Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Houten vloer leggen

Bij Floortec bent u aan het juiste adres voor onderhoudt aan uw houtenvloer maar ook voor het leggen van een nieuwe houtenvloer. Als u geen fan bent van plankvloeren maar wel van een traditionele houten vloer dan heeft Floortec de oplossing voor u. Bij Floortec zijn wij namelijk gespecialiseerd in het plaatsen van tapisvloeren.

Het selecteren van de juiste vloer wordt gedaan in twee stappen, allereerst kiest u de door u gewenste houtsoort en dikte. Tapis is verkrijgbaar in de hardhoutsoorten Eik, Afzelia, Merbau, Kambala en Jatoba. Alle houtsoorten zijn zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Deze types hout houden namelijk de warmt vast en zorgen zo voor een mooie warme vloer. Tapis is verkrijgbaar in twee diktes, 6mm en 8mm.

Vervolgens kiest u de manier van leggen. Tapis kan op diverse manieren worden ingelegd. Zo kan de vloer worden gelegd in een visgraat, dubbele visgraat, hongaarse punt en mozaïek. De specialisten van Floortec zullen u informeren over wat de beste keuze voor u zal zijn.

Multiplankvoorbeeld multiplank

De Multiplank is een van de snelst opkomende trends op de Nederlandse vloerenmarkt. De Multiplank is een samengestelde plank die ook wel de duoplank genoemd wordt. De Multiplank bestaat uit diverse lagen hout. De bovenlaag is van massief hout (vaak eiken) en is verlijmd op een multiplex onderlaag. De vloer is volledig van hout en biedt veel voordelen ten opzichte van andere vloeren. Een van de voordelen is dat de vloer nauwelijks werkt, dit betekend dat de vloer niet uitzet, krimpt of kromtrekt. Dit is een groot voordeel voor vochtigere huizen zoals bijvoorbeeld een dijkhuis. Kijk voor de overige voordelen van een Multiplank vloer hier en ontdek de voordelen. Nog niet overtuigd? Neem contact met ons op en laat je informeren over wat de voordelen voor u kunnen zijn. De specialisten van Floortec staan u graag te woord.