Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Houten vloer laten lakken door een specialist?

Heeft u ooit een prachtige houten vloer laten leggen? Dan wilt u deze natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Eén van de manieren waarop dit kan is om de houten vloer te lakken.

Waarom uw houten vloer lakken?

Een houten vloer is een investering waar u graag zo lang mogelijk van geniet. Om dat te kunnen doen zijn er verschillende vormen van houten vloer onderhoud, waaronder ook het lakken van een houtvloer. De lak laat de houten vloer er uitzien als nieuw en biedt daarnaast ook bescherming waardoor deze langer mee gaat. Is er blijvende schade opgelopen door achterstallig onderhoud? Ook dan kunt u de houten vloer laten lakken om deze zo te herstellen. De experts van Floortec kunnen u van advies voorzien betreft het lakken van de houtvloer. De geschikte behandeling voor het lakken van een houten vloer wordt namelijk bepaald aan de hand van de houtsoort.

Uw houten vloer lakken als preventief onderhoud

Wanneer er nog geen grote schade aan de ondergrond is, kunt u de houten vloer laten lakken om problemen in de toekomst te voorkomen. Er zijn echter ook andere manieren waarop u de natuurlijke ondergrond kunt verzorgen. Periodiek de houtvloer lakken houdt de ondergrond optimaal in vorm, maar dagelijks stofzuigen of vegen is ook nodig. Door de vloer schoon te houden wordt vuil niet ingelopen en zo voorkomt u beschadigingen. Floortec is specialist op het gebied van parket en houten vloeren renoveren. Wij hebben al vele klanten gelukkig gemaakt met een gelakte houten vloer.

Het lakken van uw houten vloer; onze werkwijze

Onze experts houden allemaal van hout. De combinatie van kennis, ervaring en vakmanschap maakt dat uw houten vloer bij ons in goede handen is. Hoe gaat het lakken van de houtvloer in zijn werk? Allereerst zal de vloer grondig gereinigd worden, zodat er bij het houten vloer lakken geen vuilresten meer aanwezig zijn. Vervolgens zal de vloerexpert de houten vloer schuren met professionele apparatuur. Om de houten vloer te lakken moet deze uiteraard ook stofvrij gemaakt worden. Indien er diepe beschadigingen zijn kunnen deze worden opgevuld. Aan de hand van het type vloer dat bij u op de grond ligt, bepaalt de specialist welke behandeling gebruikt wordt voor het lakken van de houten vloer.

Uw houten vloer laten lakken of advies nodig? Neem contact op

Welke houtvloer wilt u laten lakken? Wij geven u graag advies over de juiste behandeling van de ondergrond. Tevens kunt u de houten vloer laten lakken door onze vakmensen. Het resultaat? Uw vloer is zo goed als nieuw en met een ultra-beschermende toplaag.

Heeft u vragen over houten vloer lakken of over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op, of kom gewoon langs op één van onze vestigingen.

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!