Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Hafa trap renoveren

Baalt u van uw versleten traptreden? Floortec heeft het antwoord met de Hafa Traprenovatie. Hafa is een Duitse fabrikant die al jaren kwaliteit levert op het gebied van traprenovatiesystemen op basis van laminaat. Floortec is dealer en legger van de Hafa trapdelen. De Hafa trapsystemen zijn kant en klare overzettreden van laminaat van de Hafa traprenovatiesystemen. Laat uw trap weer stralen en bestel dit innovatieve systeem via de website of neem contact op met een vestiging bij u in de buurt.

logo lifestyle xperience

* Floortec item LifestyleXperience op RTL 4

Hafa traprenovatie, de mogelijkheden, 12 JAAR GARANTIE

Laminaat biedt als grote voordeel dat er veel verschillende dessins met een moderne uitstraling beschikbaar zijn. Te weten:

 1. eiken naturel 
  traprenovatie hafa
 2. eiken white wash
 3. beuken
 4. maple/essen
 5. Kersen
 6. Wenge
 7. Walnoot

De overzettreden zijn makkelijk aan te leggen. Ze worden volledig verlijmd op de bestaande trap en bestaan uit een trede met neus. U kunt ervoor kiezen om anti-slip aan te brengen op het Hafa laminaat. Dit kan helaas niet ingefreesd worden, maar wordt geplakt op de treden. De zijkanten van de trap kunnen, indien u dat wil, ook bekleed worden met Hafa. Bestel ook stootborden voor uw trap. Deze zijn leverbaar in dezelfde dessins en een witte en geborstelde aluminium variant.

Houd bij het bestellen van de Hafa rekening met
uw huidige vloeren op de beneden- en bovenver-
dieping. Bestel een vergelijkbare vloervia Floortec.

Hafa 3D configurator

Het is toch anders dan ik verwacht had. Heeft u Hafa trap eikendie opmerking wel eens geplaatst na een in- grijpende verandering? Met de Hafa 3D Configurator neemt u de twijfels over het ver- wachte eindresultaat weg. U kunt de uitstraling van uw toekomstige trap projecteren met de verschillende dessins. De Hafa 3D Configurator is helaas alleen in het Duits te bekijken. Bezoek één van onze showroomsof neem contact op met Floortec.

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

Kalkhoudend natuursteen kristalliseren

Kalkhoudend natuursteen zoals marmer, travertin, hardsteen e.d. krijgen zogenaamde gebruikssporen en daardoor een doffe uitstraling. U wilt een oplossing? Schakel Floortec in. Wij hebben het antwoord in de vorm van polijsten en kristalliseren. Natuursteen kristalliseren is dé remedie tegen een uitgebluste vloer en een heel goede optie voor de renovatie van een natuursteen vloer. Door het kristalliseren van uw natuurstenen vloer krijgen de tegels een hogere glansgraad en een hardere toplaag.

Kan mijn vloer ook opgeknapt worden met kristalliseren ?

In sommige gevallen is natuursteen kristalliseren niet het antwoord op uw problemen. Diepe krassen, oneffenheden of scheuren worden niet weggewerkt in het proces. In dat geval kunt u beter uw vloer laten slijpen. Niet elke natuurstenen vloer kan worden gekristalliseerd. Er zijn 3 randvoorwaarden die van belang zijn in de besluitvorming;2013-09-11 15.08.14

 1. De vloer moet egaal zijn, oneffenheden die dieper liggen of die omhoog staan kunnen zorgen voor een verkeerde reactie met de poeder. Deze plekjes zullen doffer blijven.
 2. Uw natuursteen moet een hoge kalkwaarde hebben, de chemische reactie verloopt anders niet zoals gewenst.
 3. Welke oppervlaktebewerking is toegepast? Er moet gekeken worden naar de eerdere afwerking. Is de vloer verzoet of gepolijst. Misschien is de vloer behandeld met een polish.

   

  Natuursteen met een hoge kalkwaarde?

Natuursteen kristalliseren is enkel van toepassing op kalk-2013-09-27 13.47.53
houdende natuursteen soorten zoals Belgisch hardsteen, travertin en marmer. Deze kunnen na het polijsten gekristalliseerd worden. Met behulp van een, speciaal daarvoor bestemd polijstpoeder en een éénschijfsmachine wordt de toplaag behandeld door de professionals van Floortec. Er wordt een chemische reactie veroorzaakt tussen de kalk in de bovenlaag van de tegels en de chemicaliën. Het resultaat is een sterke en glansrijke vloer!

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Floortec. U krijgt direct contact met de specialist in uw regio.

Contact

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

Contact opnemen

Uw Naam (verplicht)

Straat (verplicht)

Postcode (verplicht)

Uw Woonplaats (verplicht)

Uw E-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp
ParketNatuursteenTraprenovatieNieuwe vloerAnders

Uw bericht

Contactgegevens

Floortec Nederland
Bamendaweg 46
3319 GS Dordrecht

KvK nummer 60902890

0800 - 3566783

Vestigingen