Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Houten vloer oliën

Door uw houtenvloer te laten schuren of in de olie te laten zetten verlengt u de levensduur van uw parketvloer. Het best mogelijke resultaat is verkrijgen door middel van de juiste materialen, producten en natuurlijk de juiste kennis. Hiermee zorgt Floortec voor het best mogelijke resultaat voor u.

SchurenStofvrijs schuren

Als uw houten vloer slijtplekken, zwarte plekken van het vocht, krassen of overige oneffenheden vertoont kan het tijd zijn uw vloer te laten beoordelen door een van de vloerspecialisten van Floortec. Als u deze beschadigingen te loops laat en wacht met het aanbrengen van een nieuwe beschermlaag voor uw vloer, kunt u ver van huis raken en de kosten hoog oplopen. Bijkomend is ook nog is dat de levensduur van uw vloer aanzienlijk achteruit gaat doordat de vloer zwaarder moet worden opgeschuurd. Negeer deze tekenen dus niet van uw houten vloer en laat hem stofvrij opschuren door een van de Floortec specialisten. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden voor u zijn.

Oliën

Als u uw houtenvloer wil laten beschermen met vloerolie geeft dit een matte en natuurlijke uitstraling. Vloerolie heeft een periodieke onderhoudsbeurt nodig, een positief feit hierbij is dat dit lakken parket Floorteckan zonder dat er geschoven hoeft te worden met het meubilair. Floortec maakt gebruik van o.a. vloeroliemerken als Aquamarijn Corcol en Woca. Heet aankleuren is uiterst geschikt op eikenhoutenvloeren, de meest gelegde houtvloersoort van Nederland. De Floortec specialist bij u in de buurt bespreekt graag de mogelijkheden en laat u graag de kleurstalen zien. Let op! De kleurstalen kunnen verschillen met het eindresultaat, dit is doordat hout een natuurproduct is en het kleureffect net met 100% voorspeld kan worden.

Besluit u zelf uw vloer in de olie te zetten let er dan op dat na behandeling de vloer niet meer glimt, dit duidt op teveel gebruikte vloerolie.