Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Het leggen van een laminaatvloer is niet moeilijk, maar wilt u het goed en netjes doen dan kan het toch een intensieve en tijdrovende klus zijn. Zeker wanneer u te maken heeft met lastige hoekjes en schuine kanten. Of wat te denken van de plinten; hoe vaak gebeurt het niet dat de vloer allang is gelegd, maar dat de plinten ‘later wel komen’? Hartstikke zonde natuurlijk. Daarom: 5 voordelen van het laten leggen van laminaat door een deskundige.

1. Bespaar tijd

Dankzij uitgebreide kennis en ervaring, legt een vakman of -vrouw uw nieuwe laminaatvloer in een mum van tijd. Of het nu gaat om een recht-toe-recht-aan kamer of een ruimte met verschillende obstakels, nissen en hoeken; een professionele vloerlegger draait er zijn of haar hand niet voor om. Zo houdt u tijd over voor andere dingen. Bovendien scheelt het laminaat laten leggen door een deskundige u niet alleen tijd, maar vaak ook veel frustratie.

2. Voor het beste resultaat

Het leggen van een laminaatvloer mag met recht een ambacht genoemd worden. Het is niet voor niets dat we bij Floortec veel investeren in de kennis en vaardigheden van onze vakmensen. Zo weet u zeker dat uw mooie laminaatvloer perfect strak gelegd wordt. Een deskundige laminaatlegger komt in veel gevallen graag even van tevoren bij u langs om de ruimte te bekijken waar de laminaatvloer gelegd moet worden. Hij of zij kan de ruimte opmeten en weet precies waar de vloer aan moet voldoen en wat er eventueel nog moet gebeuren om tot een optimaal resultaat te komen.

3. Garantie en zekerheid

Als u uw laminaat laat leggen, kies dan altijd voor een CBW-erkend bedrijf zoals Floortec. U weet bij ons zeker dat het leggen goed en vakkundig gebeurt en dat u jarenlang plezier van uw vloer zult hebben. U bent bij ons verzekerd van de beste kwaliteit laminaatvloeren, geschoolde vakmensen en een extra goede garantie.

4. De juiste ondervloer

Floortec legt uw laminaatvloeren volledig op maat. Voordat we dit doen bespreken we de beste ondervloer voor het laminaat. De juiste ondervloer zorgt er namelijk voor dat uw laminaat er piekfijn uitziet doordat kleine oneffenheden worden weggewerkt. Ook zorgt de ondervloer voor isolatie, geluidsdemping en bescherming tegen optrekkend vocht. Voor iedere kamer en elke situatie is er een geschikte ondervloer beschikbaar. Onze experts kunnen u hierin goed adviseren.

5. Ook trappen, plinten en afwerkingsprofielen

Niet alleen voor het leggen zelf kunt u vertrouwen op de expertise van onze vakmensen. Ook complexe zaken zoals het plaatsen van plinten en afwerkingsprofielen, of het bekleden van een trap kunnen we voor onze rekening nemen. Zo bent u in een keer klaar en heeft u binnen de kortste keren een prachtig afgewerkte laminaatvloer en misschien ook wel een bijpassende trap met laminaat-overzettreden.

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat u kan helpen bij het kiezen en leggen van een nieuwe laminaatvloer? Dan bent u bij Floortec aan het juiste adres. Wij leveren een zeer uitgebreid assortiment aan vloeren en helpen u graag verder! Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of meer informatie.