Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Is uw prachtige natuurstenen vloer versleten, vervuild of gebroken? Wees gerust, u hoeft niet op zoek naar een nieuwe vloer. Met deskundige natuursteenrenovatie geniet u binnenkort weer van uw vloer. Natuursteen is redelijk slijtvast maar na verloop van tijd toch aan slijtage onderhevig. Door goed en professioneel onderhoud kunt u uw vloer lang mooi houden.

Natuursteen renovatie voor diverse vloeren

Natuursteen is een verzamelnaam voor verschillende steensoorten die uit de natuur gewonnen zijn en vervolgens worden verwerkt tot vloer. Denk hierbij aan graniet, marmer, hardsteen of leisteen tegels. Iedere steensoort heeft een unieke structuur, een andere uitstraling en eigenschappen. Natuursteen oogt niet alleen zeer stijlvol, maar is ook een erg prettig vloeroppervlak. De natuurstenen vloer geleidt namelijk uitstekend warmte en geeft deze gelijkmatig af.

Natuursteen slijpen tegen hoogteverschillen en beschadigingen

Ergert u zich aan hoogteverschillen of kleine beschadigingen aan uw vloer? Misschien biedt het slijpen van de vloer een goede oplossing voor uw irritatie. Uw vloer kan weer helemaal vlakgeslepen worden met een slijpmachine, waardoor hoogteverschillen en kleine beschadigingen of putjes verleden tijd zijn. De slijpmachine is uitgerust met diamantsegmenten en met behulp van een laagje water, deskundige besturing en het gewicht van de machine slijt deze een laagje van de vloer. Door het water komt er zo goed als geen stof vrij bij het slijpen van de vloer, waardoor u niet bang hoeft te zijn voor uw meubels. Hoe hoog de laag is die van de vloer af wordt geslepen, hangt onder andere af van het hoogteverschil en de beschadigingen. Na het slijpen is uw vloer prachtig mat. De volgende fase bestaat uit natuursteen polijsten waardoor de vloer er weer als nieuw uit ziet.

Natuursteen repareren

Door uw natuurstenen vloer professioneel te laten repareren geeft u uw vloer op een zeer voordelige manier weer een stralende uitstraling. Na jarenlang van intensief gebruik is het onvermijdelijk dat uw vloer enkele mankementen heeft. Zo kan er een scheur in zitten doordat u eens iets zwaars heeft laten vallen of is de vloer op sommige plekken verzwakt. Uw vloer gebruikt u immers dagelijks, en ieder gezin kampt hier mee. Denkt u aan een nieuwe vloer? Dat is nergens voor nodig. Floortec heeft jarenlange ervaring in natuursteen renovatie en komt graag bij u langs voor een advies op maat.

Natuursteen laten renoveren? Neem contact op!

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u nu echt wat doen aan uw beschadigde vloer? Neem dan contact op met de professionals van Floortec. U kunt langskomen in één van de vestigingen of  een specialist bij u thuis langs laten komen om de vloer te beoordelen en een scherpe offerte op te stellen.