om u te voorzien van inspiratie zetten we drie voorbeelden van traprenovatie voor u op een rij en vertellen we u alles over onze methodieken.

1. Overloop met de vloer

We beginnen met een modern en ontzettend mooi voorbeeld. Deze trap is gerenoveerd met exact hetzelfde materiaal als de vloer die op de benedenverdieping ligt. Saai? Juist niet! Doordat de vloer volledig overloopt in de trap, geeft dit een strak en modern resultaat. Overigens kunt u hiervoor ook een robuuste, donkere houten vloer gebruiken. Dit zorgt voor een authentiek en landelijk resultaat.

een houten trap

Bron: Solebich

2. Rustig en landelijk

Deze donkere, houten vloer zorgt in combinatie met de crèmekleurige accenten voor een landelijke uitstraling. Ook bij deze trap zien we dat de treden zijn bekleed met hetzelfde materiaal als de vloer beneden. Dit zorgt ervoor dat het geheel rustig oogt. In dit geval kunt u tevens kiezen voor een ander materiaal op de treden; het is namelijk een ware trend om verschillende materialen met elkaar te combineren!

3. Strak en modern

In combinatie met de hoogglans vloer oogt deze hal ontzettend strak en modern. Leuk detail: de spots in te traptreden! Deze zorgen er niet alleen voor dat je in het donker ziet waar je loopt, maar zien er ook ontzettend chique uit. Wij zijn fan!

trap in een moderne inrichting

Bron: Upstairs

Soorten traprenovatie

Heeft u voor ogen welke stijl het best bij u past en bent u klaar om de volgende stap te nemen? Floortec gebruikt de volgende systemen voor de renovatie van uw trap:

Weten welk systeem het best aansluit bij uw wensen? Neem gerust contact met ons op. Wij kunnen u voorzien van een persoonlijk advies op maat!