Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Houten vloer lakken

Heeft u de keuze gemaakt voor een houten vloer? Dan is onderhoud noodzakelijk, een goed onderhouden vloer zal langer mee gaan en mooier blijven dan een vloer waar geen aandacht aan wordt besteed. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk als het gaat om houten vloeren. Wat dat betreft is goed advies geen overbodige luxe. Voordat u start met het houten vloer onderhoud moet u uzelf een drietal vragen stellen: Hoe kan ik schade aan de houten vloer voorkomen? Welke producten moet ik gebruiken om de houten vloer te onderhouden? Hoe kan ik opgelopen schade opknappen? Veel houten vloer bezitters kunnen deze vragen niet direct beantwoorden, houten vloer onderhoud is een vak apart, daarom adviseren onze experts van Floortec u graag!

Neem gerust telefonisch contact op, kom eens langs bij één van onze vestigingen of lees de tips op deze pagina door.

Houten vloer lakken?

Als er blijvende schade is opgelopen door achterstallig houten vloer onderhoud is het vaak goedkoper om de vloer te laten herstellen. Een nieuwe vloer is in veel gevallen niet nodig aangezien Floortec de vloer gedeeltelijk kan vervangen of kan renoveren Het gedeeltelijk vervangen van de houten vloer of het schuren van de houten vloer kan Floortec voor u realiseren zodat uw vloer weer als nieuw wordt.

Voor iedereen die in het bezit is van een houten vloer raden we aan goede onderhoudsartikelen te kopen en de houten vloer zorgvuldig te onderhouden. Met uw parket onderhouden kunt u vandaag al starten met 5 simpele tips:

  1. Verwijder zand en stofzuig regelmatig;
  2. Wilt u de vloer reinigen met vocht? Doe dit alleen als een beschermingslaag aanwezig is;
  3. Gebruik bij het reinigen nooit te veel water;
  4. Behandel de vloer jaarlijks met polish, onderhoudsolie of onderhoudswas;
  5. Gebruik de juiste onderhoudsproducten, wilt u hier advies over? Neem gerust contact met ons op.

Contact

Wilt u advies?

Wat zijn de onderhoudsproducten die passen bij mijn houten vloer? Hoe moet ik precies mijn houten vloer behandelen? Allemaal vragen die bij veel mensen opkomen. Wilt u antwoord op al uw vragen? Neem gerust contact op met onze experts zodat we u kunnen adviseren!

Wij zijn u graag van dienst, ook voor parket schuren kunt u terecht bij de professionals van Floortec.