Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Een mooie vloer kan ontzettend veel doen voor bepaalde ruimtes binnenshuis. Maar niet elke vloer is geschikt voor elke ruimte. Zo straalt een klassieke, houten vloer bijvoorbeeld veel sfeer uit, maar is deze qua onderhoud niet de allerbeste optie om te gebruiken in een keuken. Dit komt omdat een houten vloer redelijk bevattelijk is voor beschadigingen. In dit geval zijn PVC vloeren een uitstekend alternatief. Dit type vloer is niet of nauwelijks van een houten vloer te onderscheiden en heeft daarbij nog talloze andere voordelen. Zo is PVC uitzonderlijk duurzaam, eenvoudig in onderhoud en heeft het een zeer hoge kwaliteit. Genoeg redenen om te gaan voor een vloer van PVC! In dit artikel bekijken we een aantal ruimtes waarvoor dit type vloer ideaal is.

1. PVC in de slaapkamer

PVC is zeer geschikt om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. En wat is er nu fijner dan een warme vloer onder je voeten wanneer je net opstaat? Niet zo gek dus dat PVC vaak gebruikt wordt in de slaapkamer. Daarbij is deze door de veelzijdigheid van dit type vloer in vrijwel iedere slaapkamer toepasbaar. Licht, donker, warme of koele tinten, vrijwel alles is mogelijk. Daarbij is PVC ook nog eens geluiddempend. Ideaal wanneer je partner in de ochtend regelmatig eerder opstaat dan jij…

pvc vloer in de slaapkamer

2. PVC in de keuken

Ook in de keuken is een vloer van PVC een uitstekend idee. Waarom? Door de hoge slijtageweerstand is PVC uiterst geschikt in ruimtes waar flink wordt geleefd, zoals de keuken! Heeft u een strakke en moderne keuken, of past een landelijke uitstraling beter bij u? Welke stijl uw keuken ook heeft, voor iedere keuken is er een geschikte kleur of patroon te vinden.

pvc-vloer-keuken

3. PVC op kantoor

Een geschikte vloer vinden voor op kantoor valt niet altijd mee. PVC is uitermate geschikt voor kantoren en bedrijfsruimten, omdat het eenvoudig te onderhouden is. Daarnaast is PVC ontzettend duurzaam. Zeker wanneer duurzaamheid een belangrijke rol speelt binnen uw bedrijfsvoering, kan het een slimme keuze zijn om te kiezen voor dit type vloer. Tot slot is PVC geluiddempend – ideaal voor ruimtes waarin hard werken, rust en concentratie belangrijke factoren zijn! Redenen genoeg om bij de renovatie van uw kantoor te kiezen voor een stijlvolle PVC vloer.

pvc vloer op kantoor

Overtuigd van de voordelen van een PVC vloer, maar weet u niet welke kleur of welk patroon in uw woning past? Of wilt u meer weten over ons aanbod en onze diensten? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!