Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Trap renoveren bij Floortec

Trap renoveren? Floortec Traprenovatie

Indien de vloerbedekking of de loper van de trap is versleten dan kunt u er voor kiezen de trap te laten renoveren. Floortec kan u helpen met de gewenste renovatie. Trap renoveren is door onze specialisten binnen één dag geregeld. Het renoveren van een trap is een techniek die we in onze vingers hebben. Door middel van de techniek wordt de trap snel en nauwkeurig gerenoveerd.

Bij Floortec kunt u kiezen uit vele verschillende soorten en combinaties van kleuren. Zo krijgt u het eindresultaat hoe u het voor zich ziet.

Traprenovatie met Hafa Lamistairs of Multi-stair

Laat u de trap renoveren door Floortec? Dan kunnen we uw versleten trap renoveren met drie soorten overzettreden. U krijgt de keuze tussen Hafa Lamistairs of Multi-stair. Bij Multi-stair zal de trap worden bekleed met overzettreden van hout en met een massief houten toplaag in iedere gewenste kleur. De toplaag is verlijmd op een plaat van multiplex om zo uitzetting of krimping van de treden te voorkomen.

Trap renoveren, de werkwijze van Floortec

Voor de trap wordt gerenoveerd en we aan uw trap kunnen beginnen dient u het volgende uit te (laten) voeren:

  1. Zorg dat de trap kaal en schoon is zodat de ondergrond van de treden redelijk vlak is
  2. Schilder de zichtbare delen van de trap met grondverf (indien de zijkanten niet worden bekleed)

Het is verschillend wanneer u de trap weer kunt gebruiken, de trap wordt bekleed met één van onze trapsystemen: Multi-stairs of Hafa lamistair. De trap is direct te belopen als de Hafa lamistair is gemonteerd. Bij de andere technieken moet men eerst wachten tot de afwerklagen zijn uitgehard tot de trap belopen kan worden.

Van stof heeft u geen last, dit omdat er ten alle tijden buitenshuis wordt gezaagd. Ook als het regent zullen we buiten zagen, we zullen dan werken in een speciale tent waardoor de overzettreden niet beschadigen.

Traprenovatie prijs

Wilt u meer weten over het renoveren van uw trap en bent u benieuwd naar de traprenovatie prijs? Dan kunt u op verschillende manieren contact op nemen Floortec zodat we een passende traprenovatie prijs kunnen opgeven:

  1. U kunt via de website contact opnemen met Floortec zodat binnen één werkdag een professional contact met u kan opnemen om de mogelijkheden door te spreken
  2. Bel gratis naar ons centrale nummer: 0800 3566783 en vraag naar de traprenovatie prijs
  3. Kom langs bij één van onze vestigingen bij u in de buurt, kijk bij onze vestigingen voor meer informatie

Call to action

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

Contact opnemen

 

Uw Naam (verplicht)

Straat (verplicht)

Postcode (verplicht)

Uw Woonplaats (verplicht)

Uw E-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp
ParketNatuursteenTraprenovatieNieuwe vloerAnders

Uw bericht

 

Contactgegevens

Floortec Nederland
Bamendaweg 46
3319 GS Dordrecht

KvK nummer 60902890

0800 - 3566783

Vestigingen