Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Natuursteen reinigen

 

Nieuw gelegde vloer of bestaande vloer 

Natuursteenrenovatie door middel van het laten reinigen van uw vloer? Floorteccotta tegel Kasteel Boxtel - Natuursteen reinigen
biedt een oplossing voor al uw problemen. We kunnen na het leggen van nieuwe vloeren cementsluiers verwijderen of bij reeds lang met onderhoudsmiddelen behandelde vloeren de  oude waslagen verwijderen en eventueel nieuwe polish of coatinglagen aanbrengen.
Dit kan onzichtbaar (door impregnatie), kleurverdiepend, mat, zijdeglans of hoogglans. Alles is mogelijk. 

 

Natuursteen reinigen met het juiste
reinigingsmiddel 

cotta tegel Kasteel Boxtel - Natuursteen reinigenHet kiezen van het juiste reinigingsmiddel is een belangrijk punt. Als u een kalkhoudende vloer hebt, zoals marmer, Belgisch hardsteen en travertin, moet u geen zure reinigingsmiddelen gebruiken. Natuursteen reinigen is een specialistische activiteit. Behandel uw vloer ook nooit met een combinatie van reinigingsartikelen onverwachte chemische reacties kunnen dan uw vloer verpestten. De laatste tip met betrekking tot reinigingsmiddel is om te beginnen met een deel van de natuurstenen vloer dat uit het zicht ligt. Een foutje heeft dan nog geen grote gevolgen. Heeft u twijfels? Neem dan contact op met Floortec en laat u adviseren of laat ons het werk voor u uit handen nemen.

 

Het zware werk  

Natuursteen opknappen kan niet altijd alleen met reinigingscotta tegel Kasteel Boxtel - Natuursteen reinigenproducten. Het moet soms ook met zwaarder geschut. Floortec heeft de middelen en de machines in huis om het beste resultaat te krijgen. Cementsluiers van kalkhoudende natuursteen soorten kunnen we zonder problemen verwijderen en ook voor het weghalen van oude waslagen van bijvoorbeeld een cottavloer (zie foto`s) bent u bij Floortec aan het juiste adres. 

Neem nu contact op met Floortec en vraag informatie en/of advies.

  

Contact

 

 

 

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

Contact opnemen

 

Uw Naam (verplicht)

Straat (verplicht)

Postcode (verplicht)

Uw Woonplaats (verplicht)

Uw E-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp
ParketNatuursteenTraprenovatieNieuwe vloerAnders

Uw bericht

 

Contactgegevens

Floortec Nederland
Bamendaweg 46
3319 GS Dordrecht

KvK nummer 60902890

0800 - 3566783

Vestigingen