Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Parket reparatie

Wanneer u bijvoorbeeld een aanbouw wilt plaatsen, de open haard gaat verwijderen of waterschade heeft aan uw kostbare parketvloer kunnen dit problemen veroorzaken. Veel mensen kiezen in dit geval voor een nieuwe houten vloer, maar vaak is dit onnodige geldverspilling. Een goede parketvloer gaat jarenlang mee waardoor het doorgaans overbodig is om voor een nieuwe vloer te kiezen. In de meeste gevallen kan de vloer plaatselijk gerepareerd of aangeheeld worden. De specialisten van Floortec kunnen u informeren over de mogelijkheden. Door te kiezen voor parketrenovatie en uw vloer te laten aanhelen of repareren bespaart u al snel 60% ten opzichte van een geheel nieuwe vloer.

Parket reparatie Floortec

Parket aanhelen

Heeft u een muurtje verwijderd voor een open keuken? Of een serre gemaakt en een uitbouw laten plaatsen? Dan begrijpen wij dat u uw vloer het liefst ziet doorlopen. Door uw parket te laten aanhelen maakt u van de vloer weer één geheel. Onze specialisten zorgen ervoor dat de vloer doorloopt zonder zichtbare overgang. Van de oorspronkelijke lijnen is niets meer te zien. Bij het aanhelen van uw parket worden delen van de bestaande vloer ingezaagd en vervangen door nieuwe vloerdelen. Uiteraard wordt gebruik gemaakt van dezelfde houtsoort in dezelfde dikte en breedte. Na het aanhelen schuren wij uw parketvloer en werken we deze af met parketlak of vloerolie. Hierdoor is de overgang van oud naar nieuw niet meer zichtbaar.

Parketvloer repareren

Bij vochtschade of beschadigingen aan de parketvloer kunt u ook kiezen voor een parketvloer reparatie. Floortec is specialist in het aanleggen, renoveren en onderhouden van parketvloeren en kan u op alle gebieden bijstaan. Wij kunnen vrijblijvend bij u langskomen indien u dit wenst om de staat van de parketvloer te bekijken. U ontvangt en professionele beoordeling en vervolgens maken wij een plan van aanpak voor uw vloer alvorens wij aan de slag gaan. 

Parket aanhelen of repareren: onze werkwijze

Floortec gaat te werk in 4 duidelijke stappen. Op uw verzoek inspecteren we de huidige parketvloer en kijken wij naar de vloer-/ houtsoort.

  1. op verzoek inspecteren we de huidige parketvloer en kijken we welke houtsoort is gebruikt;
  2. we vragen u indien mogelijk om een vloerdeel mee te geven zodat wij bij twijfel de juiste houtsoort vast kunnen stellen en de dikte van de vloer goed op kunnen meten;
  3. we zoeken een match met de vloerdelen van onze leveranciers;
  4. we maken een prijsopgave voor de reparatie, het aanhelen en schuren van uw complete parketvloer;
  5. nadat u akkoord hebt gegeven op de offerte maken wij een afspraak voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Neem contact met ons op voor meer informatie over vloerrenovatie de mogelijkheden. 

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!