Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Natuursteen Impregneren

Wilt u de kwaliteit van uw natuurstenen vloer beschermen Natuursteen impregnatieen accentueren? Natuursteen impregneren is de behandeling van Floortec die uw natuurstenen vloer beschermt tegen het intrekken van vuil. In uw eigen huis treedt er vervuiling op u niet wenst. Voorkom de impact van vocht, modder en etensresten op uw vloer en laat uw tegels stralen door ze te impregneren. Deze eenmalige behandeling van uw natuurstenen vloer is verstandig als uw ondergrond net is ingelegd, maar ook na een grondige renovatie van uw woonoppervlak. Wij raden mensen aan om na een slijp- of polijstbehandeling de vloer te laten impregneren door de professionals van Floortec.

Transparant of kleurverdiepend natuursteen impregneren

Als u wilt impregneren kunt u bij Floortec kiezen uit twee behandelwijzen;

  1. Transparant impregneren
  2. Kleurverdiepend impregneren

Het verschil zit in het kleurverschil. Transparant impregneren tast HMK S242de huidige kleur van uw vloer niet aan. De tegels blijven dezelfde kleur en ze worden voor 95% beschermd tegen vuil. De laatste 5% zult u bereiken door regelmatig te dweilen met groene zeep, zeepvlokken met water en marmermelk. Kleurverdiepend impregneren is een manier van impregneren waardoor de kleur van de vloer donkerder wordt en de structuur van de natuursteen beter naar voren komt. Sporenelementen en fossielen worden beter zichtbaar. U kunt het vergelijken met het dweilen van de tegels. Deze donkere en sprekende kleur lijkt op uw vloer als u het
kleurverdiepend impregneert. Na deze behandeling is uw vloer voor
100% afgesloten van vervuiling! U kunt er zelfs krassen mee
bijwerken.

Laat Floortec uw vloer behandelen

Floortec kan uw natuurstenen vloer op een professionele wijze impregneren. Kwartsiet, graniet, leisteen, beton of marmer kunnen allemaal behandeld worden. Vraagt u zich af of uw vloer ook geïmpregneerd kan worden door de specialisten van Floortec? Neem contact op en laat uw informeren over de mogelijkheden voor uw tegels. Wilt u uw totale vloer laten behandelen bijvoorbeeld marmer onderhoud?

Contact

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

Contact opnemen

 

Uw Naam (verplicht)

Straat (verplicht)

Postcode (verplicht)

Uw Woonplaats (verplicht)

Uw E-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp
ParketNatuursteenTraprenovatieNieuwe vloerAnders

Uw bericht

 

Contactgegevens

Floortec Nederland
Bamendaweg 46
3319 GS Dordrecht

KvK nummer 60902890

0800 - 3566783

Vestigingen