Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe vloer, dan bent u bij ons van Floortec aan het juiste adres. Wij zijn specialist in het aanleggen, onderhouden en renoveren van allerlei soorten vloeren. Het repareren en vernieuwen van bestaande vloeren vallen ook onder onze projecten, alsmede het bieden van een uitgebreid assortiment aan nieuwe vloeren. In dit artikel gaan wij dieper in op een van onze projecten: het laten leggen van een nieuwe vloer.

Uitgebreid assortiment nieuwe vloeren

Wanneer het aankomt op hardhouten vloeren, zijn eiken vloeren populair in Nederland. Veel mensen kiezen voor zo’n vloer vanwege het stijlvolle en tijdloze karakter dat een eikenhouten vloer heeft. Maar heeft u al eens gedacht aan een vloer van laminaat, PVC, parket of multiplank? Deze vier typen zijn onderdeel van ons uitgebreide assortiment aan nieuwe vloeren. Elk hebben ze hun eigen karakter. De nieuwe vloeren onderscheiden zich in kwaliteit en prijs. Bij ons bent u ervan verzekerd een topmerk met een lange garantietijd over de vloer te halen.

1. Een nieuwe vloer van laminaat

Wanneer u een nieuwe vloer van laminaat wenst te leggen, kunt u bij Floortec kiezen uit de drie grootste merken, te weten: Quick Step, Kronotex en Douwes Dekker. Wij hebben deze merken geselecteerd op hun uitstraling, kwaliteit en prijs. Zo kent Quick Step – het best verkochte laminaat in Nederland – de zogenaamde LOC-vloer, die niet alleen ideaal voor in uw slaapkamer is, maar ook voordelig voor uw portemonnee. Wanneer u op zoek bent naar iets unieks, dan kan Kronotex deze wens wellicht vervullen. Een Kronotex laminaatvloer is spannend, eigentijds en uitdagend. Het merk Douwes Dekker komt van eigen bodem en is geïnspireerd op de Nederlandse smaak. Wanneer u kiest voor een van deze laminaatvloeren, dan heeft u minimaal 20 jaar garantie.

2. PVC of polyvinylchloride

PVC is een ander voorbeeld van een nieuwe vloer die u door Floortec kunt laten leggen. PVC-vloeren zijn relatief goedkoop. Daarnaast kunnen de woorden sterk, onderhoudsarm, stil en warm aan dat rijtje toegevoegd worden. Want hoewel polyvinylchloride (dat is waar PVC voor staat) op vinyl lijkt, is die eerste krachtiger, zwaarder en duurzamer. Net als in het geval van laminaat, kunt u bij een nieuwe vloer van PVC kiezen uit de zogenaamde click variant met click stroken. Dit type vloer komen wij de laatste jaren steeds vaker in de Nederlandse woonkamers tegen.

3. Klassiek of traditioneel parket als nieuwe vloer

Klassiek of traditioneel parket is een ander type vloer die u in ons uitgebreide assortiment aan nieuwe vloeren kunt vinden. Kiest u hiervoor, dan leveren wij deze in de vorm van een zogenaamde tapisvloer: een stijlvolle patroonvloer van hout met planken die zijn afgewerkt tot een groot oppervlak. Het resultaat is een houten tapijt en dat is precies waar tapis in het Frans voor staat. Het leggen van een tapisvloer vereist vakmanschap en dat is waar wij ons in gespecialiseerd hebben.

4. Een nieuwe vloer van multiplank

Multiplank is het laatste voorbeeld in dit artikel waar wij het kort over gaan hebben. Het is een type vloer die in opkomst is. Multiplank, ook wel duoplank of meerlaags parket genoemd, is een houten vloer voorzien van een toplaag gemaakt van massief – vaak – eiken met een multiplex onderlaag, die minder duur is. Hiermee haalt u dus een massief eikenvloer met een relatief goedkope prijs in huis, die er niet alleen stijlvol uitziet, maar ook nog eens zorgt voor een goede isolatie.

Een nieuwe vloer laten leggen? Neem vrijblijvend contact op

Bent u geïnteresseerd geraakt in een van deze vloeren en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u advies en kunnen u helpen bij het laten leggen ervan.