Bel direct met Floortec
0800 - 3566783

Bel direct met Floortec

0800 – 3566783

Uw specialist in
vloerrenovatie en onderhoud

Binnen 24 uur advies?

Wij nemen contact met u op!

   Onze diensten

  Parketrenovatie

  Natuursteenrenovatie

  Traprenovatie

  Nieuwe vloeren

  Houten vloeren renoveren

  Vloerrenovatie

   Over Floortec

   Laatste nieuws

   Over Floortec

  Floortec is de specialist in het aanleggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloeren. Wij zijn al jaren actief in Nederland en onze vestigingen zitten verspreid door heel Nederland.

  Maak snel een afspraak met een expert bij u in de buurt en maak uw wensen kenbaar tijdens de vloerinspectie. De expert zal met u de mogelijkheden overleggen om de vloer weer de uitstraling te geven die het hoort te hebben. Neem contact op via de telefoon of e-mail en ontvang binnen 2 dagen de informatie om een afspraak te maken. 

   Laatste nieuws

  Projecten & beoordelingen

  Gemiddeld wordt Floortec Nederland met een 8,9 beoordeeld en hier zijn we hartstikke trots op!  Uiteraard zijn we altijd op zoek naar verbeterpunten dus laat u alstublieft een review achter. Benieuwd wat klanten van ons vinden? Bekijk onze projecten en beoordelingen dan gerust! 

   De voordelen van Floortec

  Binnen 24 uur advies

  Advies aangevraagd? U heeft binnen 24 uur contact met onze specialisten!

  Gecertificeerd op alle fronten

  De vloerspecialisten van Floortec zijn volledig gediplomeerd om u te helpen! 

  Vestigingen door heel Nederland

  Zoekt u een vloerspecialist in uw buurt? Floortec zit door heel Nederland!

   

  Lees meer

  Vloer renovatie en vloeronderhoud

  Floortec is dé specialist in het aanleggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloeren. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met vloer onderhoud en vloer renovatie door het hele land.

  Vloeronderhoud op basis van deskundige kennis en expertise

  De vloerspecialisten van Floortec zijn zelfstandige ondernemers met een passie voor het vak. Gewapend met diepgaande kennis over vloer onderhoud en renovatie reizen zij door Nederland om vloeren een opfrisbeurt te geven of nieuwe vloeren te leggen. Dankzij opleiding en ervaring weten onze vakmensen alles van specifieke steen- en houtsoorten. Een Floortec specialist begeleidt u dan ook vanaf het begin van een vloerrenovatie en tot de laatste afwerking. Onze betrokken en deskundige mensen zijn de kracht achter ons bedrijf en dit merken onze klanten iedere dag.

  Vakkundige renovatie van diverse soorten vloeren

  Voor de renovatie van vloeren gebruiken onze experts specialistische apparatuur en de beste producten. Zo gebruiken wij voor schuurwerkzaamheden slijpmachines met diamantsegmenten en komt er nauwelijks stof vrij bij de renovatie van vloeren. Voorafgaand aan de renovatie van een vloer voert de Floortec specialist een vloerinspectie uit ter beoordeling van de ondergrond. Gebaseerd op deze inspectie en uw wensen worden mogelijke behandelmethoden voor vloer renovatie met u besproken. Samen met de vloerspecialist besluit u welke methode van vloer renovatie het gewenste resultaat geeft.

  Aanleg van vloeren volgens de nieuwste technieken

  Floortec is snel op de hoogte van de trends op het gebied van vloer renovatie en het onderhoud van vloeren. Mythes helpen wij snel de wereld uit en bewezen technieken en behandelwijzen optimaliseren we voor onze klanten. Nadat wij u gelukkig hebben gemaakt met een nieuwe vloer kunt u ook bij ons terecht voor advies en een onderhoudsplan op maat. Regelmatig vloer onderhoud en de juiste behandeling zorgt ervoor dat u langer van uw mooie vloer kunt genieten. Zijn na een aantal jaren gebruikerssporen zichtbaar? Dan schakelt u Floortec in voor de renovatie van uw vloer.

  Eerlijke en heldere werkwijze

  Dat wij dagelijks klanten blij verassen met het resultaat van vloerrenovatie of vloeronderhoud komt niet alleen door de specialistische kennis die onze vloertoppers in huis hebben of de professionele apparatuur die zij gebruiken. Onze eerlijke en heldere werkwijze is onderdeel van de Floortec cultuur. Wij adviseren u over vloer renovatie, optimaal vloer onderhoud en leggen u meerdere behandelmethoden voor, omdat wij net als u willen dat u zo veel mogelijk genot ervaart van uw prachtige vloer. Dat is waarom voor u al honderden mensen contact opnamen met een Floortec specialist in de buurt.