Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Parket aanhelen of repareren

Wilt u bijvoorbeeld een aanbouw plaatsen, een open haard verwijderen of heeft u waterschade aan uw kostbare vloer ? Het zijn situaties die veel problemen kunnen veroorzaken bij uw parketvloer. Veel mensen kiezen in dit soort gevallen voor een nieuwe houten vloer. Het lijkt de beste oplossing, maar vaak is dit onnodige geldverspilling. In veel gevallen kan de vloer ook plaatselijk gerepareerd of aangeheeld worden. De specialisten van Floortec kunnen u informeren of het bij u mogelijk is.  U bespaart al snel 60% van de kosten voor een nieuwe vloer.

Stap 2 Parket aanhelen Stap 1 Parket aanhelenStap 3 Parket aanhelen

 

 

 

 

 

 

Stap 4 Parket aanhelen - Floortec vloerreparatie

 

 

 

 

 

 

 

 

Werkwijze
Onze werkwijze in 5 duidelijke stappen.

 1. Op uw verzoek inspecteren we de huidige parketvloer en kijken naar de vloer- / houtsoort
 2. We vragen u indien mogelijk een vloerdeel mee te geven om indien daar twijfel over is de juiste houtsoort vast te stellen en de dikte van de vloer goed op te kunnen meten.
 3. We zoeken een match met de vloerdelen van onze leveranciers
 4. We maken een prijsopgave voor de reparatie, aanhelen en schuren van uw totale parketvloer
 5. Na uw akkoord van de offerte wordt een afspraak gemaakt voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Let op! Als er een betonvloer is gestort moet u rekening houden met een droogtijd van 5 tot 6 weken voordat een vloer aangeheeld/gelegd kan worden.

Contact

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

Kalkhoudend natuursteen kristalliseren

Kalkhoudend natuursteen zoals marmer, travertin, hardsteen e.d. krijgen zogenaamde gebruikssporen en daardoor een doffe uitstraling. U wilt een oplossing? Schakel Floortec in. Wij hebben het antwoord in de vorm van polijsten en kristalliseren. Natuursteen kristalliseren is dé remedie tegen een uitgebluste vloer en een heel goede optie voor de renovatie van een natuursteen vloer. Door het kristalliseren van uw natuurstenen vloer krijgen de tegels een hogere glansgraad en een hardere toplaag.

Kan mijn vloer ook opgeknapt worden met kristalliseren ?

In sommige gevallen is natuursteen kristalliseren niet het antwoord op uw problemen. Diepe krassen, oneffenheden of scheuren worden niet weggewerkt in het proces. In dat geval kunt u beter uw vloer laten slijpen. Niet elke natuurstenen vloer kan worden gekristalliseerd. Er zijn 3 randvoorwaarden die van belang zijn in de besluitvorming;2013-09-11 15.08.14

 1. De vloer moet egaal zijn, oneffenheden die dieper liggen of die omhoog staan kunnen zorgen voor een verkeerde reactie met de poeder. Deze plekjes zullen doffer blijven.
 2. Uw natuursteen moet een hoge kalkwaarde hebben, de chemische reactie verloopt anders niet zoals gewenst.
 3. Welke oppervlaktebewerking is toegepast? Er moet gekeken worden naar de eerdere afwerking. Is de vloer verzoet of gepolijst. Misschien is de vloer behandeld met een polish.

   

  Natuursteen met een hoge kalkwaarde?

Natuursteen kristalliseren is enkel van toepassing op kalk-2013-09-27 13.47.53
houdende natuursteen soorten zoals Belgisch hardsteen, travertin en marmer. Deze kunnen na het polijsten gekristalliseerd worden. Met behulp van een, speciaal daarvoor bestemd polijstpoeder en een éénschijfsmachine wordt de toplaag behandeld door de professionals van Floortec. Er wordt een chemische reactie veroorzaakt tussen de kalk in de bovenlaag van de tegels en de chemicaliën. Het resultaat is een sterke en glansrijke vloer!

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Floortec. U krijgt direct contact met de specialist in uw regio.

Contact

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

Contact opnemen

Uw Naam (verplicht)

Straat (verplicht)

Postcode (verplicht)

Uw Woonplaats (verplicht)

Uw E-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp
ParketNatuursteenTraprenovatieNieuwe vloerAnders

Uw bericht

Contactgegevens

Floortec Nederland
Bamendaweg 46
3319 GS Dordrecht

KvK nummer 60902890

0800 - 3566783

Vestigingen