Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Trap renoveren bij Floortec

Trap renoveren? Floortec Traprenovatie

Indien de vloerbedekking of de loper van de trap is versleten dan kunt u er voor kiezen de trap te laten renoveren. Floortec kan u helpen met de gewenste renovatie. Trap renoveren is door onze specialisten binnen één dag geregeld. Het renoveren van een trap is een techniek die we in onze vingers hebben. Door middel van de techniek wordt de trap snel en nauwkeurig gerenoveerd.

Bij Floortec kunt u kiezen uit vele verschillende soorten en combinaties van kleuren. Zo krijgt u het eindresultaat hoe u het voor zich ziet.

Traprenovatie met Hafa, Woodstairs of Multi-stair

Laat u uw trap renoveren door Floortec? Dan kunnen we uw versleten trap renoveren met drie soorten overzettreden. U krijgt de keuze tussen Hafa, Woodstair of Multi-stair. Kiest u voor Woodstair dan wordt de trap gerenoveerd met 8mm Bourgognestroken, dit wordt geschuurd en afgewerkt met vloerolie in de kleur die u graag wilt. Bij Multi-stair zal de trap worden bekleed met overzettreden van hout en een massief houten toplaag die is verlijmd op een plaat van multiplex om uitzetting of krimping van de treden te voorkomen.

Trap renoveren, de werkwijze van Floortec

Voor de trap wordt gerenoveerd en we aan uw trap kunnen beginnen dient u het volgende uit te (laten) voeren:

 1. Zorg dat de trap kaal en schoon is zodat de ondergrond van de treden redelijk vlak is
 2. Schilder de zichtbare delen van de trap met grondverf (indien de zijkanten niet worden bekleed)

Het is verschillend wanneer u de trap weer kunt gebruiken, de trap wordt bekleed met één van onze trapsystemen: Woodstair, Multi-stair of Hafa lamistair. De trap is direct te belopen als de Hafa lamistair is gemonteerd. Bij de andere technieken moet men eerst wachten tot de afwerklagen zijn uitgehard tot de trap belopen kan worden.

Van stof heeft u geen last, dit omdat er ten alle tijden buitenshuis wordt gezaagd. Ook als het regent zullen we buiten zagen, we zullen dan werken in een speciale tent waardoor de overzettreden niet beschadigen.

Traprenovatie prijs

Wilt u meer weten over het renoveren van uw trap en bent u benieuwd naar de traprenovatie prijs? Dan kunt u op verschillende manieren contact op nemen Floortec zodat we een passende traprenovatie prijs kunnen opgeven:

 1. U kunt via de website contact opnemen met Floortec zodat binnen één werkdag een professional contact met u kan opnemen om de mogelijkheden door te spreken
 2. Bel gratis naar ons centrale nummer: 0800 3566783 en vraag naar de traprenovatie prijs
 3. Kom langs bij één van onze vestigingen bij u in de buurt, kijk bij onze vestigingen voor meer informatie

Call to action

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

Kalkhoudend natuursteen kristalliseren

Kalkhoudend natuursteen zoals marmer, travertin, hardsteen e.d. krijgen zogenaamde gebruikssporen en daardoor een doffe uitstraling. U wilt een oplossing? Schakel Floortec in. Wij hebben het antwoord in de vorm van polijsten en kristalliseren. Natuursteen kristalliseren is dé remedie tegen een uitgebluste vloer en een heel goede optie voor de renovatie van een natuursteen vloer. Door het kristalliseren van uw natuurstenen vloer krijgen de tegels een hogere glansgraad en een hardere toplaag.

Kan mijn vloer ook opgeknapt worden met kristalliseren ?

In sommige gevallen is natuursteen kristalliseren niet het antwoord op uw problemen. Diepe krassen, oneffenheden of scheuren worden niet weggewerkt in het proces. In dat geval kunt u beter uw vloer laten slijpen. Niet elke natuurstenen vloer kan worden gekristalliseerd. Er zijn 3 randvoorwaarden die van belang zijn in de besluitvorming;2013-09-11 15.08.14

 1. De vloer moet egaal zijn, oneffenheden die dieper liggen of die omhoog staan kunnen zorgen voor een verkeerde reactie met de poeder. Deze plekjes zullen doffer blijven.
 2. Uw natuursteen moet een hoge kalkwaarde hebben, de chemische reactie verloopt anders niet zoals gewenst.
 3. Welke oppervlaktebewerking is toegepast? Er moet gekeken worden naar de eerdere afwerking. Is de vloer verzoet of gepolijst. Misschien is de vloer behandeld met een polish.

   

  Natuursteen met een hoge kalkwaarde?

Natuursteen kristalliseren is enkel van toepassing op kalk-2013-09-27 13.47.53
houdende natuursteen soorten zoals Belgisch hardsteen, travertin en marmer. Deze kunnen na het polijsten gekristalliseerd worden. Met behulp van een, speciaal daarvoor bestemd polijstpoeder en een éénschijfsmachine wordt de toplaag behandeld door de professionals van Floortec. Er wordt een chemische reactie veroorzaakt tussen de kalk in de bovenlaag van de tegels en de chemicaliën. Het resultaat is een sterke en glansrijke vloer!

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Floortec. U krijgt direct contact met de specialist in uw regio.

Contact

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

Contact opnemen

Uw Naam (verplicht)

Straat (verplicht)

Postcode (verplicht)

Uw Woonplaats (verplicht)

Uw E-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp
ParketNatuursteenTraprenovatieNieuwe vloerAnders

Uw bericht

Contactgegevens

Floortec Nederland
Bamendaweg 46
3319 GS Dordrecht

KvK nummer 60902890

0800 - 3566783

Vestigingen