Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Op zoek naar een nieuwe vloer voor op kantoor? Vaak wordt de keuze hiervoor gemaakt uit enkel praktische overwegingen. Maar het oog wil natuurlijk ook wat! Welke vloeren zijn zowel slijtvast als stijlvol op kantoor? Om u te inspireren zetten we in dit artikel drie verschillende vloeren op een rijtje die ideaal zijn voor op kantoor.

 

PVC vloer

 

De PVC vloer is weer helemaal terug van weggeweest. Dit type vloer is relatief voordelig, geluiddempend en eenvoudig te onderhouden. Daarnaast is dit materiaal ook ontzettend duurzaam. Zeker wanneer duurzaamheid een belangrijke rol speelt binnen uw bedrijfsvoering, is het een slimme keuze om voor een PVC vloer te kiezen. Want naast deze voordelen is deze vloer verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Zo kunt u met een PVC vloer eenvoudig meer sfeer creëren in uw kantoor.

Houten vloer

 

Een echt houten vloer zorgt voor veel sfeer. Vaak wordt gedacht dat dit type vloer niet geschikt is voor kantoor vanwege het onderhoud. Onzin! Wanneer u zich goed inleest over welk onderhoud een houten vloer nodig heeft, is het een fluitje van een cent deze goed te onderhouden. Wilt u toch nog een speelse touch geven aan de houten vloer op uw kantoor? Dan kunt u ervoor kiezen deze op verschillende manieren te laten leggen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een visgraat patroon of mozaïek. Dit zien we tegenwoordig steeds vaker terug!

 

 

Laminaat

 

Vaak wordt er voor een kantoorvloer niet direct gedacht aan laminaat. Terwijl dit type vloer ook hartstikke goed gebruikt kan worden voor op kantoor. Wel is het hierbij van belang om te gaan voor een goede kwaliteit en slijtvaste vloer; zo heeft u jarenlange plezier van de vloer. Laminaat is er in talloze verschillende uitvoeringen. Op onze website vindt u een overzicht van alle soorten laminaat. Gaat u voor warm en sfeervol met een donkere houtlook of wilt u liever een lichte, open uitstraling bereiken door middel van een whitewash-look? De keuze is aan u!

 

Tip: het kan erg stijlvol zijn om bovenstaande type vloeren met elkaar te combineren. Ga bijvoorbeeld voor een zacht, kleurrijk tapijt en voor een sfeervolle PVC vloer in afgesloten projectruimten. Hartstikke modern!

 

Bent u er nog niet over uit welke vloer het best past op uw kantoor? Of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Graag helpen wij u verder met een persoonlijk advies!