Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Woodstairs traprenovatie

Het is normaal dat er na jaren van intensief gebruik slijtage aan uw traptreden ontstaat. Woodstairs heeft daar een oplossing voor bedacht. Het woodstair systeem is een traprenovatiesysteem dat de traptreden bekleed met massieve houten stroken van 8 millimeter. Deze massieve houten stroken worden ook wel tapisstroken genoemd. ´Tapis´ is het Franse woord voor tapijt. Het is een houten tapijt en een zeer stijlvolle vervanger van een stoffen tapijt. Het stoffen tapijt heeft als nadeel dat het snel vervuilt en slijt. Tapisstroken kunnen daarnaast ook aangelegd worden in uw woon- of slaapkamer. Het voordeel is dat de tapisstroken volledig verwerkt worden met de vloer. Er ontstaan, na een intensief proces, egale traptreden.

Woodstairs traprenovatie, de vier voordelenfoto upload 8 mei 2009 099foto upload 8 mei 2009 085

De tapisstroken worden volledig verlijmd en vernageld op de bestaande trap en na het leggen wordt de trap geschuurd, gevoegd met vloeibaar hout, geschuurd en behandeld met olie of lak. Het woodstairsysteem biedt 4 aanwijsbare voordelen ten opzichte van veel andere traprenovatiesystemen.

 1. u kunt kiezen uit veel verschillende hout- soorten, eiken, merbau, beuken, essen etc;
 2. de traptreden worden niet veel hoger door het intensief schuren van de trap;
 3. het systeem is flexibel en makkelijk te ver- plaatsen;
 4. de tapistechniek is goed uit te breiden met de vloer van de overloop en/of gang.

foto upload 8 mei 2009 057Binnen 1 dag kunt u een trap hebben die er weer als nieuw uitziet! De experts van Floortec zijn gespecialiseerd in het aanleggen van dit type vloeren.

Het resultaat is een prachtige beklede trap met echt hout! De trap kan bij slijtage opnieuw geschuurd en behandeld worden. Om de trap goed te onderhouden raden wij aan om de trap regelmatig te behandelen met onderhoudsolie of parketpolish.

Voordelige tarieven traprenovatie

Informeer bij Floortec naar onze voordelige tarieven voor traprenovatie en laat uw trap beoordelen door een vakspecialist uit uw regio. Kies voor Woodstairs!Contact

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

Kalkhoudend natuursteen kristalliseren

Kalkhoudend natuursteen zoals marmer, travertin, hardsteen e.d. krijgen zogenaamde gebruikssporen en daardoor een doffe uitstraling. U wilt een oplossing? Schakel Floortec in. Wij hebben het antwoord in de vorm van polijsten en kristalliseren. Natuursteen kristalliseren is dé remedie tegen een uitgebluste vloer en een heel goede optie voor de renovatie van een natuursteen vloer. Door het kristalliseren van uw natuurstenen vloer krijgen de tegels een hogere glansgraad en een hardere toplaag.

Kan mijn vloer ook opgeknapt worden met kristalliseren ?

In sommige gevallen is natuursteen kristalliseren niet het antwoord op uw problemen. Diepe krassen, oneffenheden of scheuren worden niet weggewerkt in het proces. In dat geval kunt u beter uw vloer laten slijpen. Niet elke natuurstenen vloer kan worden gekristalliseerd. Er zijn 3 randvoorwaarden die van belang zijn in de besluitvorming;2013-09-11 15.08.14

 1. De vloer moet egaal zijn, oneffenheden die dieper liggen of die omhoog staan kunnen zorgen voor een verkeerde reactie met de poeder. Deze plekjes zullen doffer blijven.
 2. Uw natuursteen moet een hoge kalkwaarde hebben, de chemische reactie verloopt anders niet zoals gewenst.
 3. Welke oppervlaktebewerking is toegepast? Er moet gekeken worden naar de eerdere afwerking. Is de vloer verzoet of gepolijst. Misschien is de vloer behandeld met een polish.

   

  Natuursteen met een hoge kalkwaarde?

Natuursteen kristalliseren is enkel van toepassing op kalk-2013-09-27 13.47.53
houdende natuursteen soorten zoals Belgisch hardsteen, travertin en marmer. Deze kunnen na het polijsten gekristalliseerd worden. Met behulp van een, speciaal daarvoor bestemd polijstpoeder en een éénschijfsmachine wordt de toplaag behandeld door de professionals van Floortec. Er wordt een chemische reactie veroorzaakt tussen de kalk in de bovenlaag van de tegels en de chemicaliën. Het resultaat is een sterke en glansrijke vloer!

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Floortec. U krijgt direct contact met de specialist in uw regio.

Contact

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

Contact opnemen

Uw Naam (verplicht)

Straat (verplicht)

Postcode (verplicht)

Uw Woonplaats (verplicht)

Uw E-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp
ParketNatuursteenTraprenovatieNieuwe vloerAnders

Uw bericht

Contactgegevens

Floortec Nederland
Bamendaweg 46
3319 GS Dordrecht

KvK nummer 60902890

0800 - 3566783

Vestigingen