Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Renoveren betekent: het herstellen van een bestaand iets. U kunt uw eiken vloer renoveren – weer als nieuw in het licht laten schijnen – door deze te laten schuren door professionals. Professionals zoals die van Floortec. Het is namelijk belangrijk dat het schuren van een eiken vloer met uiterste specialisme gedaan wordt. Gebeurt dat niet – of op de verkeerde manier – dan kan uw vloer beschadigingen oplopen. Beschadigingen die lastig te repareren zijn. En vaak kost het dan alleen nog maar meer. In dit artikel vertellen wij u graag hoe het laten renoveren van een eiken vloer in zijn werk gaat.

Uw eiken vloer renoveren: de 6 stappen van Floortec

Voor een eiken vloer renoveren, gaat Floortec altijd volgens een vast aantal stappen te werk. Zo is het proces voor iedereen – zowel voor u als voor onze specialisten – duidelijk en betrouwbaar. Voorafgaand aan het afwerken van uw eiken vloer met lak, vloerolie of hardwax, worden er 6 stappen ondernomen:

  1. In de 1ste stap krijgt u uitgebreid advies over de mogelijkheden voor het schuren van uw vloer.
  2. Wanneer u dat zo wenst, wordt er een afspraak met u gemaakt om te kijken hoe uw eiken vloer er op dit moment voorstaat.
  3. In deze stap wordt er een plan van aanpak met u afgestemd.
  4. In de 4de stap gaan wij met uw toestemming uw vloer schuren, geheel naar uw wens(en).
  5. Spijkers en schroeven worden gedreveld. Dat gebeurt a) omdat spijkers zich soms na verloop van tijd enigszins omhoogwerken en b) om te vermijden dat de koppen na het lakken als stippen op de eiken vloer verschijnen. Vervolgens worden de spijkergaatjes gevuld en/of v-naden worden gefreesd.
  6. In de laatste stap is het tijd om uw eiken vloer te behandelen voor de gewenste afwerking, tevens krijgt u advies over hoe u uw vloer het beste kunt onderhouden.

Voor wat betreft de gewenste afwerking van uw eiken vloer, kunt u kiezen uit een aantal verschillende vormen, geheel naar wat u op prijs stelt. De keuze voor een van de vormen van afwerking bepaalt overigens hoe grof of fijn de vloer gepolijst moet worden om een goede basis te vormen voor de afwerking. Enkele veelgebruikte voorbeelden van afwerking zijn lak, vloerolie en hardwax, die uw eiken vloer binnen no time weten te verfrissen.

De garantie die wij bieden

Wanneer u kiest voor Floortec, dan kiest u voor een aantal garanties, die ervoor zorgen dat u tevreden bent met uw nieuw geschuurde/gerenoveerde eiken vloer. Zo kunt u erop rekenen dat onze professionals (100%) tot het uiterste voor u (en uw eiken vloer) gaan (100%). U hoeft niet bang te zijn voor een kamer (of kamers) vol met stof na afloop dankzij onze gespecialiseerde stofzuigunits. U kunt rekenen op een secuur afgewerkte geschuurde eiken vloer, waardoor u na afloop alleen maar tevreden kunt zijn.

Bent u geïnteresseerd geraakt in vloerrenovatie of wenst u advies op maat? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag verder!