Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Hafa trap renoveren

Baalt u van uw versleten traptreden? Floortec heeft het antwoord met de Hafa Traprenovatie. Hafa is een Duitse fabrikant die al jaren kwaliteit levert op het gebied van traprenovatiesystemen op basis van laminaat. Floortec is dealer en legger van de Hafa trapdelen. De Hafa trapsystemen zijn kant en klare overzettreden van laminaat van de Hafa traprenovatiesystemen. Laat uw trap weer stralen en bestel dit innovatieve systeem via de website of neem contact op met een vestiging bij u in de buurt.

 

logo lifestyle xperience

 

 

* Floortec item LifestyleXperience op RTL 4

Hafa traprenovatie, de mogelijkheden, 12 JAAR GARANTIE

Laminaat biedt als grote voordeel dat er veel verschillende dessins met een moderne uitstraling beschikbaar zijn. Van betonlook tot klassieke eik, met ruim 30 andere kleuren.

De overzettreden zijn makkelijk aan te leggen. Ze worden volledig verlijmd op de bestaande trap en bestaan uit een trede met neus. U kunt ervoor kiezen om anti-slip aan te brengen op het Hafa laminaat. Dit kan helaas niet ingefreesd worden, maar wordt geplakt op de treden.

De traprenovatie hafazijkanten van de trap kunnen, indien u dat wil, ook bekleed worden met Hafa. Bestel ook stootborden voor uw trap. Deze zijn leverbaar in dezelfde dessins en een witte en geborstelde aluminium variant.

Houd bij het bestellen van de Hafa rekening met uw huidige vloeren op de beneden- en bovenver-
dieping. Bestel een vergelijkbare vloervia Floortec.

 

Hafa 3D configurator

 Het is toch anders dan ik verwacht had. Heeft u Hafa trap eikendie opmerking wel eens geplaatst na een in- grijpende verandering? Met de Hafa 3D Configurator neemt u de twijfels over het ver- wachte eindresultaat weg. U kunt de uitstraling van uw toekomstige trap projecteren met de verschillende dessins. De Hafa 3D Configurator is helaas alleen in het Duits te bekijken. Bezoek één van onze showroomsof neem contact op met Floortec.

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

Contact opnemen

 

Uw Naam (verplicht)

Straat (verplicht)

Postcode (verplicht)

Uw Woonplaats (verplicht)

Uw E-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp
ParketNatuursteenTraprenovatieNieuwe vloerAnders

Uw bericht

 

Contactgegevens

Floortec Nederland
Bamendaweg 46
3319 GS Dordrecht

KvK nummer 60902890

0800 - 3566783

Vestigingen