Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Parketrenovatie

U onderhoudt uw parketvloer goed en maakt deze regelmatig grondig schoon, maar toch ziet uw vloer er niet meer zo netjes uit als voorheen. Wanneer uw vloer beschadigd is of u een nieuwe afwerklaag wenst is een parket renovatie nodig. Door het renoveren van parket ziet uw vloer er weer zo goed als nieuw uit en kunt u weer genieten van uw parket. Floortec komt graag bij u langs voor het renoveren van uw parket.

Wanneer laat u uw parketvloer renoveren?

Op het moment dat uw parket is beschadigd door krassen en deuken schakelt u Floortec in voor het renoveren van uw parketvloer. Ook wanneer er grote vochtplekken in de vloer zitten kunnen onze vloerexperts u verder helpen. Door de vloerrenovatie verdwijnen krassen en deuken waar u zich aan ergert en ziet uw vloer er weer zo goed als nieuw uit, zonder dat u een nieuwe vloer aan hoeft te schaffen.  

Ook is een parket renovatie een uitstekende oplossing om kleine kleurverschillen in de parketvloer aan te pakken. Door zonlicht kan bijvoorbeeld een deel van de vloer lichter of juist donkerder worden. Dit lossen wij direct voor u op, zodat u geniet van een mooi egale vloer. Dit geeft uw interieur een stijlvolle en rustige uitstraling. 

Renoveren van parket voor een andere uitstraling

Ten slotte kunt u kiezen voor het renoveren van parket als u niet langer tevreden bent over de kleur en iets anders wilt. Door uw parket te laten schuren en lakken krijgt uw vloer een andere kleur en uitstraling. Kies er bijvoorbeeld voor om de vloer lichter te maken zodat deze mooi past bij uw Scandinavische interieur of laat de vloer donkerder maken zodat uw kamer breder oogt. Floortec denkt graag met u mee zodat u de juiste kleur voor uw parketvloer uit kunt zoeken. 

Parket renovatie? Floortec staat voor u klaar

Floortec is de specialist in het aanleggen, renoveren en onderhouden van parketvloeren. Onze experts staan u bij in alle facetten van parket renovatie. Zo kunnen wij uw vloer schuren, beschermen, aanhelen en lakken in de gewenste kleur. Uiteraard helpen we u ook graag met het onderhoud van uw parketvloer. Wij hebben vestigingen door heel Nederland, zodat wij altijd bij u in de buurt zitten. Dankzij onze vaste basisprincipes weet u dat de klant altijd koning is. Wanneer u dat graag wilt, komen wij vrijblijvend bij u langs om de staat van uw parketvloer te beoordelen. Hierbij krijgt u een professionele beoordeling en maakt u kennis met de parketteur. Vervolgens maken wij een plan van aanpak voor uw vloer en gaan we aan de slag. Neem direct contact op voor meer informatie of om uw afspraak in te plannen.

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!