Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Meestal worden de trappen in een woning intensief gebruikt. Hierdoor gaan ze uiteindelijk sporen van slijtage vertonen, waardoor ze er niet meer zo fraai uitzien. Ook kunnen deze slijtageplekken soms gepaard gaan met gladheid of juist splintervorming. Floortect helpt u daarom graag met uitvoeren van een grondige traprenovatie. Doordat onze vakmensen over de juiste specialistische kennis en de nodige ervaring beschikken, duurt het renoveren van uw trap in veel gevallen slechts een dag. Bovendien heeft u de keuze uit verschillende slimme renovatiesystemen. Deze manieren van traprenovatie zijn veel minder aan slijtage onderhevig, dan het opnieuw verven van uw trap of het aanbrengen van een nieuw kleed of tapijt. Graag geven wij u inspiratie door uit te leggen hoe wij middels de volgende drie manieren uw trap duurzaam kunnen renoveren.

1. Traprenovatie met Woodstair

Een slimme manier van traprenovatie is het Woodstair systeem. Hiermee worden slijtageplekken die ontstaan door intensief gebruik, eenvoudig aan het zicht onttrokken. Wanneer u kiest voor Woodstair wordt uw trap opnieuw bekleed met massieve houten stroken van 8 millimeter dik, ook wel tapisstroken genoemd. De tapisstroken worden stevig verlijmd en vernageld en geschuurd en behandeld met olie of lak. Door gebruik te maken van massief hout en niet van een stoffen tapijt, gaat uw trapbekleding veel langer mee. Stoffen tapijten slijten immers veel sneller en worden sneller vies. Woodstair is een flexibel systeem, waarmee u binnen een dag een trap realiseert die er weer als nieuw uitziet. Bovendien worden de tapisstroken zo gelegd dat er mooi egale traptreden ontstaan.

2. Hafa traprenovatie

Het voordeel van het Hafa traprenovatiesysteem is dat u dankzij de innovatieve 3D configurator, vooraf al het resultaat kunt zien. Zo kunt u voor u de trap laat renoveren een weloverwogen keuze maken voor een van de verschillende aangeboden dessins. Kies bijvoorbeeld voor een natuurlijke eiken uitvoering of staat een white wash of kersen kleur toch beter bij uw woning? Het Hafa traprenovatiesysteem is daarnaast een erg gemakkelijk systeem, doordat het gebruik maakt van kant-en-klare overzettreden van laminaat. Deze zijn zeer eenvoudig aan te leggen en het is bovendien mogelijk om een antislip laag aan te brengen.

3. Multi-stair traprenovatie

Een laatste systeem dat inspiratie kan bieden voor de renovatie van uw trap, is het zogenaamde Multi-stair systeem. Dit innovatieve systeem maakt eveneens gebruik van kant-en-klare overzettreden, maar dan van berkentriplex met een eiken toplaag. Deze overzettreden geven uw trap een luxe uitstraling, die perfect past bij de rest van uw woning. U kunt de uitstraling van de trapdelen namelijk aanpassen aan uw huidige vloer, door te kiezen voor een behandeling met bijpassende gekleurde oliën. Daarnaast is de Multi-stair eenvoudig te monteren en is in de overzettreden aan anti-slipstrip gemonteerd. Hierdoor is uw nieuwe trap niet alleen mooi, maar ook zeer veilig in gebruik.

Heeft u een versleten trap? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Wij leggen u graag uit hoe wij uw trap eenvoudig kunnen renoveren!