Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

De vloer van uw huis bepaalt grotendeels het complete uiterlijk van uw huis en interieur. Vloeren zijn heel persoonlijk en redelijk permanent, waardoor het belangrijk is om goed te weten wat u wel en niet mooi vindt. Daarnaast is het ook goed om na te denken over de praktische eigenschappen van vloeren; een vloer moet tevens bewoonbaar zijn. Mensen vinden het voornamelijk prettig als een vloer eenvoudig schoon te maken is, het tegen een stootje kan en dat een vloer geschikt is voor kinderen. Maar wat zijn nu de drie populairste vloeren van dit moment? Lees snel verder!

1. Visgraatvloer

De visgraatvloer is ongetwijfeld dé vloertrend in interieurland. Pinterestboards stromen over met inspirerende kiekjes van visgraatvormige houten vloeren. Terecht, want deze vloer oogt tijdloos en hip tegelijkertijd. Daarnaast past het bij veel soorten stijlen en kan het uw interieur een ware boost geven! Visgraatvloeren ziet men doorgaans in licht eiken, maar is ook prachtig in andere donkerdere tinten en stijlen. Ook zijn er visgraatvloeren gemaakt van zowel brede als smalle planken, wat compleet anders kan ogen.

2. PVC vloeren

PVC vloeren zijn ontzettend populair, aangezien dit materiaal in allerlei soorten en vormen gelegd kan worden. Daarnaast is pvc als materiaal voordelig en duurzaam tegenover veel andere soorten vloeren. Het is slijtvast en kan tegen een stootje, waardoor een lange levensduur wordt gegarandeerd. Het materiaal als vloer kan in vorm van een houten vloer look, gietvloer look en nog veel meer. Pvc-vloeren zijn dus ideaal voor huishoudens met kinderen en in een huis waar u van plan bent lang te blijven wonen!

PVC vloer Floortec

3. Laminaat vloeren

Laminaat is jaren populair en tot op de dag van vandaag, is dat nog steeds. Het is namelijk goedkoop en lijkt veel op een echte houten vloer. Net als pvc vloeren bestaan laminaat vloeren in verschillende vormen en stijlen, maar dan voor een zachter prijsje. Op onze website kunt u ze vinden van warme donker houten look tot hippe white wash varianten. Laminaat laten leggen is eenvoudig en is snel gepiept. Dit soort vloeren is geschikt voor woningen waar u niet van plan bent al te lang in te wonen, zoals een huurwoning. De investering is dan relatief klein en u hebt een prachtige vloer!

houten vloer in huis

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor uw woning, maar weet u niet precies wat bij u past? Of wilt u gewoon wat meer informatie ontvangen over de stijlen en mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!