Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Uw woonkamer of slaapkamer vloer weer als vanouds laten schijnen?

Schaf geen nieuwe vloer aan, maar laat Floortec uw eiken vloer schuren of renoveren. Laat bijvoorbeeld uw eiken parket schuren en laat uw vloer weer als nieuw in het licht schijnen. Om een eiken vloer te schuren is het van belang dat dit gebeurt met uiterste specialisme. Als het op de verkeerde manier wordt gedaan is de kans enorm groot dat uw mooie vloer beschadigingen oploopt. Deze beschadigingen zijn lastig om opnieuw te repareren en vaak kost het dan alleen nog maar meer. Het is dan ook aan te raden om uw vloer te laten schuren door professionals. Bijvoorbeeld de professionals van Floortec.

Eiken vloer schuren

Zodra u denkt aan een nieuwe vloer is het aan te raden om onze experts in te schakelen. Dit kan door te bellen of door het contactformulier in te vullen. Door het formulier in te vullen kunnen wij van Floortec de beste en de specialisten in te schakelen die het meest in de buurt zijn. Er zijn namelijk Floortec vestigingen verspreidt over het hele land alle vestigingen kunnen enorm professioneel uw vloer schuren!

De zes stappen: Eiken vloer schuren

Voor een eiken vloer schuren gaan wij altijd volgens een vast aantal stappen te werk. Hierdoor is het voor iedereen even duidelijk en betrouwbaar, zowel voor u als voor onze specialisten. Voordat u uw vloer af kan werken met lak, olie of hardwax worden er zes stappen bewandeld. Schakel ons in en loop met ons deze stappen:

  1. U krijgt uitgebreid advies over de mogelijkheden voor het schuren van uw vloeren;
  2. Indien gewenst wordt een afspraak gemaakt om te kijken hoe u vloer er nu voorstaat;
  3. een plan van aanpak wordt afgestemd;
  4. met uw toestemming gaan we uw vloer schuren naar uw wensen;
  5. Spijkers en schroeven worden gedreveld, spijkergaatjes gevuld en/of v-naden gefreesd;
  6. Uiteindelijk is het tijd om de vloer te behandelen voor de gewenste afwerking en krijgt u advies over houten vloer onderhoud.

Bij Floortec kun u kiezen uit een aantal verschillende vormen van afwerking. Zo krijgt u altijd de nieuw gewenste vloer met de uitstraling die u het meest op prijs stelt. Deze keuze van afwerking bepaalt hoe grof en fijn de vloer gepolijst moet worden om een goede basis te vormen voor de aan te brengen afwerking.

Floortec heeft alle technieken in huis voor alle houten vloeren; vloer schuren of renoveren en vervolgens afwerken. Lak, vloerolie en hardwax zijn enkele veelgebruikte voorbeelden om uw vloer binnen een mum van tijd te verfrissen.

Eiken vloer schuren: De Floortec garanties voor uw vloer

Er worden door Floortec altijd een aantal garanties gegeven die ervoor zorgen dat wij u altijd tevreden achterlaten met uw nieuw geschuurde vloer. Floortec garandeert;

  1. 100% professionals die tot het uiterste gaan voor uw houten vloer
  2. Stofvrije kamers dankzij de gespecialiseerde stofzuigunits
  3. Een secuur afgewerkte geschuurde vloer met een vernieuwde en eigentijdse look
  4. En altijd een tevreden klant na afloop

Neem contact op!

Voor advies op maat kunt u vandaag nog contact opnemen met Floortec. Of Bezoek één van onze vele vestigingen verspreid door heel Nederland.