Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Parketrenovatie

Een houten- of parketvloer renovatie is nodig als een vloer beschadigd is of een nieuwe afwerklaag gewenst is. Is dit bij u het geval en ziet u uw vloer graag grondig gerenoveerd worden? Dan kunnen wij u vast helpen. Floortec is de specialist in het aanleggen, renoveren én onderhouden van parketvloeren en kan u bijstaan in alle facetten van de parketrenovatie. Door het hebben van vestigingen in heel Nederland zitten wij altijd in uw buurt. Bij Floortec Nederland werken we volgens een aantal vaste basisprincipes. De klant is logischerwijs koning, vandaar dat wij vrijblijvend langskomen als u dat graag wilt. Naar aanleiding van een telefonische aanvraag of een ingevuld e-mailformulier komt er een professional langs om de staat van uw parket te beoordelen. U krijgt een professionele beoordeling en maakt kennis met de parketteur. Vervolgens wordt een plan van aanpak voor uw vloer gemaakt en gaan we aan de slag. 

Parket renoveren? Floortec helpt u graag!

Uw parket laten renoveren kan op verschillende manieren maar moet vooral beheerst uitgevoerd worden. U kunt bij Floortec terecht voor het laten schuren, beschermen, aanhelen en laten lakken van uw parketvloer. Daarnaast helpen we u altijd graag met het onderhoud van uw vloer.  

Goed voorbereid aan de slag

 Wilt u zichzelf goed voorbereiden op het huisbezoek van de parketteur? U kunt dat doen aan de hand van één simpele vraag: Hoe wilt u dat uw parketvloer eruit komt te zien na de renovatie? De werknemer van Floortec zal vervolgens uw houten vloer beoordelen aan de hand van drie vragen;

  1. Is de parketvloer gelakt of geolied of behandeld met was?
  2. Is de parketvloer gespijkerd of verlijmd?
  3. Wat is er mogelijk aan de hand de staat van het parket?

Bekijk onze parket diensten

Vooral de derde vraag is van belang. Sommige houtsoorten kunnen bijvoorbeeld beter niet met olie behandeld worden. De beoordeling van de vloer is van essentieel belang, het uitgebreide advies over de mogelijkheden in combinatie met een bijpassende offerte is onontbeerlijk. In sommige gevallen hoeft het parket alleen onderhouden te worden. Goed parketonderhoud is de eerste fase in dit proces. Dit is een klus die u jaarlijks moet uitvoeren voor optimaal resultaat. Doet u dit, dan stelt u de volgende fases van parketrenovatie uit. Wanneer uw vloer te versleten is dan komen er andere werkzaamheden bij kijken. Denk dan aan het laten schuren van het parket en deze vervolgens te beschermen met een goede lak. Door de parketvloer te lakken is deze voor de komende periode goed beschermd en kunt u met een gerust hart gasten over de vloer verwelkomen. 

Neem contact op met Floortec voor advies op maat of bekijk onze diensten op het gebied van parketrenovatie!

 

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!