Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Natuursteenrenovatie

Graniet, marmer, lavasteen en ga zo maar door, zijn allemaal verschillende soorten natuursteen. Natuursteenrenovatie floortecNatuursteen is de verzamelnaam voor de diverse steensoorten die uit de natuur gewonnen worden en vervolgens verwerkt worden tot vloeroppervlak. Iedere soort steen heeft daarnaast natuurlijk zijn eigen structuur, uitstraling en eigenschappen. Natuursteen oogt veelal stijlvol en is een zeer comfortabel vloeroppervlak. Tegelijkertijd geleid een natuurstenen vloer de warmte en wordt deze vervolgens gelijkmatig afgegeven. Ook is natuursteen redelijk slijtvast en zorgt een natuurstenen vloer in de loop van de jaren vaak voor meer en meer karakter binnen uw huis.

Het onderhoud van uw natuurstenen vloer

Desondanks heeft ook een natuursteenvloer zo nu en dan onderhoud nodig. Ook kan het zijn dat de vloer door kleine ongelukjes lichte beschadigingen is gaan vertonen. Gelukkig hoeft dit geen al te groot probleem te zijn. Wij van Floortec zijn een gespecialiseerd, landelijk opererend, bedrijf met meerdere vestigingen in Nederland die natuurstenen vloeren, zoals marmer, graniet en basalt, weer kunnen opfrissen met zeven technieken die speciaal gebruikt worden voor het renoveren van natuursteen. Floortec inspecteert van tevoren elke vloer waarna u een inzichtelijke prijsopgave en onderhoudsadvies voor uw natuursteenvloer krijgt. Zo heeft u inzicht in wat er moet gebeuren en hoe wij dat voor u op kunnen lossen. Eerlijk en helder.

Wat wij voor u kunnen betekenennatuursteen renovatie

Wanneer u bovenaan onze pagina via onze menubalk naar het kopje natuursteenrenovatie gaat kunt u bekijken welke verschillende technieken wij gebruiken. Iedere pagina geeft u vervolgens uitgebreide informatie over deze technieken en legt uit welke werkwijze wij bij Floortec hanteren. Heeft u vragen of wilt u graag advies over het laten renoveren van uw natuurstenen vloer neem dan contact met ons op. Wij zorgen er dan voor dat één van onze specialisten contact met u opneemt. Deze specialist bekijkt dan samen met u wat er aan de hand is, wat Floortec voor u kan betekenen en stelt samen met u vervolgens een plan van aanpak op. Op deze manier zorgen we samen met u snel en efficiënt voor een oplossing.