Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Vloeren schuren

Is uw vloer aan een opknapbeurt toe? Een goede vloer gaat een leven lang mee. Met de loop der tijd wordt uw vloer vaak wel wat minder mooi door het dagelijkse gebruik. Door uw vloer te laten schuren en lakken, ziet deze er weer als nieuw uit.

Vloer laten schuren

Floortec is gespecialiseerd in vloerrenovatie en het schuren van vloeren. Veel vloeren kunnen namelijk geschuurd worden met uitzondering van laminaat. Laminaat bestaat namelijk uit samengeperste houtvezels en een houtprint als afwerking. Bij het doorslijten van de toplaag kunt u niets meer doen om de vloer te renoveren. Zachthouten vloeren, parketvloeren, lamelparket en natuursteen kunnen echter wel mooi geschuurd worden. Na uw vloerreparatie ziet uw vloer er weer prachtig uit.

Wanneer uw vloer laten schuren?

Op het moment dat uw vloer dof is of is beschadigd door krassen en deuken, schakelt u Floortec in voor het schuren van uw vloer. Ook bij grote vochtplekken kunnen wij u verder helpen. Houten vloeren staan bekend om de lange levensduur. Toch moet u bij intensief gebruik de vloer af en toe wat liefde geven. Uw vloer laten schuren zorgt ervoor dat u nog jarenlang plezier beleeft aan de vloer, omdat deze er weer netjes bij ligt. Bij de juiste behandeling gaat uw vloer ook een stuk langer mee.

De kleur van uw vloer veranderen

Er zijn verschillende redenen om uw vloer opnieuw te laten schuren en lakken. Dit doet u bijvoorbeeld om uw vloer er weer fris en nieuw uit te laten zien. Ook kunt u de vloer laten schuren om de kleur van uw vloer te veranderen, bijvoorbeeld in een hippe grijstint. Wij denken graag met u mee, zodat u de juiste kleur voor uw vloer uitzoekt. Vertoont de vloer slijtplekken, vlekken en oneffenheden? De kans is groot dat onze vloerspecialisten dit voor u kunnen verwijderen.

Vloer laten schuren door een specialist? Floortec helpt u verder

Floortec is specialist in het aanleggen, renoveren en onderhouden van vloeren. Onze experts staan voor u klaar voor het schuren en lakken van uw vloer, maar ook voor onderhoud of het aanhelen van uw vloer. Met vestigingen door heel Nederland, vindt u altijd een Floortec specialist bij u in de buurt. Wij komen vrijblijvend bij u langs om de staat van uw vloer te beoordelen. Vervolgens krijgt u een professionele beoordeling en maakt u kennis met uw parketteur. Wij maken een plan van aanpak voor uw vloer en gaan aan de slag. Wilt u uw vloeren schuren? Neem direct contact op. 

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!