Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Laminaat is mooi, eenvoudig te leggen en op het gebied van uitstraling is er met deze vloer veel mogelijk. Dankzij de verschillende kleuren kan laminaat voor veel verschillende soorten interieur worden gebruikt. Bent u benieuwd welke kleuren laminaat het populairst zijn? We hebben het voor u op een rijtje gezet!

1. Beige laminaat

Een beige laminaatvloer is een goede keuze wanneer u laminaat wilt laten leggen. Een beige vloer past bijna bij elke kleur en stijl van het interieur. Dit is ook de reden dat beige laminaatvloeren zo populair zijn. Een bijkomend voordeel van deze kleur vloer is dat stof en vuil minimaal opvallen. Het geeft een neutrale look, heeft een natuurlijke tint en een warme uitstraling.

2. Bruin laminaat

Net als beige laminaat is een bruine laminaatkleur een vloer met een neutrale uitstraling en daardoor goed te combineren met bijna elke soort interieur. Of het nu gaat om een modern interieur of juist om een rustiek interieur. Het mooie van bruin laminaat is dat het lijkt op een echte houten vloer.

3. Eiken laminaat

Net als bruin laminaat heeft ook eiken laminaat een hout-uitstraling. Mede hierdoor is het een populaire laminaatkleur. Een eiken laminaatvloer is tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van een houten vloer, dankzij de zogeheten v-groef .

4. Grijs laminaat

Deze kleur laminaat is populair dankzij de chique uitstraling die het creëert. Het staat erg mooi bij een modern interieur met lichte meubelen en veel verschillende kleuren. Grijs valt bijna met iedere andere kleur te combineren. Een bijkomend voordeel van een grijze laminaatvloer is dat het ruimte creëert in uw woning.

5. White wash laminaat

Ook white wash laminaat zien we steeds vaker voorbijkomen. Deze vloerkleuren passen erg goed bij een landelijke en brocante interieurstijl. U kunt bij dit soort laminaatvloeren kiezen uit een egale  variant, of white wash laminaatvloeren met een zichtbare houtkleur en houtnerf voor een natuurlijker en karakteristieke uitstraling.

6. Zwart laminaat

Niet een kleur waar u misschien meteen aan denkt. Maar zwarte laminaatvloeren kunnen zeer stijlvol zijn. Het straalt luxe en elegantie uit, met als voordeel dat krasjes en vuil niet snel opvallen bij een zwarte laminaatvloer.

Floortec legt uw laminaatvloeren volledig op maat. Ook bespreken we met u wat de beste ondervloer is voor uw situatie en welke plinten het best bij uw vloer passen. Wilt u meer weten over laminaatvloeren of wilt u een specialist inschakelen voor advies of het leggen van uw vloer? Neemt u dan contact met ons op!