Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Marmer onderhoud

Voor marmer onderhoud moet u bij Floortec zijn. Floortec is een landelijke organisatie die in iedere regio een persoonlijke vestiging heeft. Al deze vestigingen zijn gespecialiseerd in het onderhoud marmeren vloeren. Maar niet alleen marmeren vloeren ook parket onderhoud en onderhoud houten vloeren zijn voor deze specialisten geen moeite. Floortec gebruikt de nieuwste technieken die speciaal gericht zijn op marmeren vloeren. Deze technieken zijn verdeeld over een vijftal stappen. Floortec kijkt altijd van te voren naar de staat van de vloer en gaat met u aan de hand van de bevindingen in overleg.

De te nemen stappen zijn hieronder in verschillende pagina’s uitgelegd. Op iedere pagina kunt u uitgebreid lezen wat de stappen inhouden.

Marmer schuren en slijpen

Heeft u veel last van hoogte verschillen en beschadigingen in uw prachtige vloer? Het marmer schuren of slijpen is een perfecte oplossing om deze vloer weer perfect vlak te maken. Floortec gebruikt hierbij een slijpmachine. Meer informatie – Slijpen van marmer, hardsteen en natuursteen

Marmer polijsten

Marmer polijsten is een behandeling van de vloer waarbij loopbanen en krasjes verwijderd worden. Floortec kan dit proces voor u toepassen op uw marmeren vloer. Door het polijsten herstellen we de glans en krijgt de marmeren vloer weer een vernieuwde uitstraling.
Meer informatie – Polijsten en tussen slijpen van marmer

Marmer impregneren

De kwaliteit kunt van uw marmeren vloer kunt u perfect behouden door het marmer te impregneren. Door deze behandeling beschermd het de marmeren vloer van intrekken van het vuil. Meer informatie – Impregneren van natuursteen en marmer

Kristalliseren Marmeren vloer

Als uw vloer dof of flets is dan is het goed om uw marmeren vloer te krisalliseren. Doormiddel van de bewerkingswijze van Floortec maakt het uw gehele vloer weer compleet met een prachtige hoogglans. Meer informatie – Kristalliseren van marmer

Marmer reinigen

Voor het reinigen van uw vloer kunnen verschillende redenen zijn. Floortec verwijderd cementsluiers of elimineert oude waslagen door de beste reinigingsproducten.
Meer informatie – Marmer Reinigen

Interesse?

Heeft u meer vragen, interesse in marmer onderhoud of interesse in een van de andere stappen klik dan op de button hierbeneden of bel met onze specialisten. U krijgt altijd een specialist aan de telefoon uit uw regio.

Call to action