Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

 

Parket onderhoud

Een parketvloer onderhouden is specialistisch werk. Het is een arbeidsintensief proces waarbij specialistisch gereedschap en productkennis zorgen voor het best mogelijke resultaat. De vloerspecialisten van Floortec hebben de kennis en materialen in huis om uw parket zijn verdiende opfrisbeurt te geven.

Professioneel advies over parket onderhoud

Het onderhouden van een parketvloer is een vak apart. U moet belangrijke overwegingen maken en het is een intensief proces. Voordat u aan de slag gaat moet u zichzelf een aantal vragen stellen:

 1. Hoe kunt u voorkomen dat u schade krijgt aan uw parket?
 2. Welke producten moet u gebruiken en wanneer?
 3. Wat kunt u doen bij schade aan uw pakket?
 4. En waar gaat u de producten bestellen of kopen?

Dit zijn legitieme vragen waar veel parketbezitters mee zitten. De specialisten van Floortec stellen hun kennis, kunde en producten beschikbaar om u verder te helpen. 

Onderhoud parketvloer

Parket onderhoud is een stuk goedkoper dan het (deels) vervangen van de parketvloer. Veel vloerproblemen komen voort uit het feit dat mensen niet voldoende investeren in goede onderhoudsproducten en de parketvloer pas willen herstellen als de schade al vergevorderd is. Wij raden iedereen met een parketvloer aan om de juiste onderhoudsartikelen te kopen en schade te voorkomen met deze vijf simpele tips:

 1. stofzuig regelmatig en verwijder zand;
 2. reinig een houten vloer met vocht, maar enkel als er een beschermlaag op de vloer aanwezig is;
 3. wees zuinig met water en gebruik niet te veel;
 4. behandel de vloer jaarlijks met parketpolish, onderhoudsolie of onderhoudswax;
 5. bestel de juiste onderhoudsproducten en houd u aan de aanwijzingen van de fabrikant.

De parket onderhoud service van Floortec

Wij helpen u graag om uw parket een goede opfrisbeurt te geven en werken enkel met de best mogelijke producten, gereedschappen en mensen. Onze getrainde medewerkers hebben veel ervaring in het vak. Door gebruik te maken van de nieuwste schuurtechnieken schuren wij uw vloer stofvrij op. Hierdoor blijft uw huis tijdens de werkzaamheden schoon en stofvrij. Door uw parketvloer goed te onderhouden verlengt u de levensduur aanzienlijk. Laat de parketvloer één tot twee keer per jaar onderhouden door onze parket onderhoud service zodat u hier zo lang mogelijk plezier aan beleeft en kosten bespaart doordat u geen nieuwe vloer nodig hebt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u vragen over parketrenovatie of over het onderhouden van uw parketvloer? Neem contact op voor advies. Dit kan zowel telefonisch als via het contactformulier en e-mail. U bent ook van harte welkom bij een van onze vestigingen. Vraag naar de parket onderhoud service van Floortec of lees verder voor een aantal praktische tips over parket onderhoud.

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

  Neem eenvoudig contact op

  Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   

   

  Contact

  Floortec Nederland
  Bamendaweg 46
  3319 GS Dordrecht

   Tel: 0800 – 3566783
   Mail: info@floortec.nl

  floortec

  Binnen 24 uur advies?

  Wij nemen contact met u op!